петак, 24. фебруар 2023.

Zločinačka akcija “Oluja”: Pokopnik Gladni na čelu “Alumine”



Piše: Slobodan Vasković


NarkoMafijaš Zoran Stevanović Gladni mimo svih zakona imenovan je na čelo zvorničke “Alumine”.


Na taj način, on, Gordan Pavlović, vlasnik firme “Pavgord”, i Milorad Dodik konačno su se dokopali fabrike vrijedne 600 miliona KM. I to za svega 43 miliona KM, za koja se ne zna ni da li su uplaći za potraživanja entitetskih institucija RS od FG “Birač” u stečaju, čiji je dio “Alumina”.


Još jutros sam najavio ovakav rasplet nakon niza kriminalnih akata u zločinačkoj akciji otimanja fabrike “Alumina” pod nazivom “Oluja”.


U tekstu - Pisma iz "Banje": Tri vrlo Formalne priče, pojasnio sma kratko kako je Gladni postavio Gladnog na čelo “Alumine”, a proteklih deset godina borio sam se da ova fabrika ostane u vlasništvu entiteta, a ne u vlasništvu zločinaca i kriminalaca.


Zločinci su dobili ovu rundu i sada slijedi brzo uništenje fabrike. Potrebno je namiriti sva ta prokleta gladna usta.


U nastavku podsjećam na tekst u kojem sam opisao lik i djelo pokopnika Zvornika i cijele te regije.


Zelenaši Mafijaša Zorana Stevanovića Gladnog, Bibi i Struja, otjerali Miroslava Mikelu Tekića u smrt; Pod pritikom Bibija i Struje mladić je izvršio samoubistvo, a Stevanović sve zataškao (08.05.2021.)
Ubilački Lihvari: Bibi, Struja, Zoran Stevanović Gladni

Piše: Slobodan Vasković


1.

Zoran Stevanović Prokleti Lihvar, gradonačelnik Grada Droge Medelina, otjerao je, zajedno sa svojim zelenašima Slobodanom Radićem Bibijem i Nedeljkom Radićem Strujom, u smrt mladića Miroslava Mikelu Tekića iz sela Trnovice, kraj Zvornika.


Ubilački Lihvari: Slobodan Radić Bibi 
i Zoran Stevanović 
Iz istog sela je i Životinja Stevanović, ali to mu ni najmanje nije smetalo da učestvuje u uništenju Tekićevog života.


2.

Nesretni Mikela, častan, pošten mladić, nadaren za sport, ubio se, jer više nije mogao trpiti torturu, prijetnje i nasilje Stevanovićevih kamatara Struje i Bibija, koji zelenaše i sa njegovim novcem.

Miroslav Mikela Tekić (1985.-2014.)

3.

Za pomenutu bolesnu, nenajedenu (kao svinje su) Bagru, ljudski život ne vrijedi ništa, ukoliko je njihova jedna jednina KM u pitanju; Spremni su na sve da bi je se dokopali; Tako je Mikela i otjeran u smrt, kada je, pod pritiskom Šljama, digao, 22.08.2014. godine, ruku na sebe. 


4.

Više je volio umrijeti, nego dalje trpiti torturu Stevanovićevih lihvara.


Ubilački Zelenaš Bibi

5.

Mikela je, tada, bio konobar u ugostiteljskom objektu koji je držao sada već veliki zločinac Bibi; Načinio je kobnu grešku - zatražio je od njega hiljadu KM; što mu je Prokletnik dao, ali uz ogromnu kamatu.


6.

Bibi je tada radio kamatarenje zajedno sa Strujom, a po odobrenju i zaštitom Zorana Stevanovića Prokletog Lihvara, čiji su novac, takođe, davali pod kamatu.


Ubilački Zelenaš Gladni

7.

Te 2014. godine, Mikela je imao 29 godina (rođen 1985.) i redovno je vraćao novac, ali kamate su bile tolike da je dug stalno rastao, ma koliko on para vratio. 


8.

U jednom trenutku, po uhodanoj lihvarskoj šemi, njegov dug Bibi “prodaje” Struji, nakon čega kreću brutalne prijetnje, maltretiranje, nasilje i pritsci na Mikelu.


9.

Prodaja duga je klasična zamka za nesretnike koji se upletu sa kamatarima i koja im onemogućava da dug vrate, već godinama, kao robovi, rade za lihvare zbog visine kamata koje količinu posuđenog novca stalno uvećavaju.

10.

U trenutku samoubistva, Mikela je vratio svih hiljadu KM Stevanovićevim šakalima, ali kamate su bile tolike da je shvatio da nikada neće uspjeti da se izvuče iz njihovih prljavih, ubilačkih kandži i odlučio je da presudi sebi.


Struja i Bibi, zbog pritisaka i nasilja koji su doveli do smrtnog ishoda, nisu odgovarali, jer ih je zaštitio Stevanović, njihov šef.


Ubilački zelenaš Struja

11.

Najužasniji potez koji je Bibi, po nagovoru Stevanovića, učinio bio je da roditeljima Mikele, koji se ubio zbog njih, daju 800 KM za kovčeg u kojem je sahranjen. Jezivost tog postupka svjedoči o tome na šta su sve ubice spremne da bi zataškale svoje zločine, ali i o njihovoj monstruoznosti, koja je zvjerska. Životinjska, jer to nisu ljudi, već Životinje!


12.

Mikelini prijatelji su u njegovu čast 2018. godine počeli sa organizacijom fudbalskog turnira “Memorijal Miroslava Mikele Tekića” i on se održava već tri godine zaredom.


Nesretni mladić nije zaboravljen od prijatelja i to je dokaz da još uvijek postoje ljudi i da ih Životinje, poput Stevanovića, Struje i Bibija, nisu uspjele uništiti.


13.

Naravno, Ubilački Trojac nastavio je sa svojim prljavim zelenaškim poslovima, a koliko je žrtva njihovog ogavnog rada teško da ćemo ikada saznati.


Obogatili su se i Bibi i Struja, radeći za Prokletnika Stevanovića.


14.

Bibi trenutno zida veliku halu, a Struja ima piceriju “Galija” u Loznici i još niz nekretnina koje se ne vode na njemu.


Nedeljko Radić Struja koordiniše prenos kokaina iz BiH u Srbiju, što je odlično poznato Nečovjeku Stevanoviću, o čemu sam detaljno pisao.


15. 

Slobodan Radić Bibi i Nedeljko Radić Struja do prije tri mjeseca su zajedno radili kamatarske poslove, pod Stevanovićevom palicom, ali su se zbog krvlju natopljenog novca žestoko sukobili i razišli.


I dalje, svaki za sebe, ali zajedno sa Stevanovićem, unesrećuju brojne porodice lihvarskim poslovima. (nastaviće se i neće stati dok vas sve Bagro ubilačka ne pohapse)