недеља, 19. март 2023.

Eksplicitni uradak “Emotivnog” Para Dodik&Stanivuković: Nakon brutalnog premlaćivanja nedužnih građana, uspjeli su njih troje protjerati iz Banjaluke


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik i njegov najnoviji “emotivni” partner Draško Stanivuković prikazali su, sinoć, javno svoj najnoviji eksplicitni uradak - Nasilje nad građanima, a povod im je bio da pokažu sopstvene “tradicionalne” i “porodične” vrijednosti.


2.

Epilog “emotivnog” Para je da su tri osobe morale napustiti Banjaluku, tokom noći, jer se nisu osjećali sigurnim i jer im je prijetilo novo sadističko iživljavanje nabrijanih sljedbenika Dodika&Stanivukovića.


3.

Jednostavije rečeno te tri osobe su prognane, istjerane iz Banjaluke, protjerane, a među njima je i Vanja Stokić, novinarka “E-trafike” koja je povrijeđena, jer su Dodikovi&Stanivukovićevi bolesni batinaši bacili preko zida.


4.

Pa to je tako normalno u antidruštvu koje je uobličio Dodik, a pristupio mu Stanivuković, da se premlaćuju žene, da se ljudima razbijaju flaše o glavu, da se tuče nemilosrdno i uz odobrenje policije.


5.

Da bi eksplicitni uradak Para bio što efikasniji angažovali su grupu Nasilnika, njih tridesetak, da premlati ljude koji nikom nisu učinili ništa, nisu ni na kakav način remetili javni red i mir, nisu učinili baš ništa, sem što se nekolicina njih okupila kako bi održali sastanak, nakon što su organizacije “Bh. Povorka ponosa” i “Geto” otkazali skup koji se juče trebao održati u Banjaluci.


6.

Prethodno im policija nije “garantovala bezbjednost”. A kome pripadnici takozvanog MUP RS, u čijem vrhu je organizovana zločinačka grupa, što ga vodi, uopšte garantuju bezbjednost, sem pripadnicima Režima spremnim na svako zlo.


7.

Da cijela situacija bude što morbidnija i užasnija, upravo su se potrudili pripadnici policije koji su nedužne građane prepustili mlavljenju; Samo su se izmakli, a sada ih, navodno, privode.


A oni su ih i poslali po nalogu “Emotivnog” Para sa početka ovog teksta.


8.

Nakon prljavih ataka i prijetnji svim građanima rigidnim zakonima, nakon napada na noinare, nakon što su novinari lažno optuženi da su sami sebi uništili automobile, nakon lažnih moralista koji u svojim dosjeima imaju i djela kao što su pokušaji silovanja i silovanja, a protive se da bilo ko drugi jasno i javno iskaže svoje opredjeljenje i za to ne bude ni na koji način progonjen, bilo je očekivano da će urušeni rejting “Emotivni” Partneri pokušati podići nasiljem, progonom i izgonom.


9.

Nisu samo oni krivi za Lov koji uveliko traje i samo je pitanje ko je sljedeći, već i Johan Satler, taj komrpomitovani, teško korumpirani šef Evropske Delegacije u BiH.


On je sve prethodno navedeno podržao, izbjegavajući da jasno, javno, na vrijeme osudi pokušaje uvođenja konclogora kao društveno prihvatljivog uređenja na teritoriji Republike Srpske.


Osude brutalnog, ničin izazvanog napada, na mirne građane koje su emitovane iz Delegacije EU su licemjerne, maliciozne i podle.


10.

Podlaci će nastaviti sa napadima, neće stati, jer ne mogu; jedino im je to ostalo - nasilje bez presedana. 


I neće to nasilje da se dešava samo nad onima koji se ne slažu sa njihovim varvarskim, necivilizovanim, pljačkaškim načinom satiranja naroda, već nad svima. 


11.

Manjinske grupe i pojedinci koji su izabrani za početak Lova brzo će biti ugaženi, nakon toga im preostaju oni koji ih sada podržavaju u brutalnim postupcima.


12.

Kada kažem nasilje, mislim na javna premlaćivanja, koje je dodatni iskorak iz situacije permanentnog nasilja nad svim građanima, što traje već 17 godina i u kojem su zaštićeni samo pripadnici vladajuće Nasilne Sekte, a  ostalima je data mogućnost da za poslušnost budu nagrađeni mirnim i sigurnim ropstvom.