недеља, 3. октобар 2021.

Izopačeni Mentalni Patuljci: Dodik odbio ponuđene ostavke Viškovića i Šeranića riječima: Ništa od ostavki; Ako vas smijenim, priznaćemo da su pacijenti primali industrijski kiseonik; Licemjeri Višković i Šeranić ponudili ostavke Šefu Crvene Sekte, kako bi mu se dodvorili, umjesto da javno podnesu neopozive ostavke i prihvate odgovornost za počinjena zlodjela


Piše: Slobodan Vasković


Radovan Višković, takozvani predsjednik Vlade RS, i lažni ministar zdravstva Alen Šeranić, nekoliko dana nakon što sam, 22.09. o.g., otvorio aferu “Kiseonik”, ponudili su ostavke Miloradu Dodiku, šefu Crvene Sekte.


Dodik je ostavke odbio da prihvati, uz obrazloženje da bi to bilo javno priznanje krivice.

“Nema ništa od toga, vaše ostavke značile bi da je pacijentima davan industrijski kiseonik, a to nikada nećemo priznati”, rekao je Dodik.


Višković i Šeranić koji će zbog svjesnog ataka na zdravlje stanovništva završiti u zatvoru najobičniji su licemjeri: Da imaju mikron morala, podnijeli bi neopozive ostavke i to javno, a ne bi ih nudili Dodiku, znajući da će ih on odbiti.



Njihova jadna i bijedna igrica sa “nuđenjem ostavke” samo je dodatno dodvoravanje njihovom neprikosnovenom Izopačenom Vlasniku i ništa više od toga.


Uz to, Dodik i nije funkcionerksa adresa na kojoj bi članovi Vlade RS trebalo da nude ostavke, već je to Željka Cvijanović, navodni predsjednik RS. Tako je i ovaj jadni mali manipulativni pokušaj Viškovića i Šeranića pokazao da je Dodik uzurpirao sve nadležnosti i funkcije u RS i da su svi ostali Sektaški visoki funkcioneri tek njegove lutke na koncu koje on povlači po potrebi.


Dodik u posljednjih petanest godina autokratske vladavine, direktno usmjerene protiv naroda - sa krajnjim ciljem njegovog biološkog uništenja, nikada nije priznao nijednu grešku Vulgarnog, Primitivnog, Varvarskog Režima kojem je na čelu.


Nije bilo za očekivati da prizna ni jezivu činjenicu da su pacijenti oboljeli od COVID 19 primali industrijski kiseonik za zavarivanje, umjesto medicinkog kiseonika, koji je lijek.


Višković i Šeranić odlično znaju da je Dodik naredio da se “brane po svaku cijenu i da se ništa ne prizna” tako da je njihovo fingiranje odgovornosti samo još jednna u nizu sličica koje pokazuju o kakvim monstrumima i izopačenim mentalnim Patuljcima je riječ. (nastaviće se)