недеља, 1. новембар 2020.

Dodik sa osuđenim kriminalcem Pugerom u kampanji u Bronzanom Majdanu, 31.10.o.g.; Dodikova lista kandidata koje favorizuje; Radojičić se priprema za novi posao nakon izbora

Puger lijevo od Dodika (31.10., Bronzani Majdan)

Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik bio je, u sklopu predizborne kampanje, u Bronzanom Majdanu (kod Banjaluke), 31.10.2020. godine.


2.

Dodik je bio u pratnji odbornika u Skupštini Grada Banjaluka Draška Kremenovića i Dragomira Batara, kao i "čuvenog" Dragana Kremenovića znanog PUGER, koji je višestruki prestupnik, osuđeni kriminalac i brat odbornika Draška.


3.

Sa njima u posjeti Bronzanom Majdanu nije bio Igor Radojičić, SNSD-ov kandidat za gradonačelnika Banjaluke, što i nije začuđujuće, jer najnovija istraživanja te stranke pokazuju da Draško Stanivuković, kandidat opozicije povećava svoju prednost.


31.10. Bronzani Majdan: Puger iza Dodika

4.

Dodikova procjena je, prema mojim izvorima iz vrha SNSD-a, da ta stranka, po pitanju bitke za gradonačelnika, malo šta može napraviti.


Stoga je Dodik sve resurse usmjerio na odborničku listu i to samo kandidate koji su njemu odani, što sam već objavio 03.10. o.g.


5.

Sada objavljujem imena Dodikovih top kandidata, koje favorizuje i koji su od njegovog povjerenja.


To su Draško Kremenović, Dragomir Batar, Marinko Umićević, Dragoslav Topić, Miroslav Popržen, Duško Brkić Gera i Mladen Ilić.


6.

Popržen je na listu SNSD-a stavljen u zadnji čas,  a skinut je notorni kriminalac Stojan Vukajlović, Radojičićev favorit, sa kojim gradonačelnik vrlo malog broja građana Banjaluke nije prekinuo odnose ni nakon što je mlađani hohštapler pokušao oštetiti Grad za 256.000 KM.


7.

O tome svjedoči i fotografija Radojičića i Vukajlovića snimljena na Jahorini, 21.08. o.g., osam mjeseci nakon što je Vukajlović počinio teško krivično djelo na štetu Grada, u čijoj skupštini je odbornik.


Radojičić i Vukajlović/Jahorina, 21.08. ove godine

Radojičiću, kojem to ni najmanje nije zasmetalo, vratiću se nešto kasnije, nakon analize Dodikovog društva u Bronzanom Majdanu, 31.10. o.g.


8.

Draško Kremenović je aktuelni odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka.


On je rođeni brat Dragana Kremenovića, poznatog kao PUGER.


Riječ je o uticajnim aktivistima SNSD-a na seoskim područjima od Saračice do Bronzanog Majdana.


9.

Puger je, izvan svake razumne sumnje, kriminalac, jer je prije desetak dana  osuđen pred Osnovnim sudom u Banjaluci na osam mjeseci zatvora, zbog falsifikovanja šasije i dokumentacije vozila koje je ukradeno u Beogradu (BMW X5). 



Prije toga, privođen je u policijskim akcijama 2004. godine (akcija „Falsifikat“) i 2012. godine, u vezi sa krađom skupocjenih automobila. 


10.

Puger je 2015. pretukao nekadašnjeg odbornika SNSD-a u banjalučkoj skupštini Dušana Čajića.



11.

Puger je svemoguć: U aprilu 2019. godine zaposlen u Elektrokrajini, na poziciju - rukovodilac rejona Bronzani Majdan



12.

Puger jeste snažan, ali je nepismen, pa je to imenovanje izazvalo revolt čak i kod članova SNSD-a.


13.

Ni Radojičiću, koji je izostavljen sa skupa 31.10., nije mrsko biti u društvu sa Pugerom! 


O tome svjedoče fotografije iz avgusta ove godine kada je obilazio višečlane porodice na području Bronzanog Majdana i Stratinske, zajedno sa Pugerom, Dodikom, Kremenovićem i Batarom.


Kremenović, Batar, Radojičić, Puger i Dodik

To je bilo u avgustu, ali u oktobru Dodik i Puger više ne računaju na Radojičića, pa ga nisu ni pozvali.


14.

Radojičić nije pozvan u Bronzani Majdan 31.10., pa je to vrijeme iskoristio da sa svojim savjetnikom Nikolom Aleksićem, koji je Grad u slučaju “Varnica” oštetio za pola miliona KM, zasadio nekoliko mladih stabala.



14.

Nije nerealno da se Radojičić i Alekić pripremaju za nove poslove nakon izbora.