уторак, 16. август 2022.

Narko Nešić u silikonskoj dolini; Nešićev „Treći put“ se uveliko pretvorio u put narkotika i silikona

Šljivićeva i dva narkobilmeza

Piše: Slobodan Vasković


1. 

Nenad Nešić, jedan od vodećih perača narko novca na Balkanu, predstavio je biračima svoj predizborni program. On je isti nazvao „Treći put“, sugerišući biračima, valjda, da ne trebaju da glasaju ni za Režim ni za Opoziciju.

 

2.

Od Nešićevog Trećeg puta smo za sada vidjeli vrlo malo. To malo se svodi na skupocjena vozila marke BMW, isukanu sablju i skupove na kojima njegova kombi stranka ne može da okupi čak ni kandidate za predstojeće izbore.


3. 

CIK je prije nekoliko dana objavio ovjerene kandidatske liste. Kao što sam već objavio, prema posljednjem istraživanju javnog mnjenja DNS neće preći cenzus. To i ne treba da čudi obzirom na to koga je sve Narko Nešić stavio na svoje liste.


4.

Narko Nešić ponajviše računa na izbornu jedinicu 8 (Istočno Sarajevo i okolina). Nešićev nosilac liste za tu izbornu jedinicu je Marko Kubatlija. 



O njemu neću u ovom tekstu pisati (već sam napisao sve što je trebalo), jer za njega neće glasati čak ni članovi porodice. 


5.

Što se tiče kandidata pod rednim brojem 9, Predragu Nešiću, o njemu ću itekako pisati.


6. 

U ovom tekstu ću se osvrnuti na kandidata pod rednim brojem 2. Tačnije, radi se o kandidatkinji koja se odaziva na ime Nikolina Šljivić. 


7.

Moram priznati da izgled i pojava Šljivićeve odiše inteligencijom, u tolikoj mjeri da se može očekivati njen transfer u harem Petra Đokića.


8.
Ako je suditi po toj, za sada, Nešićevoj konkubini, on omladini u Republici Srpskoj pod sloganom „Treći put“ nudi silikon i skupocjene bunde. 


9.

Šteta što Narko Nešić nije Šljivićevoj platio ugradnju silikona i u dio glave gdje se inače nalazi mozak, jer bi se ona tada mogla pohvaliti da bar nešto ima u glavi.


 

10.

Moram priznati da poprilično tragikomično djeluje njeno televizijsko gostovanje. Kao što se dobro vidi na snimku, Šljivićeva se junački borila da pročita odgovore napisane na listu papira. 


Podrazumijeva se da je sama pisala pitanja koja joj je postavila voditeljka, ali očigledno nije mogla da napamet nauči odgovore na ta pitanja.

O poslovnim kombinacijama Narko Nešića i Šljivićeve ću pisati u posebnom tekstu. (nastaviće se)