понедељак, 6. март 2023.

Najgnusniji Lažov i Patološki Klevetnik Dodik transferom odgovornosti pokušava zastrašiti sve one koji raskrinkavaju Klevete i Laži Najgoreg od svih - Dodika


Piše: Slobodan Vasković


1.

"Biću brutalno iskren, čudite me. Ono što ja čujem je da branite klevete i laži”, odgovorio je lažni predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na pitanje novinara o Nacrtu izmjena Krivičnog zakonika RS, kojim se kriminalizuje kleveta i uvode drakonske kazne.


2.

Niko nije primijetio da je u odgovoru Dodik bio Brutalno Neiskren!


3.

Transfer odgovornosti na novinare koji nisu pod njegovom kontrolom (a nema ih mnogo) i na građane koji slobodno iznose svoje stavove o teroru koji se dešava u Republici Srpkoj na svim poljima, samo je još jedna u beskonačnom nizu Dodikovih laži, jer suština ismjena navedenog Zakona je zaštita kleveta i laži koje emituju svakodnevno upravo Dodik i gamad kojom se okružio.

4.

Ukoliko se, ubuduće, iko usuditi napisati da Dodik, kao i njegovi polupismeni sljedbenici, kleveće i laže kako druge ličnosti, tako i javnost, biće optužen za kleveti i laganje o Klevetniku i Lažovu!


5.

Nije teško dokučiti jedan od ciljeva Laktaškog Klevetnika i Lažova, a njegova izjava sa početka teksta je, složićemo se, vrlo teška Kleveta na račun novinara koji mu je uputio pitanje i Laž kojom pokušava zastrašiti sve ostale.


6.

Međutim, nije stvaru u Zakonu i njegovim odredbama, već u pravosuđu koje je pod Dodikovom potpunom kontrolom i koje će, po njegovoj i naredbi njemu podređenih Klevetnika i Lažova, presuđivati u njihovu korist i tako im izdavati lažne sertifikate o tome da su njihove Klevete i Laži jedine prave istine, a da su istine klevete i laži.


7.

I sadašnji Zakon kojim se tretira kleveta nije u funkciji zaštite novinara, bilo kojeg slobodnog čovjeka, već je teško zloupotrijebljen političkom kontrolom Sudova koji, na primjer, presude otmičara Miću Kraljevića, 06.03.2012., godine na 4.000 KM kazne, iako je, početkom septembra 2010. organizovao otmicu Laze Vidakovića, tadašnjeg odbornika u SO “Osmaci”, jer nije htio da glasa po naredbama SNSD-a.



Vidakovića su prebacili u Srbiju i na tajnoj lokaciji držali desetak dana u zarobljeništvu, prijetili mu, da bi on nekako uspio da pobjegne.


8.

Svako ko bi Kraljevića okarakterisao kao kriminalca i otmičara bio bi tužen za klevetu, a sudije po komandi Sekte bi “odrezali” kazne od, najmanje, 5.000 KM.



Takva “sudska praksa” ukazuje da je isplativije otimati ljude, držati ih kao taoce, umjesto baviti se kritikom otmičara.


9.

Otmičar Kraljević danas je načelnik opštine Vlasenica, što svjedoči o stvarnom sastavu Sekte, a Klevetnik i Lažov Milorad Dodik Lagao je, samo sedam mjeseci nakon pravosnažne presude, da su “Kraljeviću htjeli da napakuju”. 

10.

Lažov i Klevetnik Dodik, šta drugo reći, zaštićen je kao vepar kapitalac u Sudovima, a vrhunac je što njegove “duševne boli”, kada neko tu Bitangu “okleveće”, dr Nera Zivlak - Radulović lako utvrdi “gledajući Dodika na televiziji”. 


11.

Naravno, nakon svjedočenja sudske “vještakinje” koja zaključuje na osnovu gledanja Dodika na TV-u do koje mjere je pretrpio “duševne boli” ( zbog objavljene istinite vijesti da je SIPA protiv njega podnijela krivičnu prijavu, što su potvrdili i SIPA i Tužilaštvo BiH), Sud je nepravosnažno presudio u njegovu korist. Interesantno je da je njegov advokat Goran Bubić i prije završetka tog procesa znao vrlo precizno kakva će presuda biti izrečena. Ništa čudno. Kontinuitet zla i potpunog vladanja sluganskim sudovima!


12.

Mogao bih nabrajati mjesecima sav jad sektaških sudija, sa akcentom na najsvježiji primjer njihovog beščašća - presude u korist Lažova i Kleventika Dodika koji je Tanju Topić, političku analitičarku, okarakterisao kao “špijuna BND-a” i ufrozio joj na taj način život.  Dodatno joj je život ugrozio sudija koji je presudio u korist Lažova i Klevetnika.


13.

Drakonske kazne, predviđene Zakonom, svjedoče da je Klevetnik i Lažov odlučio da otima i privatnu imovinu, “zalogaj iz usta”, jer teško oprhvan gramzivošću, pohlepom i zlom, krenuo je da otima i privatnu svojinu.


14.

Navedeno je samo nekoliko ciljeva Klevetnika i Lažova, a on, istovremeno, ispaljujući Zakon koji je najnovija dijagnoza njegovog mentalnog stanja (Nimalo dobra; Ludilo je metastaziralo), stvara “događaje” kojima odvlači pažnju od suštinskih brojnih problema u kojima se utapaju krhotine RS koju su Mentalno satruli Klevetnik i Lažov i njegove Horde Zlikovaca razbili u paramparčad, prethodno je pljačkajući bez milosti.


15.

Spržena zemlja je ostala iza tih Nenajedenih Životinja.


16.

Ključni Dodikov cilj jeste da mu Zapad da neki novac kako bi spriječio ozvaničenje bankrota RS, a on bi, zauzvrat, “povukao” Zakon!


Klevetnik i Lažov nastavlja da trguje, brutalno Lažući o svojim “dobrim” namjerama, istovremeno vjerujući da je teško pričitati njegove lakmus spinove, ma koliko prljavi bili.


16.

Nije mu uopšte potreban novi Zakon, jer je postojeći o zaštiti od klevete u maksimalnoj mjeri zloupotrijebljen, stavljen u funkciju zaštite razbojnika, Bitangi, Pljačkaša, Izdajnika! 


17.

Na kraju da naglasim - treba Dodika pustiti da donese taj zakon; Ne treba Lažova i Klevetnika sprečavati iz prostog razloga što se njegove odredbe već primjenjuju, a da nije ni donešen.


18.

Najgnusniji Lažov i Patološki Klevetnik ionako je poodavno obesmislio sam sebe, prije toga srušio sve institucije, a stvarna adresa koju treba najoštrije i beskompromisno kritkovati su sudovi i tužilaštva koji su u funkciji zaštite Dodika i njegovih kriminalaca, lažova i klevetnika već decenijama.