субота, 13. април 2019.

Lukaču



piše: Slobodan Vasković

1.
Lukaču, ti si zadnja individua na Planeti koja može govoriti o redu i miru, jer si ti maksimalizovao nered i nemir, progone, prebijanja, prijetnje, izgone, stavljanje van zakona, falsifikovanje dokaza, njihovo podmetanje…; Ti planiraš uvesti nacizakone, ovlašćujući svoje batinaše da privode građane kako im se prohtije; A kada ih privedu čekaju ih tvoji bandići.

2.
Lukaču, to je tvoj novi pokušaj sijanja Straha, njegovog zgušnjavanja, uvećanja specifične težine i ubrzanja; Strahom bi da vladaš, jer sam strahuješ od zla koje si počinio i odgovornosti koja za to zlo slijedi. I kojoj pobjeći nećeš.

3.
Lukaču ti institucionalizovao zaštitu Naručilaca Ubistva i Ubica, stao iza njih, naredio Želimiru Lepiru da Ne Smije riješiti Ubistvo Davida Dragičevića!

Lukaču, ti si ozakonio Ubistvo, a sve one koji su protiv tog užasa, divljaštva, monstruoznosti, jezivosti… stavio van Zakona!

Lukaču, ti si naredio hapšenje Majke Suzane koja u rukama drži sliku svog Ubijenog sina Davida!!!




4.
Lukaču, ti si dokazani Lažov - Lagao si o Ubijenom Davidu - da je koristio LSD, slagao si i sve ostalo što si o njemu, Ubistvu… progovorio - tebi mogu vjerovati samo takvi kao ti - Sociopate, nespremni na liječenje. 

Liječiti se nije sramota; Ali bruka je liječiti se na način na koji ti to činiš - batinajući, lomeći, satirući slobodoumne Ljude, uz pomoć sadista domaćih i onih dovedenih sa strane.

5.
Lukaču, okružio si se Kriminalcima i Ubicama i dok god si ti bilo šta u zemlji zvanoj BiH, njenom dijelu zvanom RS, u toj zemlji neće biti ni reda ni mira, a ni slobode.

6.
Lukaču, slobode će biti kada ti, i oni kojima si se okružio, više ne budete na slobodi; I doći će taj čas, jer predugo bandićevski lomiš, štitiš Ubice i Kriminalce; Sarađuješ sa njima; Progoniš, Prebijaš, Privodiš, Izgoniš… 

7.
Lomiš, Sociopato, čak i zasađene Dvije Dunje, uništavaš živi kamen Davidovog Srca, svjedočanstvo tvojih zločina.

Lomiš, ali slomiti ne možeš; Uništavaš, ali uništiti ne možeš!

Zao jesi, ali si nemoćan pred Dvije Dunje, Davidovim Srcem i svim Ljudima kojima su ta dva simbola u Srcu i Glavi!

8.
Lukaču, tvoji maligni emisari idu na kućna vrata, prijete Ljudima, njihovoj djeci, prate ih, prisluškuju, razbijaju ih, njihovu imovinu…, sve po tvom naređenju, jer ti si bolesni Sadista; Spreman na svako zlo; Zlo koje si činio, činiš i ponovo ćeš činiti. 




9.
Dijapazon Zla, koji emituješ i na koje si spreman, je ogroman! 

10.
Lukaču, ne postoje “nikakve najbolje prakse” u tvom zlom izuzetno ograničenom mentalnom sklopu, već samo prakse koje karakterišu totalitarne, ubilačke Režime, ogrezle u krvi nevinih.

11.
Lukaču, ti si Onaj koji targetira, dok se lažno predstavlja za narodnog ministra, iako isti taj narod ubijaš - na načine svojstvene Štaziju i Sekuritateti; Zajedno sa svim Onim koji su te doveli, onim koji te sada štite i onim koji te podržavaju, jer te se boje!

12.
Lukaču, svi vi prestravljeni ste od budućnosti i onog što vas u njoj čeka, kada sloboda konačno dođe; Upravo zato ti želiš drakonskim nacikonczakonima zalediti mračnu sadašnjost; Toliko mračnu da je RS, pod teretom tvojih “praksi”, postala najmračniji dio Evrope. GETO! LOGOR! Iz kojeg kulja isključivo Otrovna Tama!

13. 
Lukaču, ti si mjera zla - njena Maksimalna, beskonačna, vrijednost, samim tim maksimalna beskonačna bezvrijednost.

14.
Lukač: Za novi Zakon o redu i miru koristiće se najbolje prakse

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je danas da će prilikom izmjena Zakona o javnom redu i miru biti iskorištene najbolje prakse iz zemalja u okruženju u EU da bi bio primjenjiv na terenu, te da njegov cilj nije sprečavanje prava i sloboda.

“Iskoristićemo sve najbolje prakse iz zemalja okruženja, iz EU, da bi taj zakon napravili najboljim mogućim, ali i da bude primjenjiv na terenu. On nema cilj da bilo kome sprečava slobode i prava”, objasnio je Lukač novinarima u Banjaluci.

On je napomenuo da nacrt zakona o javnom okupljanju uopšte nije u proceduri i da je ta "priča pokrenuta bez ikakve potrebe“.

- Taj akt nije ušao u skupštinsku proceduru, nije bio na razmatarnju ni u Vladi Srpske, a, vjerovatno, neće ni da bude - rekao je Lukač. (SRNA)