среда, 17. август 2022.

Nove vijesti iz harema sultana Perice; Konkubina broj 1 pored ličnog opisa promijenila i nacionalno opredjeljenje, sve za potrebe sultana Perice i Partije

Konkubina No 1 Andrea Dodić nakon operacija kod hirurga Perice


Piše: Slobodan Vasković 


1.

Moram priznati da posljednja dešavanja oko Petra Đokića i njegove parazitske partije poprimaju elemente tragikomedije. Sve češće se zapitam kakav metalni sklop imaju ljudi koji glasaju za tu partiju, a tu mislim na obične glasače.


Konkubina No 1 prije upoznavanja estetskog hirurga Perice
 

2.

Što se tiče funkcionera te partije, njihova motivacija mi je jasna, a ona se svodi na dobro plaćene funkcije. 


Jedna od njih je Konkubina broj 1, koja se u posljednjih nekoliko godina ubrzano penjala u hijerarhiji Pericinog sultanata.

 

3.

Konkubina broj 1 ima razloga da bude zahvalna sultanu Perici na mnogo čemu. 


Njeno „druženje“ sa sultanom Pericom se na početku svodilo na estetska ulaganja, da bi se na kraju doguralo do delegiranja na tri masno plaćene funkcije.


4. 

U kojoj mjeri je Konkubina broj 1 spremna na sve najbolje govori podatak da je zarad Partije (ponešto i za sebe) promijenila nacionalno opredjeljenje. 


5.

Ona je do opštih izbora 2014. godine u mutnim partijskim vodama plivala kao Srpkinja, da bi tada shvatila da je ipak Hrvatica.

 


6.

U čemu je kvaka? Zahvaljujući nacionalnoj transformaciji Konkubina broj 1 je 2014. godine izabrana za delegata Vijeća naroda Republike Srpske, iz reda hrvatskog naroda. 


Meditirajući na toj funkciji u naredne četiri godine, ona je svaki mjesec inkasirala iznos od cca. 3.000 KM.





7.

Na opštim izborima 2018. godine Konkubina broj 1 je izabrana za narodnog poslanika, gdje još uvijek prima naknadu u iznosu od cca. 3.000 KM. 



8.

Podrazumijeva se da je ona izabrana sa kompenzacione liste, jer sultan Perica vodi računa o svom haremu.

 

9.

Na kraju, treba reći da Konkubina broj 1 trenutno ostvaruje tri primanja: platu kao izvršni direktor u preduzeću JP „Putevi RS“, naknadu kao član Upravnog odbora APIF-a i naknadu kao narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.


10.

Što se tiče običnih članova Socijalističke partije, oni nisu ni zaslužili ništa bolje od toga da u izbornim kampanjama lijepe plakate sultana Perice i njegovih konkubina. (nastaviće se)