среда, 1. фебруар 2023.

Mrmi


Piše: Slobodan Vasković


1.

Mrmi je “Heroj” Crvene Sekte; Spasilac, kako se tvrdi, mnogobrojnih života - čak trinaest!!!


2.

Mrmi je, zahvaljujući tome, uspio da postane “savjetnik za sport i humanost” Milorada Dodika, ali se “umiješao” portal “Infoveza” koji je objavio kako je Mrmi sam sebi, putem telefona, prijetio 2014. godine i o tome obavijestio policiju, pa je raskrinkan.


Mrmi je, nakon te objave, formalno “nestao” sa pozicije savjetnika, iako ne isključujem da tajno savjetuje Dodika.


3.

Mrmi je Zoran Mijić iz Kozarske Dubice, vrstan prijatelj Vlade Crte Đajića, uz čiju pomoć spasava živote ko od šale.


4.

Tako je na FB profilu UKC RS Banjaluka, 11.01. o.g., objavljeno kako je Mrmi spasio “brzom intervencijom” život svom sugrađaninu Vladi Zoriću koji je, kako se navodi, pretrpio “težak moždani udar” i “bio na rubu smrti”!


U objavi se navodi da je Mrmi “nedavno” spasio život Zoriću, jer mu je pružio “prvu pomoć”, nakon čega je Zorić, koji je bio “na rubu smrti”, kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Gradšci, a odatle na UKC.

5.

“Adekvatnu dijagnostiku i terapiju” dao mu je Crta, pa je, hvala Bogu, Zorić spasen.


6.

Nakon tog čudesnog spasenja koje je otpočeo Mrmi, a završio Crta, Zorić više nije bio na “rubu smrti”, pa je poskočio na noge, iako je imao “teški moždani udar”, obukao odijelo i uslikao se sa svojim spasiocima - Mrmijem i Crtom!


7.

Zorić je zaista zahvalan čovjek; Još u vrijeme dok je bio “na rubu smrti”, a prije Crtine “adekvatne dijagnostike i terapije”, uspio je iz bolnice u Gradišci, gdje je prvo dovežen, da se zahvali Mrmiju, svjestan već tada da mu je on spasio život.


Bez obzira na “težak moždani udar” i u inat "rubu smrti", Zorić je uspio da se, čekajući prevoz za UKC RS, uloguje na FB, postavi svoju sliku kako leži pogođen “teškim moždanim udarom” i “na rubu smrti” na bolničkom krevetu i ispiše poruku za Mrmija “Brate hvala ti na mom spašenom životu. Ne znam šta bi drugo rekao živ i zdrav bio”!


8.

Desilo se to 04.01., a Zorić je, očito, znao da ga čeka “adekvatna dijagnostika i terapija”, i da je “rub smrti”, čim ga je Mrmi uzeo u svoje ruke, postao “rub života”.


Čudesno je i njegovo ozdravljenje nakon tako "teškog moždanog udara" - za samo sedam dana.


Mrmi, Crta, šta još reći!!!