уторак, 30. август 2022.

Dodik u panici, strahu i agoniji nastoji prevariti građane da je obustavio kriminalnu, zločinačku dokapitalizaciju “Ljubije” samo kako bi pokušao spriječiti Protest Opozicije u Prijedoru 31. avgusta, što mu neće poći za rukom


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik je u najtežoj agoniji, paranoji i panici u posljednjih nekoliko godina: Iz dana u dan vuče poteze koji su teške greške i samo dodatno pokazuju da je Republika Srpska u šakama potpuno rastrojene osobe; Uz to teško kriminalizovane i sklone svakom zlu i nasilju.


2.

Dodikovi postupci pokazuju da institucije ne postoje, da Vlada RS ne postoji i da je on apsolutno uzurpirao svu moć koju one daju.


3.

Potvrđuje to i pokušaj prevare sa dokapitalizacijom RŽR “Ljubije” o čemu je Vlada RS donijela odluku 20.07. ove godine i predložila akcionarima “Ljubije” da ih dokapitalizuje virtuelna firma American – Canadian Consortium SE-GDEC CORP”.


4.

Ta firma postoji samo u mislima Dodika i bagre koja je sa njim krenula u otimačinu ovog vrijednog resursa.


Nakon toga, Skupština Akcionara RŽR “Ljubija” za samo 15 minuta usvaja sve akte, 10.08. ove godine, o dokapitalizaciji navodno vrijednoj 50,7 miliona KM.


Međutim, Opozicija je najavila protest za 31.08. ove godine i odjednom Vlada RS, 29.08., donosi Odluku da se odgodi odgodi dokapitalizacija prijedorskog Rudnika željezne rude “Ljubija”, a 30.08. već zasjeda UO koji sjednicu Skupštine akcionara, na kojoj bi trebalo da ponište odluku, zakazuje za 16.09.


Sve nam je to saopštio Slobodan Javor, gradonačelnik Prijedora, jedan od olovnih vojnika Milorada Dodika, spreman i da bude rastopljen samo da bi bio “neko” u Sekti.


5.

Takvi su i ostali Sektaši - najotrovniji olovni ljudski talog.


6.

Pozvao je Javor i opozicione partije da najavama protesta protiv dokapitalizacije "Ljubije" ne dovode u zabludu građane, ocjenjujući da je sramotno da na proteste pozivaju oni koji su doveli do toga da se RŽR "Ljubija" ne može baviti svojom osnovnom djelatnošću, a to je eksploatacija rude”.


7.

Javor je, da se zaključiti iz rečenog, najobičnija budala, jer samo budala poput nega može pomisliti da ovdje nije riječ o najobičnijoj prevari i da se Dodik (uzalud) nada da će pobijediti i samo 16.09. potvrditi već donešenu odluku o dokapitalizaciji “Ljubije”.


8.

Ključni cilj Dodika&NarkoBagre kojom je okružen jeste odgađanje Protesta Opozicije, kojeg se Dodik panično boji.


9.

Nakon više od tri hiljade osoba u Zvorniku koje su stale u zaštitu “Alumine” (Dodikovi mentalno smrdljivi propagandisti su najavljivali 300 osoba), Dodik se potpuno izgubio, jer je bazen glasova za koji je smatrao da je njegov i pod kontrolom Zorana Stevanovića Gladnog, eruptirao i javno demonstrirao da je kod građana pukao strah od NarkoBande, koja je i dalje na vlasti.


10.

Zato Dodik čini sve da se Zvornik ne ponovi u Prijedoru, a “odgađanje” navodne dokapitalizacije samo to ima za cilj.


11.

Sklon adhok rješenjima, Dodik i NarkoVrhuška, koja se odavno odvojila od naroda, vjeruju da mogu na tako jeftin, pijačarski način odgoditi opozicioni protest. 


Od toga nema ništa, a svako iz Opozicije ko bi zatražio odgodu protesta u Prijedoru je Dodikova krtica.


12.

Nije protest samo zbog kriminalne i zločinačke otimčine Ljubije, već i zbpg Trgovske Gore, na kojoj je Sekta dozvolila Hrvatskoj da skladišti nuklearni otpad i ugrozi živote 250.000 ljudi.


Dozvolio je to Dodik!


13.

Ima toliko mnogo razloga za proteste i u Prijedoru i u svakom drugom gradu da bi trebali da se održavaju svakodnevno.


Osim što je pokazao strah, Dodik je svojim naređenjem o “odgodi” navodne dokapitalizacije pokazao da je to jedan kriminalni, zločinački projekat, jer da je riječ o ozbiljnom poslu bilo bi nezamislivo bilo kakvo odgađanje.


14.

Dodik može početi da lagano kupi prnje, on još uvijek može da pobjegne za razliku od njegovih sluga.


15.

Potpuno mentalno deformisan nakon nokauta u Zvorniku, Dodik je naredio odmazdu nad pojedincima koju sprovodi njegov porodični Tupan Igor Dodik.


Toliko su jadni, bijedni, podmukli Dodik&Dodik da je postalo već ogavno pisati o njima.


16.

Od odmazde neće biti ništa, nemaju oni više snage za to, ali Dodik bi trebalo da se zapita gdje će da završe i on, ako ne pobjegne, i, posebno sin (kojem zatvor ne gine), a koji je od raznoraznih kriminalaca i NarkoGrupa prikupljao novac za “Pavgord” da bi njime “platio” potraživanja koja institucije RS imaju od FG “Birač”?!


17.

Njihovo ponašanje da je sve samo njihovo, a ne narodno, svjedoči jedino o Bezgraničnom Prolektstvu te nazoviporodice, potpuno trule i propale, kojima bi bilo malo i kada bi uspjeli da ukradu Planetu. Jezivo do Fuj!