среда, 2. новембар 2022.

BiH je tragedija od države, u ropstvu domaćih Kriminalnih struktura, zahvaljujući zajedničkom rušilačkom poduhvatu Domaćih Političara-Mafijaša i Međunarodne zajednice; Pilatovsko pranje ruku Zapadnjaka daljim uništenjem institucija BiH ne može sakriti tu istinu


Piše: Slobodan Vasković


BiH je tragedija od države.


Koliko god su za to krivi domaći političari, u istoj mjeri krivicu snose i strani koji su, preko OHR-a, direktno involvirani u politički život BiH.


Nisu institucije BiH i oba njena entiteta satrule 02.10. ove godine, već davnih dana. Ali politički interesi velikih nisu bili da se to rješava, već su pustili da sve teče ka truležu.


Na kraju je kulminiralo otvorenom krađom izbora, državnim udarom Milorada Dodika, koji je ukrao pobjedu Jeleni Trivić.


I to su Stranci priznali!


Pozivanje SAD-a da Tužilaštvo BiH “što prije provede istragu vjerodostojnih navoda o izbornim prevarama i pokrene krivično gonjenje onih koji su u njih bili uključeni” direktan je dokaz da Stranci znaju da su izbori pokradeni. I da su institucije trule.


Nije Sud BiH satruo juče, pa je danas podržao falsifikovane izbore.


Isto se odnosi i na Tužilaštvo BiH. I na sve druge institucije. 


Nema abolicije ni za koga, a optužiti samo Dodika, kao jedinog, isključivog krivca, bila bi laž. On jeste Mafijaš i Izborni Pučista, ali imao je podršku, otvorenu, dijela međunarodne zajednice.


To smo svi javno vidjeli.


Sada su i Stranci izvučeni na čistinu; Učestvovali su u uništenju CIK-a BiH, prihvatili su falsifikovane izbore, njihovo potpuno razaranje i nasilje koje je sve to pratilo, u dijelu BiH, potpunoj devastaciji Suda BiH, potpunom uništenju svih institucija u BiH i njihovoj predaji u ruke Mafije, koju vode domaći političari. 


Pilatovsko pranje ruku ne pomaže da se sakrije njihova izuzetno prljava uloga u svemu; Ali, može im se.


Što se tiče Dodika, on nije predsjednik RS, već kradljivac izbora, Falsifikator i Uzurpator, potvrđen kao takav od predstavnika Međunarodne zajednice, i sa Istoka i sa Zapada.