среда, 24. август 2022.

NarkoDiler Šmrk organizovao je bombaški napad na kuću i auta narkodilera Nikolića koji je tada bio u pritvoru; Inspirator napada Diana Kajmaković


Piše: Slobodan Vasković


1.

Narkodiler i nasilnik Admir Arnautović Šmrk organizovao je bombaški napad na objekte i vozila koji su u vlasništvu Aleksandra Nikolića, takođe narkodilera.


Napad se desio 07.02.2022. godine.


2.

U tom trenutku Nikolić se nalazio u pritvoru (iz kojeg je tek nedavno pušten), a ovaj bombaški napad u kojem, velikom srećom, niko nije povrijeđen do danas nije razriješen.


3.

Glavni inspirator bombaškog napada Šmrka na Nikolićevu kuću i vozila je Diana Kajmaković, u to vrijeme šef Tima za istrage dešifrovanih Skaj i ANOM aplikacija.


4.

Već sam 23.08. o.g. objavio da je Kajmakovićeva prodavala, preko Šmrka, informacije iz dešifrovanih aplikacija narkogrupama i njihovim vođama i to za veliki novac.


5.

Ogavnoj “tužilačkoj” spodobi uopšte nije bilo stalo do toga što je takvim aktima mogla izazvati krvoproliće, jer je prodavala informacije svima ko je htio da plati; Zainteresovanih je bilo mnogo, a među njima nerijetko suprotstavljeni klanovi ili narkodileri.


6.

Upravo jedna takva informacija koju je dostavila Šmrku, svom saradniku u najprljavijem mogućem poslu, dovela je do bombaškog napada u Istočnom Novom Sarajevu, gdje je živio Nikolić.

7.

U Skajaplikacijama, Kajmakovićeva je našla zahtjev upućen Nikoliću da “pomogne u likvidaciji Šmrka”. Imena ne mogu navoditi iz razumljivih razloga, ali mogu da je Krvava Skaj”Tetka” tu informaciju odmah proslijedila Šmrku.


8.

Nakon toga, veliki narkodiler, ubijeđen da je nedohvatljiv, organizovao je bombaški napad na Nikolićeve objekte.


9.

Ono što je najjezivije od svega je činjenica da je Nikolić odbio da učestvuje u bilo kakvom napadu na Šmrka, ali to Kajmakovićeva svom omiljenom narkodileru nije rekla.

10.

Kajmakovićevu nije interesovalo šta će uraditi Šmrk, iako je itekako svjesna njegove nasilne prirode i teških kompleksa zbog kojih je spreman na sve.


Nju interesuje samo novac, a da bi došla do njega, podavno je to jasno, spremna je gaziti i preko leševa. Kao što je i gazila. (nastaviće se)