четвртак, 19. новембар 2020.

Video za koji Dodik tvrdi da je “nepostojeći” i na kojem je on, zajedno sa Radojičićem, u društvu Darka Vukovića, presuđenog Narkodilera i Dragana Kremenovića Pugera, višestruko presuđivanog kriminalca


Piše: Slobodan Vasković


Milorad Dodik, gostujući na N1, rekao je da ne poznaje Darka Vukovića (u prugastoj majici), presuđenog Narko dilera, ali da poznaje Dragana Kremenovića Pugera, višestruko presuđenog kriminalca.


Dodik je rekao da je video klip, koji sam objavio prvi put 13.11.2020., “nepostojeći”.


Dodik, naravno, ne govori istinu. Itekako poznaje Vukovića, jer je za stolom “odabrano”političkokriminalno društvo i presuđeni Narko diler Vuković (u prugastoj majici) nije se mogao naći tu bez Dodikovog odobrenja.


Na video klipu sjedi zajedno sa Vukovićem, presuđenim Narkodilerom i Pugerom, višestruko presuđenim kriminalcem. Osim Dodika, sjedi i Igor Radojičić.


Iz Okružnog suda Banjaluka je na moje pitanje kada je presuđen Darko Vuković za trgovinu narkoticima, odgovoreno:


 

SLOBODAN VASKOVIĆ, bloger

Poštovani,

 

Povodom Vašeg upita od 18.11.2020. godine, te dopune istog od 19.11.2020. godine, koji ste dostavili ovom sudu elektronskim putem, nakon izvršenih pretraga kroz Sistem za upravljanje sudskim predmetima (CMS), obavještavamo Vas o sljedećem:

Okružni sud u Banjaluci je donio jednu presudu protiv lica na koje se Vaš upit odnosi, zbog krivičnog djela neovlašćenja proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 224. stav 2. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakona Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“ broj: 49/03, 108/04, 37/06, 70/06 i 73/10). Ista je donesena 27.2.2012. godine, kojom je navedeno lice osuđeno na kaznu zatvora u trajanju od 3 (tri) godine, u koju mu je, na osnovu odredbe člana 44. Krivičnog zakona Republike Srpske, uračunato vrijeme provedeno u pritvoru, a koja presuda je potvrđena presudom Vrhovnog suda Republike Srpske.

Takođe Vas obavještavamo da pred ovim sudom nema drugih predmeta u kojima je donesena presuda protiv istog.

 

S poštovanjem, Slavica Divjak

Portparol suda

Okružni sud u Banjaluci