петак, 10. март 2023.

Spodoba


Piše: Slobodan Vasković


1.

“Mene nećete nikada zaštiti kada govorim istinu”, rekao je novinarima Milorad Dodik na psihotičnom presu koji je održao 09.03.o.g.


Dodika je, po ovom pitanju, nemoguće zaštiti, jer nikada ne govori istinu.


2.

Međutim, sklon je montažama i izopačenim konstrukcijama pa je novinare Aleksandra Trifunovića i Nikolu Moraču indirektno optužio da su sami organizovali napade na svoje automobile.

3.

“Rečeno mi je da ima indicija da su sami organizovali tu aktivnost”, izjavio je Dodik, što implicira da slijede teške montaže protiv svih koji se ne slažu sa njegovom autokratskom politikom.


Kakva Spodoba motraš biti da izbljuješ izrečenu prljavu laž i pakost!!!


4.

Dodik je govorio i o, kako je rekao, "lažnim optužbama protiv nekih lica" da su pripadnici narkomafije, ali nije rekao ništa o svojim javnim druženjima sa presuđenim i nepresuđenim narkodilerima.


5.

Poodavno sam objavio video na kojem Dodik, uz ugodan razgovor, ruča u društvu Darka Vukovića, narkodilera presuđenog na tri godine. Vuković je u prugastoj majici - voli te majice, sjećanje na zatvorske dane.


6.

Presudu Vukoviću sam objavio u tekstu "Video za koji Dodik tvrdi da je “nepostojeći” i na kojem je on, zajedno sa Radojičićem, u društvu Darka Vukovića, presuđenog Narkodilera i Dragana Kremenovića Pugera, višestruko presuđivanog kriminalca".


Lako ćete prepoznati Darka Vukovića, a sada fotografija sa narkodilerom Milanom Međom.


Dodik i Međo

7.

Imam i odličan video kako Dodika dočekuje, sve u Sektaškoj uniformi, u Vojkovićima, narkodiler Milan Međo protiv kojeg je njegova policija 17.02.2020., podnijela Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Neovlaštena proizvodnja promet opojnih droga”.


Pojasnio sam sve o ovom dirljivom susretu u tekstu -  Dodikova matrica: "Bez Mafije se ne može vladati" pretočena u stvarnost; Tužilaštva štite narkodilere koji su članovi SNSD-a (dokumenti, foto, VIDEO), koji sam objavio 14.04.2021.


8.

Tu je i vrlo prijateljska šetnja sa Aleksandrom Mičićem, poznatim i kao Aco Makedonac, velikim peračem narkonovca, narkodilerom i dvostrukim ubicom u pokušaju. I izvrsnim prijateljem Narko”Generala” Siniše Kostreševića, direktora Policije.


9.

Kako “braniti” Dodika kada mu društvo čine navedene osobe od kojih su neki, između ostalog, kupovali kokain od šefa NarkoGrupe Bojana Cvijetića, bivšeg savjetnika Dragana Mektića, koji je bio pripadnik te narkoorganizacije. Kao i Osman Mehmedagić Osmica, bivši direktor OSA BiH!


Pisao sam o tome vrlo često i dokumentovano.


10.

Odlično znam ko je, od njegovih narkodrugova koje sam naveo, kupovao kokain od Cvijetića, ali znam da to zna i Dodik.

Evo izvrsne prilike da kaže o kome se radi, saopšti istinu, pa dovede sebe u situaciju da bude bar zeru “branjen”, nakon što se, naravno, javno izvini građanima zbog javnog druženja sa narkodilerima i ubicama u pokušaju, vrati sve što je opljačkao i što su opljačkali njegovi saradnici i povuče se sa pozicije koju je brutalnom pljačkom izbora uzurpirao.

11.

Do tada ne vidim razloga da bilo ko normalan brani Patološkog Lažova i Besprizornog Klevetnika Milorada Dodika, koji je Spodoba, a ne Homosapiens.


Homunkul je bio i ostao.


12.

Sad je na redu još jedan Dodikov narkoprijatelj: Gordan Pavlović, vlasnik narkofirme “Pavgord”, čiji vozači redovno padaju zbog prevoza narkotika, čiji je blizak član porodice Milan Rašević uhapšen zbog trgovine narkoticima, ali Pavlovića niko prstom nije pipnuo, iako su kamioni njegovi, vozači voze za njegovu firmu, a i “roba” je njegova


13.

Ne samo da Dodik nije naredio (jer on sve naređuje) da se Pavlović temeljno istraži, već je njemu, Zoranu Stevanoviću i sebi (Dodiku), nezakonitim sredstvima oteo firmu “Alumina” koju sada upropaštavaju Pavlovićevim niskokaloričnim ugljem, zbog čega će kotlovi, prije ili poslije, popucati i proizvodnja stati.


14.

Biće o kotlovima još riječi, kao i o uglju, a Pavlović je, zajedno sa Stevanovićem među Dodikovim ključnim jastrebovima preko kojih, pacovskim kanalima, udara na Srbiju i njeno rukovodstvo, pokušavajući im na leđima napraviti što veći i dublji “pacovski rez”, ne bi li iskrvarili što prije.


15.

Isti taj Pavlović, kao i Stevanović, ima pozamašnu imovinu u Srbiji i koristi svoje veze za rad protiv tamošnje vlasti.


Dio ogromne Stevanovićeve imovine u Srbiji, vrijedne desetine miliona evra, sam već dokumentovao i objavio, a prije nego nastavim u tom pravcu, objaviću i dio Pavlovićeve, takođe, ogromne imovine.


16.

“AP konsalting” d.o.o. je u vlasništvu Gordana Pavlovića, iako se vodi na njegovoj kćerki Aleksandri Pavlović.



Za danas samo da takstativno nabrojim šta je sve u vlasništvu firme “AP konsalting”: 


-  dio zgrade u Vase Pelagića 5,



-  veliki broj nekretnina u Đakovačkoj 5 na Zvedari, gdje se priprema gradnja na jednom od placeva,



-  Velki broja nekretnina u Dimitrija Tucovića 87, u Beogradu.



“AP konsalting” d.o.o. Beograd je vlasnik firme “DOO 1. Maj Beograd”. 

Ova firma je vlasnik ogromne imovine u Bačkoj Topoli.


Za danas toliko. (nastaviće se)