недеља, 5. март 2023.

Raspakivanje Najgorih od svih (VIDEO)


Piše: Slobodan Vasković


1.

Predugo se već Milorad Dodik i njegova kleptokratska, zločinačka kamarila krije iza Srbije, pritom toj istoj Srbiji zabijajući nož u leđa kad god mogu i kad god im se naloži.


2.

Predugo je već Srbija zbog Dodika i njegove anticivilizacijske politike, potom politike razvaljivanja BiH i RS, pod ultra stereotipnim pritiskom da stoji iza postupaka Varvarskog Režima u Banjaluci, iako je riječ o potpunoj neistini.


Dodikova antinarodna politika najizraženija je u BiH i RS, gdje pokušava obesmisli i državu i entitet; Gdje teško ponižava sve narode, direktno tako radeći na uništenju srpskog naroda u BiH, koji trpi najveću štetu i masovno odlazi.


Njegova antisrpska politika sada je jasno i javno izražena i u Srbiji, gdje: on i zlikovci kojima je okružen, zajedno sa ultradesničarima iz Srbije, te dijelom podzemlja, pokušavaju napraviti velike političkobezbjednosne probleme koji bi izazvali odustajanje od formiranja Zajednice Srpskih Opština na Kosovu, potom i NjemačkoFrancuskog plana o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.


Jednostavnije rečeno, Dodik i njemu podređene mračne strukture, podzemni kraken uvezan od Bakinaca do Beograda, intenzivno rade na pokušaju izazivanja haosa u Srbiji.


3.

Teško zloupotrebljavajući čvrstu namjeru Srbije, zvaničnog Beograda, da nikada više ne dozvoli bilo kakvu javnu konfrontaciju sa Republikom Srpskom, zbog ranijih koje su dovele do brojnih problema, Dodik ultimativno juriša na zvanični Beograd.


4.

Ma koliko Srbija pomagala i, objektivno, spasavala RS i od bankrota ( u kojem se opet nalazi), ranije i od pandemije, davala novac brojnim opštinama, gradila škole, spasavala što se spasiti još može, ništa nije dovoljno da bi Dodik i njegovi toksični antisrpki jastrebovi bar smanjili intenzitet napada.


5.

Ne, taj intenzitet je uvijek bio na jako visokom nivou, na teritoriji Srbije pleli su i pletu kriminalne mreže, a “politički” se uvijek bacaju pod kišobran Beograda kako bi zvanična vlast u Srbiji bila optužena da je saučesnik u njihovim nedjelima. 


6.

Imaju za to brojne saveznike, nažalost, koji ne žele da vide stvarno stanje stvari, a to je da su istinski politički stavovi Beograda i Laktaškog Primitivca po pitanju BiH dijametralno suprotni, kao i po drugim brojnim pitanjima o kojima imam namjeru tek pisati sa samo jednim ciljem - da ukažem na to u kolikoj mjeri Dodikov AntiSrpski Režim radi protiv svih Srba, kako onih u RS, tako i u Srbiji i na Kosovu.


Osim toga, namjera mi je raksrinkati njegove jurišnike.


7.

Već sam naveo da je jedan od najznačajnijih Dodikovih otrovnih, pokvarenih, prljavih, podlih jastrebova Zoran Stevanović, aktuelni uništititelj “Alumine”, donedavno gradonačelnik Zvornika od kojeg je napravio Grad Droge.


8.

Stevanović koji živi u Srbiji, u Loznici, gdje je razvio brojne poslove (na razne načine), zajedno sa još jednim din dušmaninom zvaničnog Beograda - Gordanom Pavlovićem, vlasnikom narkofirme “Pavgord”, svaku “zgodnu” priliku iskoristi za namjizernije, najogavnije i najmalicioznije laži protiv Srbije.


9.

Tako je bilo i prošle godine, netom nakon završenih opštih izbora u BiH, koji su pokradeni od bezočne vladajuće pohlepne kaste, a jedan od gradova u kojem je izborna pljačka imala gigantske razmjere upravo je Zvornik.


10.

Kriminalac Stevanović, koji je falsifikovao izbore u tom gradu, pokrao maksimalno, po svim izbornim nivoima glasove, poništio izbornu volju građana, lakonski je za sve optužio Srbiju.


11.

Zvuči nevjerovatno, ali Stevanović je optužio Srbiju da je pokušala uticati na izborni rezultat, što je notorna laž, jer da je to učinjeno, on, svakako, ne bi mogao počiniti toliko izbornih zlodjela koja su dio organizovane mafijaške akcije poništenja izborne volje građana.


12.

Do koje mjere je Dodikovu zločinačku sektu zahvatio virus zla, metastazirao u svim dijelovima te mafijaške organizacije, svjedoči i izjava Stevanovića da je on, kao i Sekta kojoj pripada, žrtva Srbije, o čemu svjedoči video zapis - njegova izjava data FTV-u 11.10.2022. godine.


13.

Stevanović bezočno laže da su on i njegovi primitivni gelipteri, koji su poharali izbore, kradući sve što se može ukrasti, bili pod ogromnim pritiskom iz "susjedne nam države Srbije”; Da su “pozivani”, insinuira da je prijećeno, da su kupovani glasove za Jelenu Trivić, koja jeste pobijedila Dodika na izborima, ali joj je pobjeda oteta izbornom krađom.


14.

Nije li zaista tragikomično da državljanin Srbije Stevanović, koji živi u državi Srbiji, ustvrdi da je bilo pritisaka iz "susjedne nam države Srbije”?!!!


Stevanović je Srbiju proglasio neprijateljskom, samo iz jednog razloga - smetnja su njemu, njegovom mafijaškom šefu i zločinačkoj organizaciji kojoj pripadaju na putu ka njihovom ciju - biološkom uništenju Srba u BiH, urušavanju Srbije i, naravno, beskrupuloznoj, sistematičnoj, dugogodišnjoj pljački naroda i njegovih resursa.


Maliciozno je i bolesno do koje mjere se podlo napada Srbija, a, istovremeno, od iste te Srbije traži pomoć za sve!


15.

Svjedoči to i baš pogana izjava Milorada Dodika, 20.09.2022., u kojoj se on, primitivac kakav jeste, izruguje pomoći Srbije za koju, kako sam kaže, moli.  


Zaista, koliko jadna i pokvarena i neprijateljski nastrojena AntiSrpska Spodoba mora biti da javno izjavi to što je Dodik rekao. Međutim, ništa ne čudi od Prokletnika čiji je zadatak biološko uništenje Srba u BiH i direktno agresivno učešće u pokušajima lomljenja Srbije. (nastaviće se)