понедељак, 14. новембар 2022.

Mali Zli Patuljak - Mentalno Satrula Botina Šmita, oktroisanog orvelovskog “Napoleona” i Satlera u uzaludnom pokušaju da pokuša prisiliti javnost da prihvati rezultate masovno pokradenih izbora


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ništa ne može u drugi plan baciti niti zasjeniti činjenicu da je Milorad Dodik, zajedno sa Sektom, brutalno, masovno pokrao izbore na kojima je poražen od Jelene Trivić.


2.

To je sada već istorijska činjenica, kao što je činjenica i da to svi znaju.


3.

Takođe, ništa ne može u drugi plan baciti niti zasjeniti činjenicu da su Milorada Dodika oktroisali Kristijan Šmit, visoki predstavnik protiv BiH, posebno Srba u BiH i Johan Satler, šef Delegacije EU u BiH.


4.

Oni su Dodika oktroisali u “Napoleona” NarkoFarme, i uz to, teško korumpirani, poništili i CIK BiH i Apelacioni sud BiH, samo da bi svoj zločin sproveli do kraja; Zločin falsifikovanja i neviđene pljačke izbora, kao i beskrupuloznog gaženja volje Naroda koji nije htio Dodika.


5.

I za Dodika i za Narod ni dalje nema mjesta u RS i neko će morati da ode; U ovom trenutku čini se da je to Narod, da će nestati, što i jeste glavni cilj pokvarenog i podmuklog trojca Šmita, Dodika i Satlera, ali nikada se ne dogodi ono što se očekuje, pa, vjerujući ovoj narodnoj, optimista sam i dalje da će se pokvarenjacima stati u kraj pravnim sredstvima.


6.

Nikakvi napadi, orkestrirani pokušaji omalovažavanja, ispaljivanje na hiljade lažnih optužbi, jeftinih licemjernih spletki i malicioznih komentara na račun Jelene Trivić, stvarne pobjednice izbora, nju ne mogu pokolebati u odluci da ne prihvati da je pokradena, što jeste glavni cilj orvelovskog “Napoleona”, njegovih hranilaca Šmita i Satlera i gamadi poput Draška Stanivukovića, koji je, trenutno, najtuplje oruđe u njihovim rukama.


7.

Ali to oruđe je bez učinka, ma koliko njime pokušavali da razbiju prečvrsti karakter Trivićeve. Nisu ga čak ni ogrebali.


8.

Ne postoje nikakvi sukobi u opozicionim strankama, već je istina, koja je kao voda i uvijek nađe put do Naroda, počela nemilosrdno da lomi, kao bujica, te Samostalne Zanatske radnje i pokazuje ko radi za Sektu, ko za svoj džep i, dobro plaćen, opstanak na političkoj sceni, bez motiva da se bori za Narod, a ko zaista ima namjeru da se bori i nastavi boriti za Narod.


9.

U SDS-u je Predsjedništvo podnijelo kolektivnu ostavku, što je odlično; Dosadašnjeg predsjednika su naglavačke izbacili iz stranke, što, već samo po sebi, ukazuje da je jedna frakcija preuzela kormilo; Šarović je zaslužio da bude smijenjen, tu nema dileme, ali ovi što su, trenutno, preuzeli kormilo ništa ne obećavaju - potrošeni i bezidejni prastari kadrovi. Zajedno sa Šarovićem vodili su SDS. Kada su ga izbacivali, trebalo je da skoče za njim. Nikakva šteta ne bi nastupila!


10.

Hoću reći da prvi znakovi ukazuju da u SDS-u neće biti stvarne promjene, već tek njen privid; Tako stvari stoje u ovom trenutku, ali kako je Skupština stranke tek u februaru, postoji šansa da se neko od mladih, sposobnih kadrova inauguriše u novog predsjednika i okruži istim takvim zamjenicima i potpredsjednicima. Za ove koji su preuzeli na sebe da sprovedu izbore u takvom SDS-u nema mjesta u vrhu stranke; Ostanu li, to je kovčeg za politički krematorij!


11.

Čini se da je u PDP-u življe, ali samo se čini - na sceni je preglasni, politički impotentni, mentalno truli, laživi manipulator Stanivuković koji je, po Dodikovom nalogu pomnoženom sa sopstvenim bolesnim neostarivim ambicijama, nasrnuo svim snagama na Trivićevu.


