субота, 26. новембар 2022.

Dušan Grubač, pripadnik NarkoGanga Mladena Lučića i njegov vozač, jedno je od lica koji su oskrnavili grobove moje pokojne sestre i pokojnog sestrića; NarkoDiler Mladen Lučić naredio je skrnavljenje grobova

Dušan Grubč, skrnavitelj grobova, ispred džipa Mladena Lučića.
NarkoDilera i naredbodavca skrnavljenja grobova


Piše: Slobodan Vasković


Dušan Grubač, narkodiler, član NarkoGanga Mladena Lučića, jedna je od osoba koja je direktno učestvovala u skrnavljenju grobova mojih pokojne sestre Svjetlane i sestrića Ognjena, u noći 24/25.11. ove godine.


Grubač je to učinio po naredbi Lučića, čiji je vozač bio dosta dugo.


Te noći su, najmanje još četiri lica, zajedno sa Grubačem pomjerili grobne ploče, ubacili ih dijelom u grobove i izvršili još niz ogavnih jezivih postupaka skrnavljenja grobova.


Šehovac

NarkoDiler Mladen Lučić ubijeđen je da će biti pošteđen progona MUP RS koji, navodno o svemu nastavlja da vodi istragu, jer je na čelu Policijske uprave Branimir Šehovac kojem je, zajedno sa NarkoDilerom Nenadom Nešićem do sada isplatio ogromne svote novca kako bi ih štitio dok se bave trgovinom kokaina i pranjem narko novca.


O tom potom. Kako sam otkrio Lučića, potom Grubača, otkriću i sve ostale koji su učestvovali mu skrnavljenju grobova mojih pokojnih, a od MUP RS ništa ne očekujem, osim da pokušaju prikriti cijeli slučaj, što im neće uspjeti.  


Mladen Lučić, Nenad Nešić i Aleksandar Glavaš oprali su milionske svote novca za Radoja Zvicera na teritoriji Istočnog Sarajeva.


Nešić je nabavio BiH pasoš za Zvicera koji mu je uručio u Toplikun Lučić, krajem marta/početkom aprila 2021. godine, nakon čega je Zvicer pobjegao u Južnu Ameriku.


Nakon tog bijega kreće krvavi pir Kavčanina u kojem je stradao veliki broj osoba koje su mu se zamjerile. (nastaviće se)