понедељак, 6. март 2023.

Podržati Ljubišu Petrovića je demonstracija sopstvene časti i lične slobode


Piše: Slobodan Vasković


1.

Odgovorno i svjesno im poručujem da ih u Bijeljini čeka politički kraj. Кada polome zube i kada opoziv ne uspije, uzeću zastavu Republike Srpske, zastavu grada Bijeljina i zastavu Srpske demokratske stranke, ići ću pješke od Bijeljine kroz Brčko, Šamac, Modriču, Doboj i druge opštine, zajedno sa narodom i ići ka Banjaluci, a tamo ćemo se vidjeti, CIК predsjedniče”, poručio je još 08.02. o.g. Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine, lažnom predsjedniku RS Miloradu Dodiku.


2.

Petrović je tada najavio i Gandijevski pohod na sjedište varvarskog, antisrpkog Režima, nakon što je Crvena Sekta, koja surovo vlada entitetom, zajedno sa političkim kombi strankama sa kojima čini skupštinsku većinu u parlamentu Bijeljine donijela odluku o pokretanju njegovog opoziva.


Referendum o opozivu će se održati 19. marta ove godine.


3.

Petrovića treba podržati maksimalno, na referendumu odbaciti zahtjev za njegovim opozivom; Častan je i pošten čovjek, ali i osoba koja se ne plaši Dodika.


Napokon neko ko se usudio javno saopštiti Dodiku da će mirno, sa narodom, krenuti ka njegovom uzurpatorkom tronu na kojem se održava uz pomoć kriminalne klijentelističke klike, bez morala, skrupula, empatije, ljudskosti.


4.

Dodik je lažni predsjednik, znaju to svi - i domaći i strani faktori.


5.

Petrović je legalno izabrani Gradonačelnik Bijeljine koji Dodiku smeta, jer ne može da od cijele RS napravi šanac iz kojeg će braniti lične kriminalne interese, do njenog zadnjeg stanovnika.


Dodikovi sektaši, kako se približava referendum, u sve su većoj histeriji. Bijeljina, po njima, mora pasti po svaku cijenu kako bi sastavili šanac i što dublje u njemu ukopali, da bi nastavili udare na BiH i Srbiju. 


6.

Petrović je smetnja Dodiku da do kraja opljačka i taj dio Republike Srpske koji nikada nije mogao  u potpunosti staviti pod svoju kontrolu.  


7.

Dodik će učiniti sve da smijeni Petrovića, maksimalno koristeći sve kriminalne i zločinačke resurse kojima raspolaže i kojima narod drži u gulagu. 


8.

Dodatno je maksimalizovao napade svim sredstvima na Petrovića nakon njegove izjave o Gandijevskom pohodu ka njegovoj Uzurpatorkoj jazbini.


9.

Ono što je sigurno - Petrović se ne plaši Dodika i spreman je održati riječ, što ga čini istinskom alternativom Režimu; Uz Jelenu Trivić, koja nije odstupila ni za mikron od svojih stavova uprkos bezbrojnim pritiscima kojima je izložena sa svih strana. 


10. 

Ukoliko Dodik pokuša pokrasti glasove na opozivu, što mu je i manir i namjera, desiće se da Petrović, vjerujem, krene ka Banjaluci.


I neće biti sam, izvjesno. 


11.

Podržati Petrovića znači pokazati Režimu da nije do kraja uspio u svakog utjerati strah, ma koliko nasilni, vulgarni, primitivni bili njihovi napadi; Glas za Petrovića je demonstracija sopstvene časti i lične slobode.


12. 

Glas protiv Petrovića je pokazatelj spremnosti je pristanak na bespogovornu poslušnost za koju Uzurpatori, koji definišu našu nesretnu stvarnost, nude “mirno i sigurno ropstvo”!


13.

Već sam to napisao ranije, ali ću ponoviti - Prihvatnje ponude Najgorih od svih je pristanak i na njihove zločine; Saučesništvo u sopstvenom satiranju do konačnog nestanka.


14.

Izbor između opasne slobode i sigurnog ropstva nije uopšte težak; Čak i ne postoji: Sloboda, ma koliko opasna bila, jedini je izbor.