понедељак, 16. новембар 2020.

Video + Foto/Stvarno Lice Dodikovog SNSD: Puger, (Višestruko presuđeni kriminalac, “Intelektualac” i Kradljivac Bakra; Prijatelj Dodika, Cvijanovićeve i Radojičića), "Filozofski" o radu, imanju i nemanju


Piše: Slobodan Vasković


Izbori su prošli; SNSD je doživio debakl u Banjaluci, jer je teško poražen Igor Radojičić u trci za gradonačelnika od Draška Stanivukovića.


Biće vremena za kompleksne analize teškog poraza Režima u Banjaluci.


Do tada, detalj ko je sve uz Milorada Dodika, Željku Cvijanović i Igora Radojičića. 


Prije svih, tu je višestruko presuđeni kriminalac Dragan Kremenović Puger, sa kojim Dodik i Radojičić ručaju, a Cvijanovićeva se grli i ljubi.


Ostao mi je, u arhivi, jedan video klip koji hirurški pokazuje intelektualni sklop Velikog Prijatelja Režimske Trojke - Pugera.


Puger kaže da če biti dobro sve, a onda “filozofski” zaključuje: “Onaj ko radi ima, onaj ko ne radi nema”!



Puger  zaista “radi” - Osim krađe automobila i "prekucavanja", na sledećem video klipu vidimo ga kako izvlači bakar iz kablova koje je ukrao u “Elektrokrajini”, gdje je zaposlen na rukovodećem mjestu u Bronzanom Majdanu, iako je nepismen; U Bronzanom Majdanu je, uzgred, Radojičić teško poražen.



Nakon krađe bakra, Puger ruča zajedno sa Dodikom i Radojičićem, kojima ni najmanje ne smeta što je on višestruko presuđivani kriminalac. "Bistre" politiku i kako pobijediti na izborima!!!



Šlag za Pugera, uvaženog člana SNSD-a, svakako su topli zagrljaj i poljubac sa Cvijanovićevom.



Pugeri su, nažalost, vladali Banjalukom; I, što je najgore, veliki broj ih je; Početak njihovog kraja označili su građani koji su donijeli veliku i ubjedljivu pobjedu Drašku Stanivukoviću, a najveću sebi.