четвртак, 31. мај 2018.

Iz Zavoda za sudsku medicinu RS nestao komad odjeće Ubijenog Davida Dragičevića; Taj komad odjeće jedan je od ključnih dokaza




piše: S.V.

Iz Zavoda za sudsku medicinu RS nestao je komad odjeće ubijenog Davida Dragičevića, potvrđeno mi je iz dva nezavisna izvora.

“Komad odjeće, koji može biti veoma bitan za istragu oko ubistva Davida Dragičevića nestao je iz Zavoda odmah nakon obdukcije koju je uradio Željko Karan”, tvrde moji izvori.

Prema njihovim riječima, taj komad odjeće na sebi je imao tragove nastale kao posledica mučenja i premlaćivanja Davida Dragičevića.

Tužilaštvo na čelu sa Glavnim tužiocem Želimirom Lepirom, koji je saučesnik, jer prikriva Nalogodavce zloćina, Egzekutore i Saučesnike, čini sve da zataška ovaj detalj, jedan od ključnih u istrazi.

Uznemirujući sadržaj: Fotografija sa odbukcije tijela Davida Dragičevića
Napomena: Fotografiju objavljujem uz dopuštenje Davora Dragičevića
Odjeća ubijenog Davida, koju je imao na sebi kada je nađen, je dokazni materijal i nikako se nije smjelo desiti da njen ijedan dio nestane. 

Međutim, to nije iznenađenje, ako se ima u vidu širina zataškavanja, kao i osobe koje to čine.

Osim Lepira, direktni Saučesnici u zataškavanju zločina Teškog Ubistva  su Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, Darko Ćulum direktor Policije, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma Nedeljko Lubura, kao i tužilac Dalibor Vrećo, te Đorđe Rađen i još najmanje jedan član njegove porodice, u čijem vlasništvu je kuća na Laušu.


Dio Vrha MUP RS pokušao je lažno optužiti Žrtvu Ubistva Davida Dragičevića da je opljačkao Rađenovu kuću. Pokazalo se da je to laž. (nastaviće se)