уторак, 16. август 2022.

Matković pripremao četiri likvidacije u Novom Sadu; Kakva je uloga njegovog narkosaradnika Nešića sa kojim je oteo ekskluzivno zemljište kod SPENS-a; Ponešto i o Nešićevom biltenu “Srpskainfo”


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milan Matković, jedan od najvećih NarkoBosova na Balkanu i trostruki ubica, pripremao je četiri likvidacije u Novom Sadu.


Koga je sve namjeravao likvidirati Matković, koji je godinama mirno živio u Trebinju (Ivanica), oktiće istrage koje se vode. 


2.

Takođe će otkriti kakva je uloga Nenada Nešića u pripremama likvidacija, jer je taj narkodiler i veliki perač narkonovca, posljednjih nekoliko godina u veoma bliskim kokainskim odnosima sa Matkovićem.


Zajedno su prali novac, između ostalog, i u Novom Sadu, gdje posjeduju hotel “Ami” i noćni klub “Mon Ami”, kao i supereksluzivnu veliku parcelu građevinskog zemljišta.



3.

Matković je uhapšen 22.07. ove godine, a Nešić nije još uvijek, ali će biti: Pitanje je samo da li će ga lišiti slobode do izbora ili nakon njih.


Kako god, završiće u zatvoru u narednih pola godine najdalje.


4.

I Matkovića i Nešića štitili su Diana Kajmaković, koja je smijenjena sa pozicije šefa Tima za istrage Skaj i ANOM aplikacije (zbog saradnje sa nrkokartelima), potom Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA BiH, kao i vrh MUP RS, odnosno Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova i NarkoGeneral Siniša Kostrešević.



Svi pomenuti stoje u redu za hapšenje zbog saradnje sa NarkoGangovima.


5.

Prije nego nastavim o Nešiću da naglasim da su on i Matković na prevaru došli do ekskluzivnog zemljišta u Novom Sadu, preko puta “SPENS-a” i to za relativno mali novac, iako je zemljište višemilionske vrijednosti (u evrima). Taj slučaj je pod posebnom lupom istražilaca.


6.

Osim Kajmakovićeve, Nešića je štitio i njegov kum - tužilac u Kantonalnom tužilaštvu Zenica Dragiša Pandurević, kao i njegov brat, uposlenik SIPA, Ljubiša Pandurević.



7.

Svi oni su pod istragom, a nakon hapšenja Elvisa Keljmendija, desne ruke Osmice, zaštitnika velikih narkodilera i njihovog informanta, pronađena je teka njegovih (Keljmendijevih) saradnika u narko poslovima u kojoj se nalazi i Nešićevo ime.


8.

Kao što je Matkovića čuvala policija RS (Siniša Laketa, načelnik PU Trebinje), tako sada čuvaju i Nešića i to na njegov zahtjev, jer je prijavio da mu prijeti Đorđe Ždrale koji ga je išamarao, kako bi ga ubijedio da zatvori svoj podrum pića, što je Nešić i učinio.


9.

Međutim, Nešić je za svoj bilten “Srpskainfo” izjavio: “Imam razloga da sumnjam da su određeni politički krugovi kojima jako smeta ideja Trećeg puta u sinhronizovanoj akciji crtanja mete na meni i članovima moje porodice. Kao priprema već dva mjeseca sprovodi se moja svakodnevna kriminalizacija od strane jednog blogera i političkih struktura sa njim u vezi”!


10.

Nemam običaj da pišem o drugim medijima, ali su mi služinčad svake narkobitange i narkodilera, što jesu šefovi “Srpskainfo”, več poprilično dojadili, jer su, bez ustezanja, udarili na moje pokojne, kako bi opravdali Dragana Mektića, pripadnika NarkoGrupe Bojana Cvijetića.


11.

Mektić je, za informaciju “Srpskainfo”, naručivao po pet do šest kilograma kokaina za prodaju, a sagovornici preko Skaja su mu govorili: ”Oči gladne ministre”, o čemu posjedujem Skajzapise, ali ih ne emitujem kako ne bih ugrozio istragu koja se vodi protiv Mektića.



12.

Lako sam se “prepoznao” u izjavi narkodilera Nešića svom biltenu “Srpskainfo”, jer sam jedini bloger koji piše o njegovim ogromnim narkoposlovima, ali će zaista biti zanimljiva reakcija “urednika” njegovog biltena “Srpskainfo” (kao i biltena brojne druge Bagre koju taj nazovilist brani), kada Mektića, Nešića i ostale koje otvoreno zastupaju i prikrivaju njihova nedjela, pohapse. I kada se objavi, nakon što ga uhapse, ko je zaista Nenad Nešić i kakva je njegova uloga u pripremi četverostruke likvidacije u Novom Sadu!



13.

Budući da “Srpskainfo” atakuje prvo na moje pokojne, a sada i na mene, imam razloga da vjerujem da su u funkciji onih koji žele da mi skinu glavu, ali teško će im to poći za rukom; jesu plaćenici, ali i mali jadni crvi koji žive od onog što im bace narkodileri poput Nešića.


14.

Naravno, očekujem da “Srpskainfo” uskoro napravi intervju ili objavi otvoreno pismo i Trostrukog Ubice i velikog NarkoBosa Milana Matkovića koji je pripremao četverostruku likvidaciju u Novom Sadu kako mu ja “crtam metu na čelu”! Ili, pak, ekskluzivni razgovor sa nekim od profesionalnih ubica kavačkog NarkoKlana u RS kojem pripada i Nešić kako ih ja progonim.


profesionalni ubica Milivoje Lovrenović Čaruga (lijevo) 

15.

Uopšte se ne uzbuđujem zbog onog što izgovara Nešić, koji je u šizofrenoj panici, još manje zbog onog što objavljuje njegov bilten “Srpskainfo”, ali vjerujem da će se vlasnici te nazovinovine veoma uzbuditi zbog finansijske istrage Nešićevih poslova, posebno plaćanja takozvanih medija.


16.

Za informaciju “Srpskainfo”, kako bi konačno nešto znali, da naglasim da je policijsku pratnju Nešiću dao njihov “izvor” Narko”General” Siniša Kostrešević, direktor Policije RS, koji je uputio depešu, a tek nakon toga je Lukač izdao Rješenje o zaštiti narkodilera Nešića.



Kostreševićev postupak je nezakonit, ali to je ništa naspram desetina tona kokaina u čijem švercu je učestvovao.


Više se neću baviti Nešićevim biltenom “Srpskainfo”, jer mi je to ispod časti - oni koji napadaju pokojne članove moje porodice ne zaslužuju čak ni prezir, toliko su jadni, bijedni, beskičmenjaci i paraziti nesretnog antidruštva u kojem živimo.


Što se njih tiče još rečenica i završavam: Samo pišite jadu i nastavite braniti taj narkoološ! Niste jedini, ima vas još i svi ćete doći na red!!!


17.

Nešićem su, svakako, nastaviti da se bavim, posebno njegovom saradnjom sa Matkovićem, Igorom Dodikom, Miloradom Dodikom, Sinišom Kostreševićem, Osmicom, te ostalim koji su se bavili i bave trgovinom narkoticima, a sada su u panici zbog hapšenja koja će uslijediti.


18.

Matković je iza rešetaka, uskoro će i ostali. (nastaviće se)