четвртак, 4. август 2022.

“Euphoria” Dodika na Dan obilježavanja izgona 250.000 Srba iz Hrvatske u zločinačkoj akciji “Oluja”


Piše: Slobodan Vasković


1.

Sektaška kriminalna agencija “Euphoria” organizator je velike, kako je najavljeno "Negujmo žurke", koja će se održati 04.08., na dan kada se obilježava progon 250.000 Srba iz Hrvatske u zločinačkoj akciji "Oluja". "Na 'Negujmo žurci' sprema se vožnjica, kakvu još niste doživjeli!, najavili su iz Dodikove "Euphorie". Na "vožnjicu", u organizaciji "Euphorie", sa Acom Lukasom idu 06.08. 

2.

Tako će Dodik&Sektaši proslaviti izgon Srba, ali i sopstveni vrlo uspješni projekat progona Srba iz BiH/RS - za vrijeme Dodikove sedamnaestogodišnje vladavine istjerana je trećina stanovništva Republike Srpske.


3.

Nema potrebe da pojašnjavam “trećine”; Svakom, iole, upućenijem jasno je da Najbolji Agent Hrvatskih Interesa Dodik sprovodi detaljno svoj plan istrebljivanja Srba iz BiH. Pisao sma o tome u niz navrata, a pisaću i dalje o gnusnom radu Uzurpatora i njegovih Petokolonaša.



4.

“Čast” da organizuje proslavu godišnjice izgona Srba iz Hrvatske pripala je kriminalnoj agenciji “Euphoria”, koju vodi presuđeni nasilnik, narkodiler i narkoman Boris Udovičić poznat i kao Dodikov Udo Šugo Bot.


5.

I ne samo njegov, već i njegovog sina Igora, jednog od šefova Kavačkog klana u RS, te sestrića Vice Zeljkovića, vođe narkogrupe koja rastura narkotike po Banjaluci.


6.

“Euphoria” služi i za pranje para od narkotika, što će pokazati istrage koje su u toku, ali i za angažovanje botova koji brane Sektaše po mrežama svojim toksičnim upljuvcima.


7.

Psihopata Udo Šugo Bot presuđen je zbog nasilništva nad suprugom koju je teško pretukao i izbacio iz automobila u vožnji. Umjesto da mu se sudi za pokušaj ubistva, dobio je kaznu za nanošenje povreda, a takvu presudu “sredili” su mu šefovi Sekte.


“Nanio joj je tjelesne povrede u vidu nagnječenja očne jabučice, sa krvnim podlijevanjem kapka lijevog oka, oguljotinu na lijevoj polovini lica, nagnječenje nosa, krvni podliv, sa otokom lijevog obraza, nagnječenje donjevilične regije, s potpunim iščašenjem oba donjevilična zgloba, oguljotinu u predjelu lijevog ramena, krvni podliv na prednjoj srani grudnog koša, krvni podliv regije lijeve nadlaktice, oguljotinu regije desne podlaktice, krvno podlijevanje lijeve šake, nakon čega je oštećenu istjerao iz vozila i ostavio u nenaseljenom mjestu blizu puta”, navedeno je u optužnici. 


8.

Takvog Psihopatu su Dodik&Dodik prigrlili sebi, a IRB RS natjerali da njegovoj “firmi” - “Euphoria” dodijeli 760.752 KM, kako bi angažovao psihopate slične sebi da poprave imidž “Lidera Psihopata" na mrežama.


9.

IRB je, na namještenom tenderu, 22. decembra 2020. godine sklopila ugovor sa banjalučkom firmom „EUPHORIA“ d.o.o., čiji je "vlasnik" Udo Šugo, na period od godinu dana za „nabavku usluga marketinga, organizacije događaja i srodnih usluga“.



10.

Već sam ranije pisao da nema nikakve dileme da je Dodik znao da je Šugi Botu potvrđena optužnica zbog zvjerskog premlaćivanja supruge, da je njegov Udo narko diler koji prodaje opijate maloljetnicima, da se bavi prostitucijom, ali preporuka sestrića Vice Zeljkovića, kao i Šugino prijateljstvo sa Stefanom Cvijanovićem, sinom Željke Cvijanović, bili su “neoborivi” argumenti da se “tehničaru pokušaja likvidacije supruge” da 760.752 KM narodnog novca. 


To sve govori i o Dodiku i njegovoj vlasti, svakom od onih koji je čine.


11.

Šugo se dokopao para, ali je, dok je držao noćni klub “Millenium”, ostao dobavljačima dužan najmanje sto hiljada KM, a još dva puta toliko ima dugova po raznim drugim osnovama. 


U “Milleniumu” je počela njegova karijera šmrkavca i narko dilera koji prodaje opijate maloljetnicima; U “Milleniumu” su on i njegovi izbacivačl dileri prebijali maloljetnu djecu bestijalno, dok se od batina ne bi onesvijestili, ostavljajući ih u lokvama krvi. O tome je izvijestio RTRS 21.05.2013. godine.





12.

Isti posao - dilerski, unaprijeđen prostitucijom, nastavio je u Sodoma i Gomora klubu “Drama” koji je držao Vico Zeljković. 


U tom lokalu Stefan Cvijanović je četiri puta jedva ostao živ - valjda mu se mati potrudila da sazna zašto; Već sam je uputio gdje treba tražiti video klipove tih dramatičnih scena u “Drami”, koje je Šugavi Bot uredno snimio, pa potom snimke dijelio!



13.

Nema dileme da će se ista drama odigrati I večeras u nekim od narkoklubova kao što su “Bizzar”, “Kaldrma” i “Kaldrma.


14.

I za kraj, fotografija Ace Lukasa sa kriminalcem Slavenom Ristićem, koji ogromne kutije za sardine naziva borbenim vozilima “Despot” i prodaje po ogromnim cijenama MUP RS. Dragan Lukač zna zašto!!!