среда, 27. октобар 2021.

Beskompromisna Trivić manirima Istinske Gospođe i Političke Primadone Primitivca Dodika pretvorila u NIŠTA; Dodikova lažna nacionalna politika doživjela debakl, jer su SDS i PDP konačno izašli iz okvira koji im je nametao deceniju i po


Piše: Slobodan Vasković


Jelena Trivić, Gospođa i u načelu i u detalju, pretvorila je vulgarnog, toksičnog, malicioznog, podlog, prljavog Milorada Dodika u Ništa.


Eleganto, bez ikakvih problema i bez prevelikog napora, obrisala je njime pod Narodne Skupštine RS.


Trivićeva je pokazala da je u svakom pogledu Visoko Iznad Prosjeka, Visoko Iznad Dodika, Primitivca koji ne preza ni od najvulgarnijeg verbalnog nasilja nad ženama.


Primitivac je ispalio niz uvreda koje su sve rekle o njemu, a ništa o Trivićevoj.



Trivićeva je demonstrirala način kako se, jedan na jedan, Dodik pretvara u kašu, toksični otpad koji što prije treba odvući na političku deponiju.


Trivićeva je pokazala beskompromisnost, čvrstinu karaktera, poštenje i način na koji jedna Časna Osoba može bez ikakvih problema da tri puta premelje besčasnog Dodika, slamajući ga njegovim oruđima na koje je reagovala hladnokrvno, razarajući ga Istinom o njemu i njegovoj Sekti, pokazujući da zaista jeste ono što tvrdim - prava alternativa.


Trivićeva je istinska alternativa nakaznom, nenarodnom istrebljivačkom Režimu Milorada Dodika, naveo sam to već nekoliko puta; Zajedno sa Nebojšom Vukanovićem i Milanom Miličevićem.


Trivićeva će biti izvrstan predsjednik Republike Srpske, jer je, izvan svake razumne sumnje, svima jasno da će bez ikakvih problema zgužvati Dodika u izbornoj trci.



Eventualno nekandidovanje Trivićeve za predsjednika RS bila bi Izdaja Naroda i podrška njegovom biološkom uništenju koje sprovodi Crvena Sekta.


Osim što je Trivićeva pomela skupštinski pod sa Dodikom, bacila ga na koljena bez ikakvog vidljivijeg napora, učinila je to i Opozicija koja se konačno otrgla iz okvira Milorada Dodika u kojem je djelovala proteklih petnaest godina.


Njegov debakl je apsolutan, jer mu je pao veto na odluke Predsjedništva BiH, čime je Opozicija pokazala da razumije trenutak u kojem se nalazimo i da je on ključna tačka u kojoj se odlučuje o opstanku ili nestanku naroda.


Pod Opozicijom smatram SDS i PDP, dok je DNS Nenada Nešića pokazao sav jad svog predsjednika i njegovu sklonost konvertitstvu, kako bi pokušao zaštiti opljačkano; A pljačkao je zajedno sa Dodikom.

Naravno, cijeli DNS nije isto što i Nešić koji je ostao ono što je oduvijek i bio - jedan od surovih i sirovih učenika-kriminalaca najvećeg kriminalca Dodika.