четвртак, 17. јануар 2019.

Bajiću…




piše: Slobodan Vasković

Pitanja 1
Bajiću, koliko ti još vremena treba da utvrdiš broj osoba u kafeu “988” koje su bile prisutne kobne noći, kada je u taj objekat došao David Dragičević?



-Bajiću, znaš li uopšte da brojiš?



-Bajiću, koliko ti još vremena treba da utvrdiš da li je Đorđe Momić bio konobar u kafeu “988” ili gost u kafeu “988” (kako to tvrdi Dragan Lukač) te kobne noći, 18.03.2018., kada je otet David Dragičević, a kasnije i likvidiran?

Bajićeva i Glamočaninova naredba; dio o "988"

Dokument MUP RS o "988"

-Bajiću, koliko izjava svjedoka, koje ne odgovaraju lažnom scenariju tvog štićenika Darka Ilića, je sakriveno/bačeno?

-Bajiću, koliko svjedoka je natjerano da promijeni izjave, jer one ne odgovaraju lažnom scenariju tvog štićenika Darka Ilića, koji je iznio na pres konferenciji 26.03.2018., kada je kriminalizovao žrtvu Ubistva Davida Dragičevića, navodeći niz neistina, između ostalih i da je opljačkao kuću Đorđa Rađena?



-Bajiću, šta je sa izjavom jednog od svjedoka iz “988” da mu je David rekao da “očekuje sukob sa njih petnaest”?

-Bajiću, da li je i ta izjava bačena, uništena ili je svjedok natjeran da je promijeni?

Pitanja 2
-Bajiću, ko je dopunio telefon Filipu Ćulumu, štićeniku tvog štićenika Darka Ilića, kobne noći, 18.03.2018., u 02 časa 39 minuta?

-Bajiću, u kojoj pekoteci je te noći navodno jeo Filip Ćulum (tako on tvrdi), nakon 02 časa 49 minuta, kada mu je po drugi put dopunjen račun na telefonu?



-Bajiću, zašto je tvoj štićenik Darko Ilić lagao o vremenu kada je dopunjen račun na telefonu njegovog štićenika Ćuluma?

-Bajiću, sa kim je intenzivno razgovarao Ćulum te noći da je morao dva puta dopunjavati račun na telefonu?

-Bajiću, koje su to kamere snimile Filipa Ćuluma 18.03.2018. i sa kojih je to baznih stanica tvoj štićenik Ilić izuzeo podatke kako bi utvrdio njegovo kretanje te noći i potvrdio mu “alibi”?

-Bajiću, bojiš li se istrage o tvojoj lažnoj istrazi o učešću Darka Ilića, Dubravka Kremenovića i drugih u Ubistvu Davida Dragičevića?

Pitanja 3
-Bajiću, da li si, zajedno sa Draganom Lukačem, Darkom Ilićem, Milanom Tegeltijom, Goranom Glamočaninom, Mladenom Mitrovićem, Želimirom Lepirom, Daliborom Vrećom i još većim brojem lica, organizator i učesnik “nasilne promjene ustavnog uređenja Republike Srpske”, jer si sve institucije, svojim kriminalnim djelovanjem u Republičkom javnom tužilaštvu, stavio u zaštitu Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića?

-Bajiću, da li je sastavni dio “nasilne promjene ustavnog uređenja Republike Srpske” zvjersko premlaćivanje golorukog naroda 25.12. i 30.12.2018. godine, koji je tražio da se institucije otrgnu iz kandži Grupe Bandita, kojoj i sam pripadaš?



-Bajiću, da li je sastavni dio “nasilne promjene ustavnog uređenja Republike Srpske” progon Davora Dragičevića, čijeg sina Davida su ubili (u ubistvu su učestvovali i pojedini pripadnici policije) i izmišljene optužbe na njegov račun o “državnom udaru”?



-Bajiću, da li su te izmišljene optužbe na račun Davora Dragičevića priprema njegove egzekucije u kojoj, osim pojedinih pripadnika MUP RS, učestvuješ i ti?

-Bajiću, nastaviće se…