петак, 11. новембар 2022.

NarkoNešić nastavlja sa pranjem narkonovca; Novi Narkoprojekti i ponešto o Lažnom Ocu Nacije

Piše: Slobodan Vasković


1.

Nenad Nešić, NarkoDiler, perač NarkoNovca, Skrnavitelj Nadgrobnih Spomenika, nastavlja sa pranjem para zarađenih prodajom opijata.


2.

Na Trebeviću gradi veliku zgradu sa nizom apartmana. 


Tu se radovi privode kraju.


3.

Naravno, ništa nije na Nešiću, već na njegovom narkobratu Predragu Nešiću i firmi “N trade”, koja, je zajedno sa firmom “No 1” d.o.o. Sarajevo investitor.


4.

Vlasnik firme “No 1” je Hadis Kadić, agent je za nekretnine. Bogami će imati posla sa agentima, takođe, za nekretnine. 

Hadis Kadić

5.

Predrag Nešić biće u arheološkim iskopinama takozvane skupštine RS, član Kluba NarkoDilera, kojih je, ako se ne varam, trenutno šest.


6.

Vrlo jak narkodilerskoposlanički klub sa kojim će oktroisani orvelovski “Napoleon” Milorad Dodik imati vrlo vrlo konkretne pregovore; Ne o sastavu takozvane vlade, odnosno Servisa Mafijaške porodice Dodik, već unapređenju narkoposlova.


7.

Sve ovo se dešava zahvaljujući malignom uticaju Šmita&EU na teritoriji Republike Srpske, koji su i oktroisali “Napoleona” expresnim priznanjem falsifikovanih i masovno pokradenih izbora.


8.

Bili su ekspresni kao firma “X expres”, zadužena za prevoz i distribuciju narkotika Kavačkog klana u RS.


9.

Nešić je, kako se čini, ipak malo usporio tempo pranja novca, jer u Istočnoj Ilidži ne počinje sa gradnjom, iako je veliki građevinski plac pripremljen. Nema ni mašina, ni radnika, a ni table sa imenom investitora.


10.

Takođe je prekinuo gradnju na već započetom objektu u Istočnom Novom Sarajevu.


NarkoMrcina pokušava da se prikrije, jer raspolaže milionskim svotama novca, ali se plaši hapšenja.

11.

Treba biti strpljiv; Prvo da saznamo šta o svemu misli Lažni Otac Nacije Vlado Multiplex Trišić koji je veoma dugo “prao” narkobiografiju Nešića, smeća bez presedana, pri tom ne prezajući da udari na sam vrh opozicije, posebno neke od kandidata. Treći član te interesne grupacije je Draško Stanivuković, Mali Zli Patuljak.

12.

Ali o tome uskoro mnogo mnogo detaljnije, kao i svem zlu koje su nanijeli, jer je Intelektualno Impotentni Trišić umislio da je “Tata” Nacije; Intelektualno Truli Stanivuković “Najbolji” sin Nacije, a Toksična Mrcina Nešić je bio i ostao u Top pet narkodilera Nacije. (nastaviće se)


P.S. 

“Ako sloboda išta znači onda znači pravo da se ljudima kaže ono što ne žele čuti” (Džordž Orvel).