среда, 24. август 2022.

Pripadnici SAJ-a štite Crtu od Crte: Crtu nezakonito čuvaju pripadnici SAJ-a Nikola Sužnjević i Jovo Marić; Crta ih plaća po 100 KM dnevno, što je izazvalo velike tenzije u SAJ-u; Sužnjević i Marić su specijalci koji su teško premlaćivali sve redom 26.03. ove godine

 Jovo Marić (lijevo, označen strelicom) i Nikola Sužnjević (desno, označen strelicom) i

Piše: Slobodan Vasković 


Pripadnici MUP RS rade sve nezakonite poslove, samo ne rade one za koje ih građani plaćaju.


Osim što, poput Nedeljka Lubure, visokog funkcionera, prevoze narkodilere, potom štite narko dilere i njihove tovare robe (najuži dio vrha MUP RS), tako sada prodaju obraz za sto KM dnevno štiteći Vladu Ctu Đajića, šefa banjalučke Sekte i to potpuno nezakonito.



Crta nije štićena ličnost, a i da jeste to ne rade pripadnici SAJ-a, specijale.


Međutim, kada su Sektaši u pitanju nijedno pravilo niti zakon ne vrijedi, pa tako ni po ovom pitanju.



Na idiotskoj Crtinoj Sektaškoj turneji pod nazivom “Krajiško veče” koja ide, kao cirkus, po krajiškim opštinama, uz njega su stalno pripadnici SAJ-a Nikola Sužnjević (komandir A voda) i Jovo Marić.



Potvrđuju to i fotografije iz raznih opština, gdje Sužnjević i Marić, poput sužnjeva, gledaju raspojasanog stimulisanog Crtu kojeg, valjda, čuvaju od samog sebe (gramaža se stalno povećava) dok kao pajac, pod šatorima, pjeva i navodno igra, a prisutni ni ne mrdaju.



Sužnjević i Marić su odranije poznati javnosti, jer sam ih pominjao u tekstovima o premlaćivanju svakog rpivedenog ali ne i saslušanog, u Prijedoru i Banjaluci, 23. i 26.03. ove godine, kada je Narko”General” Siniša Kostrešević navodno istraživao likvidaciju Radenka Bašića.



Za organizovanje likvidacije je osumnjičen Dalibor Railić, sa kojim je Kostrešević sjedio bar pet puta u trideset dana koja su prethodila ubistvu, dok je kao egzekutor označen Aleksandar Miljatović. Miljatović je u policiji priznao ubistvo, ali se u Tužilaštvu branio ćutanjem.



Važno je naglasiti da Sužnjević i Marić nisu angažovani zvanično od MUP RS da čuvaju crtu od Crte, već ih je angažovao on za novčanu naknadu od 100 KM za svaki dan.



To je izazvalo pravu buru negodovanja u SAJ-u, jer oni ne mogu tako lako da zarade “stojanku”.