недеља, 5. фебруар 2023.

NarkoNešić: Zgrada u kojoj je stan od 98 m2 koji narkodiler, perač narkonovca i ministar bezbjednosti nije prijavio


Piše: Slobodan Vasković


Nenad Nešić, narrkodiler, perač narkonovca i ministar bezbjednosti BiH i njegova supruga Maja (Miščević) osim vile od 177 m2, čije sam fotografije, kao i dokument da je u njihovom vlasništvu,  objavio 04.02.o.g., u Novom Sadu posjeduju i stan od 98 m2.


Stan se nalazi u ulici u centru Novog Sada (ulicu i broj ne objavljujem iz razumljivih razloga), dok se vila nalazi u blizini Petrovaradina.


Nijednu od ove dvije nekretnine Nešić nije prijavio prije nego je preuzeo poziciju ministra bezbjednosti, a bio je to dužan učiniti.

Ne samo da nije prijavio, već je i bahat pri obrazloženjima zašto to nije učinio, što nije nikakvo iznenađenje za narkodilera i perača narkonovca kojeg je Milorad Dodik, kako bi ga zaštitio od sudskog progona, postavio na poziciju ministra bezbjednosti i tako ponizio državu BiH.


Vila I stan jedine su nekretnine koje se vode na bračnom paru Nešić-Miščević, ali nisu jedine koje posjeduju u Novom Sadu.

O tome ću opširnije pisati uskoro, kao i o mafijaškim prijetnjama koje NarkoNešić i njegov brat Predrag Nešić upućuju svojim konkurentima.


Čitav niz je nedjela koja su narkobraća počinila, ali su sve vrijeme zaštićeni od MUP RS, Sipe, kao i nadležnih tužilaštava. (nastaviće se)