12.

Ciljevi Bolesnika su jasni: Da bi učinio Dodiku uslugu, jer Trivićeva ne priznaje pokradene izbore, ali i iz sopstevnog straha od nje, posebno kompleksa niže vrijednosti.


13.

Nikog Trvićeva nije prva “napala”, ali nije sebi htjela dozvoliti da stoji i dalje uz “Napoleonovog” Malog Zlog Patuljka. Koji je, do njene reakcije, napao sve u PDP-u, isponižavao nekoliko puta kompletan vrh stranke, sve sa beskičmenjakom Branislavom Borenovićem na čelu, koji se nije usudio da reaguje. Ne samo sada, već to ne čini dobre dvije godine.


14.

Pisao sam već o tome. Vrijedilo je, jer su se u PDP-u, stranci na izdisaju, pojavili još neki snažni ljudi poput Diane Cvijić koja je bez greške dijagnostikovala stanje u toj partiji.


15.

Sada botovi pitaju Cvijićevu što nije ranije sve rekla; Jeste, Cvijićeva je prva napustila takozvani Tim za reviziju Lažova Stanivukovića, uvidjevši da je riječ o Timu za reket.


Zar je trebalo išta jasnije i preciznije od tog postupka? Nije, ali niko se nije potrudio, čak ni pomislio da istraži njene porive za takav čin.


16.

Objavio sam to davno; I taj potez Cvijićeve, a što to drugi nisu htjeli prepoznati, niti to sada vrlo svjesno ne čine, već “jadikuju” i lažu, stvar je njihovog ličnog “karaktera”. I Potkivanja!


17.

Ne poznajem g. Cvijić, ali duboko cijenim njeno poštenje, iskrenost, hrabrost i otvorenost.


18.

Zanimljivo je da se niko od onih koji pokušavaju kritikovati Cvijićevu nije postavio pitanje: Zbog čega je Stanivuković BOT Šmita, Satlera i njihovog orvelovskog “Napoleona”?! A ne da je BOT, već najogavnija, ljigava BOTINA!


19.

Sada ga brane ucijenjeni članovi kabineta poput nesretne Tanje Vukomanović, njegove savjetnice za medije, koja već drugi put zaredom izlazi u javnost sa neviđenom količinom splačina i zaista maloumnih “srceparajućih” preplitkih “konstatacija” koje može da razumije samo neko ko se nalazi pod čizmom Malog Zlog Patuljka, suštinski bolesnog sadiste bez ostatka.


20.

Vukomanovićevu, čija je vrijednost na političkoj sceni minus 0, sam pomenuo samo da pokažem koliko Stanivukovićev sadizam ostavlja duboke posljedice na njegove podređene na kojima ga primjenjuje. Ona je samo u tom smislu bitna i ni u kom drugom, jer nema lični stav, već prenosi šta joj se naredi. ri tom, niko je od političkih aktera nije pomeuo, a kako se "prepoznala" nije teško odgonetnuti.


21.

Ali, kad smo već kod Vukomanovićeve, preteško nulirane savjetnice za medije, ne bi bilo loše da napiše nešto o tome (bavila se dugo novinarstvom) kako njene kolege iz iste halke Ognjen Savanović i Tanja Palačković (oboje iz Gradske uprave) reketiraju vlasnike lokala u užem centru grada. 


Uzimaju vlasnicima lokala 3.000 KM mjesečno da ne bi dolazila komunalna policija da ih kontroliše. Ljeto iza nas iz mnogih kafića treštala je muzika do duboko u noć. 


Komšije su se bunile, ali uzalud. Dok je Sekta bila na vlasti u Banjaluci uzimali su 1.500 KM po lokalu, kako im ne bi slali Komunalnu.


Stanivuković sve to zna, ali ne progovara, jer je dio tala. 


Zna to i Vukomanovićeva, ali šta da radi - ostaće bez posla ako pisne bilo šta osim plitkoumnih pisanija.


22.

Mogla bi da kaže nešto i o tome kako je isti taj Savanović sa Veliborom Vukajlovićem, direktorom “Akvane” uzeo u zakup dva kafića u tom objektu. Mjesečni zakup je po 5.000 KM, konobari koštaju 5.700 KM, a ostvaren je promet, za tri mjeseca, jun-avgust, oko 300.000 KM. 


