уторак, 29. новембар 2022.

Zvijeri gore i od Belivuka


Piše: Slobodan Vasković


1.

Mnogo je zvjeri u ljudskom obliku koje se kreću Regionom.


2.

Ukoliko, bar površno, pratite suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim pripadnicima Kavačkog NarkoGanga iz Beograda, veoma, veoma teško možete da povjerujete da takvi monstrumi uopšte postoje, a kamoli da su godinama živjeli tu, među nama, u Regionu.


3.

Isto se odnosi i na njihovog šef Radoja Zvicera, spremnog da ubije sve one koje krivi za pad beogradskog dijela Kavačkog klana, dobrim dijelom rasturanja Kavčana u Crnoj Gori i brojnih drugih Kavačkih grupa, širom Regiona.


4.

Najmanje ih je pohapšeno u Republici Srpskoj, odnosno BiH.


5.

Međutim, kada pratite ta suđenja, pročitate optužnice, pogledate najjezivije moguće fotografije koje zdrav um ne može ni da zamisli, nigdje ne naiđete, bar ja nisam, na naredbe za skrnavljenje grobova niti na targetiranje djece.


6.

Upravo to sebi su dozvolili Kavački NarkoDileri Nenad Nešić i Mladen Lučić, čime su se svrstali gorim i od svih navedenih zvijeri.


7.

Ta dvojica bolesnika nemaju snage ni hrabrosti da lično bilo šta od navedenog učine, ali su spremni platiti za takvo zlo. I platili su.


8.

Samim tim su prešli sve najcrvenije linije, jer neljude poput njih ni Podzemlje ne trpi, ne podnosi i ne želi.


Prezreni su i od najopakijih profesionalnih ubica kojima toliko vole da se hvale - vezama sa njima i mogućnostima njihove upotrebe.


9.

Ostalo je “na hvali”, a u stvarnom životu pomenuta dvojica puzavaca su u gigantskom strahu od svakog novog dana, jer su ostavili i previše tragova iza sebe.


10.

Sve ono što slijedi tim najprljavijim i najpokvarenijim od svih Zvijeri jeste ono čega se oni najviše plaše - gubitak slobode, suđenja po nekoliko osnova, od kojih je samo jedan za velike narkoposlove i pranje narkonovca.


11.

Nešića i Lučića niko ne treba prstom da pipne, samo ih treba pustiti da čekaju dan kada će im staviti lisice. Iščekivanje je najveća i najopakija kazna za ljigavce poput njih; monstruozne sadiste koji bi ubijali, ali sami ne smiju, koji bi palili cijele porodice. Tuđim rukama.


12.

Bolesni sadistički dvojac, Nešić i Lučić, sami su iskovali kazan u kojem se kuhaju. I kuhaće se još neko vrijeme; Sami su pod taj kazan naložili i vatru i sami dodaju na nju da bi bila što jača.


13.

Nešić će, prije ili kasnije, morati da objasni koga iz gradske uprave Novog Sada je htio da likvidira njegov prijatelj Milan Matković, trostruki ubica, te koga je još htio da ubije. Lučić šta zna o svemu tome, kao i o Zvicerovim planovima. Mnogo pitanja je na koja će morati odgovoriti i zbog njih odgovarati, nakon što odgovore.


14.

Nije više ovdje pitanje samo što truju djecu narkoticima, već sklanjanje iza najdebljih rešetaka Zvijeri sa ulice.


15.

Ukoliko misle da će im poći za rukom da sve svale na K.M. Ili, na primjer, na K.V. (O imenima trenutno zaštićenim inicijalima, uskoro ću opširno pisati), u zabludi su. Prevelikoj. Nerješivoj po njih.


Ta dva bijedna puzavca su i drukeri.


16.

U niz navrata sam navodio da je treći član narkoganga, uz Nešića i Lučića, Aleksandar Glavaš. Navodio sam i da je inteligentniji od njih značajno, što se i pokazalo.


Glavaš je, naoko, naglo napustio narko stranku DNS; Međutim, nije tu bilo nikakve naglosti - Glavaš je umakao da ga Lučić i Nešić ne bi žrtvovali i svoj dio robije mu navalili na leđa.


17.

Glavaš će platiti za svoje što je počinio, ali ni blizu onoliko koliku cijenu će platiti Nešić i Lučić. 


18.

Ne robija se samo u BiH, pa da misle kako mogu platiti tužioce preko advokata J.G., kao što su činili dosad. Robija se i u drugim zemljama regiona.  U svakoj od njih i Nešić i Lučić su počinili strašna zla. (nastaviće se)