среда, 22. март 2023.

Srednovjekovni, Inkvizitorski zakon treba poslužiti i za sprečavanje objavljivanja napada Dodika na BIH i Srbiju i njeno rukovodstvo, kao i za zaštitu napadača, narkodilera, paraobavještajnih i paramilitarnih struktura iza kojih stoji Dodik


Piše: Slobodan Vasković


1.

Srednjovjekovni Inkvizitorski zakoni koje nameće Autokratski Režim Milorada Dodika ima još nekoliko veoma važnu dimenzija, sem pokušaja ućutkivanja svakog slobodnomislećeg građanina u BiH.


Njegovi napadi na BiH, vulgarni, jezivi, nasilni, svakodnevni su i on neće prestati sa njima.


2.

Uz to, namjera Srednjovjekovnog Inkvizitorskog zakona je da spriječi objavljivanje sve žešćih podzemnih napada Dodika na državu BiH, ali i na rukovodstvo Srbije, kako bi se ti ataci držali prikrivenim i omogoćuilo što veće nanošenje štete državnim interesima Srbije.


3.

Dodikove mete u Srbiji su svi koji nemaju namjeru povinovati se njegovom bolesnom, patološkom širenju mržnje i fizičkih incidenata koje bi za posljedicu imalo izazivanje sukoba u Regionu.


4.

On to čak i ne krije, što je pokazala antisrpska tribina direktno uperena protiv Srbije i zvaničnog Beograda, održana upravo u Beogradu, 28.02.o.g., pod nazivom “Srpska se brani i u Srbiji”, gdje su Dodik i njegovi pitbulovi vrlo jasno iznijeli svoje planove i ciljeve u narednom periodu.  


5.

Dodikove podzemne, široko razgranate, veze aktivirane su, i prije tog događaja, u punom obimu u napadu na Srbiju i ne prestaju, iako do sada nisu dali očekivane rezultate.


6.

Međutim, od glavnog cilja - rušenja formiranja Zajednice Srpskih Opština na Kosovu i normalizacije odnosa Beograda i Prištine se ne odustaje, a ultradesničari preko društvenih mreža pozivaju na rušilačke napade.


7.

Iza tih poziva stoje snage umrežene sa Dodikovim paraobavještajnim i paramilitarnim snagama, čije zajedničko dejstvovanje smo imali priliku nedavno vidjeti i u Banjaluci, kada se desio nasilni , brutalni napad na aktiviste LGBTQ i novinare u kojem su učestvovali, zajednički, policija i kriminalci.


8.

Samo jedna osoba mogl je izdati nalog za takav brutalni, nasilnički, neljudski akt - Milorad Dodik.


Isto tako je samo jedna osoba mogla izdati nalog da se pretučeni protjeraju iz Banjaluke, i njihovog grada - a to je, takođe, Milorad Dodik!


Pisao sam već o tome, ali nasilje koje se desilo otvara niz drugih vrlo teških pitanja po Režim koj oni žele da zatome i uguše, prije nego se i postave.


9.

Jedno od njih je koliko se takvih nasilnih ataka na pojedince već desilo, a da i ne znamo za njih, jer napadnuti, maltretirani, progonjeni i polomljeni ne smiju da progovore o tome?!


Desilo ih se mnogo, a utjerivanje straha “noćnim posjetama” već poodavno je kontinuitet djelovanja Režima koji se bliži svom kraju i koji je zbog toga sve nasilniji i razulareniji, do mjere da i ne kriju svoje stvarno nakazno lice.


10.

Na videu na kojem Zoran Stevanović, jedan od šefova kavačkog NarkoKlana u RS, u srušenom parlamentu, zastupa osobu koju nije imenovao, izrekao je niz laži.



Ali bitno je ono što nije rekao - ime te osobe! Riječ je o Dejanu Iliću Tigru, šefu Kavačkog Klana u RS; Kriminalcu koji je podigao Klan, zahvaljujući svojim vezama sa Radojem Zvicerom, pripadnikom tvrdog jezgra Kavčana iz Crne Gore, drugim čovjekom Ganga koji je u bjekstvu i nalazi se na području Južne Amerike.


11.

Istovremeno, Dejan Ilić Tigar imao je direktne veze sa monstruoznim klanom Veljka Belivuka; Učestvovao u organizaciji nekoliko teških ubistava zbog kojih se sada sudi tom beogradskom kartelu; Tigar još uvijek nije među optuženima, ali će biti!


Taj i takav Tigar koji je sa Belivukom direktno jurišao na vrh Srbije, ne prezajući ni od pripreme likvidacija je za Stevanovića “čovjek koji nikad nikom nije čvrgu opalio”, što i ne čudi, jer brani kriminalca, kakav je i sam. 


12.

Zato Stevanović jeste otjerao u smrt Miroslava Mikelu Tekića preko svojih zelenaša Slobodana Radića Bibija i Nedeljka Radića Struje, a da mu, takođe, “nije čvrgu opalio”, jer se mladi Tekić ubio zbog duga od hiljadu KM.



To je Stvarni Stevanović, a njegov “politički” broj glasova posljedica je bjesomučne izborne krađe, nikako činjenice da je narod uz tu Kreaturu.



13.

Stevanović brani Dejana Ilića Tigra ne samo zato što su pripadnici/šefovi istog Klana, što su narkoticima otrovali ko zna koliko desetina hlljada osba, kako u Regionu, tako i u zemljama EU, već i zato što je narečeni osnivač/suvlasnik kriminalne firme “Prointer”.



Pisao sam već o tome, a sada ću samo objaviti dokumente koji potvrđuju navedeno.





To što Stevanović priča o meni, bilo u razrušenom parlamentu, u ime Kluba NarkoDilera koji djeluje u njemu ili na bilo kom drugom mjestu, uopšte me se ne dotiče.


14.

Štaviše, dodatno me motiviše da tog ubilačkog Bandita nastavim raskrinkavati, kao i njegove podzmene veze; On je, kako sam to već naveo, jedan od Dodikovih Jastrebova preko kojih se najbrutalnije napada Srbija, u kojoj je, parama opljačkanim, što u Srbiji što u Republici Srpskoj, napravio pravo malo kriminalno carstvo.


Svemu jednom dođe kraj, pa će tako i njegovom kriminalnom carstvu koje će se vrlo brzo urušiti; Mnogo brže nego što se navodno opušteni teški zlikovac nada. (nastaviće se)