Nisu izdavani fiskalni računi. Naravno, Mali Zli Patuljak je i tu u talu. 


23.

Nebojša polusvijet Drinić otima na brzim izmjenama regulacionih planova, a Bojan Kresojević, gradski menadžer, na građevinskim dozvolama. Drinić prijeti radnicima premještanjem na druga radna mjesta…


24.

Polusvijet Palačković je stručni saradnik za administrativno-tehničke poslove i saradnju sa građanima; Polusvijet Savanović je radnik obezbjeđenja u Kabinetu Malog mentalno Prljavog Patuljka; Polusvijet Drinić je papak koji je u pljački vidio svoju šansu, a u MUP RS su pohranjeni video zapisi kako reketira i otima novac.


To je ta "borba" o kojoj dramoserka Vukomanović piše isprane skupove preplitkih rečenica. 


O tome niko ništa ne govori, niti piše. Sve je Stanivuković, “nada” Borenovića i ostatka Crne Trojke, Mladena Ivanića i Igora Crnatka, “poklopio”.


Ok, nisam još pomenuo stanove u Kajinoj i drugim zgradama, cijele spratove, ali tek to ide.


25.

PDP već duže od dvije godine djeluje u “talačkoj krizi” - partija je talac Stanivukovićevih ucjena. Svi to znaju, ali ćute kao zadnje fukse, jer nije “pravilo” iznositi “stranački prljavi veš van prostorija”, ali im je pravilo ćutati o kriminalu Stanivukovića i njegovih BOTOVSKIH nerasta, a, kao biti glasan, o Bolesnoj Crvenoj Sekti.


I, naravno, zajedno sa Stanivukovićem bestijalno progoniti Trivićevu, Cvijićevu, Ješićevu...


Upravo to je činio Borenović, uiz sasluženje izvjesnog Šukala, plus narkodiler Nenad Nešić i njihovi narkomediji.


26.

Od ćutanja više nema ništa; Podržavao sam, lično, takozvanu opoziciju godinama, uradio sam više nego svi oni zajedno i ne pada mi na um da dalje ćutim o Bagri u njihovim redovima; A ima je itekako. Kao što mi ne pada na um da prestanem pisati o Sektaškoj Bagri.


Posebno ću akcenat staviti na takozvane novinare koji po zadatku, plaćeni narkonovcem, "ginu" za Mafiju! Posebno su mi odvratni oni plitkoumni palanački skribomani koji su ubijeđeni da su neko i nešto, a jedino što su sve vrijeme svojih jadnih "karijera" činili je skrivanje zločina Sektaša.


27.

Sve ću, što imam loše/gore/najgore (a imam dosta toga, nakupilo se) objaviti i oko PDP-a i SDS-a; Ne vjerujem da će se Narod razočarati; Shvatiće da i PDP i SDS (ako nastavi kako je počeo), guše svaku slobodu misli i djelovanja u svojim redovima na isti način kao i Crvena Sekta; Uvidjeće da su na udaru pošteni, časni, beskompromisni borci protiv Sekte i Uzurpatora, a ne vojnici Sekte u njihovim redovima.


28.

Neko će reći da sada tvrdim da su svi isti; Taman posla - u opoziciji su Jelena Trivić, Dijana Ješić, Diana Cvijić, Olivera Nedić, najmanje desetak vrijednih beskompromisnih članova SDS-a, među kojima su i Ljubiša Petrović, Aleksandar Trninić, Đorđe Milićević, Zoran Vidić, Jovica Radulović, Ognjen Bodiroga…, plus Nebojša Vukanović i njegova Lista za pravdu i red i brojni drugi…


Oni su alternativa. I neće stati, u to sam ubijeđen. U Crvenoj sekti nema ni približno kvaliteta kao što su pomenuti. Nema tu znaka jednakosti, jer ne postoji!


29.

Što se tiče PDP-a, ta stranka je na izdisaju, Borenović je gotov, a sa njim i Mladen Ivanić i Igor Crnadak, Crna Trojka koja je mislila da će prevariti sve, na kraju je izvarana od sopstvenog Bolesnika kojeg su iznjedrili i već su pali kao odstrijeljene mete nedoralslog narcisoidnog idiota. 


Kakav mizeran kraj! (nastaviće se)