четвртак, 3. новембар 2022.

Bijeli Miševi i Kameleon Slonovi/DTs Šehovac i Crijevna Napast Šiljegović: Lihvarenje, čak i srednjoškolaca; Narkotici, ucjene eksplicitnim videoklipovima funkcionera Sekte i NarkoDNS-a

DTs Šehovac


Piše: Slobodan Vasković


1.

NarkoRuljak Branimir Šehovac, načelnik Policijske NarkoUprave Istočno Sarajevo i narkočmar Stefan Šiljegović, sitni narkodilerski vanjski hemoroid, suvlasnik narkonoćnog kluba “Drama” u Istočnom Sarajevu, protagonisti su brutalnog prebijanja bez kažnjavanja, ali i ucjenjivanja, vjerovali ili ne, pripadnika Sekte.


2.

Delirium Tremens (DTs) Šehovac koji je, služeći velikim narkodilerima i peračima narkonovca na teritoriji Istočnog Sarajeva, nezakonito stekao milione, štiti čak i malog narkosmrada Šiljegovića, od kojeg uzima proviziju od prodaje kokaina i drugih narkotika koje dotični šulj prodaje u “Drami” i “Žutoj kući”, koja se nalazi tik uz nju.





3.

Kokainom uništeni miš Šiljegović pokušava da dospije u red srednjih narkoigrača, baveći se svim vrstama kriminala, pod zaštitom DTs Šehovca.


4.

Tako satruli bijednik Šiljegović daje novac pod kamatu, čak i djeci iz srednje škole, posebno onim kojima prodaje narkotike, što uopšte ne smeta DTs Šehovcu koji, umjesto da juri i uhapsi narko vanjskog hemoroida, koji teži ka tome da postane unutrašnji, hvata svaki dan bijele miševe i ostale aždaje koje mu se ukazuju zbog prekomjernih litara alkohola koji konzumira na dnevnoj bazi.


5.

Nasilni rektalni alpinista Šiljegovic je krvnički prebio konobara Milana Dubljevića kojem je nanio teške tjelesne povrede, jer mu nije na vrijeme plaćao kamate na posuđeni novac. 


6.

Polomljeni Dubljević prijavio je crijevnu napast Šiljegovića MUP-u, Policijskoj NarkoUpravi Istočno Sarajevo, pogrešno smatrajući da će tako riješiti problem, ne shvatajući da će se dovesti u životnu opasnost.


7.

Naravno, “Bijeli Miševi i Kameleon Slonovi”, Šehovac rekao je satrulom Šiljegoviću da se skloni na desetak dana dok on sve ne zataška, kako u NarkoPU, tako i u Tužilaštvu Istočno Sarajevo koje vodi sluškinja i higijeničarka narkobosova Anica Vukadin.


8.

Nije Dubljević jedina žrtva psihopate Šiljegovića, već je o i Vladimir Elčić kojem je, zbog neplaćanja zelenaške kamate, oteo automobil marke “Pežo”.


Odvratni, mali, prljavi lihvar Šiljegović novcem zarađenim zelenašenjem kupuje narkotike koje dila u “Drami”, “Žutoj kući” i pored srednje škole.


9.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da crv Šiljegović posjeduje eksplicitne video-klipove brojnih “uvaženih” ličnosti Sekte, njihovih članova porodica, te pripadnika narkostranke DNS.


10.

Tako je nedavno narkodiler Nenad Nešić, u pratnji policije koja ga obezbjeđuje, umjesto da ga uhapsi, došao u “Dramu” kako bi od čmara naplatio dugove.


11.

Narkocrv mu je saopštio da će pustiti u opticaj eksplicitne video-klipove nadaleko poznate Nikoline Šljivić, koja je ispred narkoDNS-a izabrana za narodnog poslanika u imaginarnom parlamentu RS (više nije ni ruševina, već zamišljamo da postoji), iako ne zna da pročita ni napisane odgovore na dogovorena pitanja.


Šljivićeva Prva Čedna je saznala da je ugrožena njena privatnost, pa je sa Nešićem dogovorila da se dotičnom hemoroidu da još neko vrijeme da vrati novac.


12.

Posebno je interesantno da crijevna napast ucjenjuje i jedan broj funkcionera Sekte na isti način, a da ga DTs Šehovac u tome podržava.


Razvoj situacije, sve mi se čini, neće ići na ruku ni jednom ni drugom smeću. (nastaviće se)