субота, 26. новембар 2022.

Kraj Početka: NarkoGang Nešić (2x)-Lučić (3X)-Glavaš


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ničija nije do zore gorila, pa neće ni narkobandita koji nasrću na sve i svakog ko im se nađe na putu, policajaca, tužilaca, sudija koji ih štitte.


2.

Malo je toj Bagri i otrovnom šljamu što ih je antisistem stavio iznad zakona, što rade sa živima šta hoće nekažnjeno, već su krenuli i na mrtve.


3.

Kako udaraju na moje i žive i mrtve, tako to čine i drugima. 


4.

Za razliku od drugih, ja imam mogućnost da objavim kako se zovu, čime se bave, ko ih štiti.


5.

Uskoro, već sredinom iduće nedjelje, objaviću imena tužilaca Tužilaštva BiH koja štiti monstruoznu NarkoGrupu Nenada Nešića, Mladena Lučića i Aleksandra Glavaša.


6.

Javnost treba da zna da su narečeni trebali biti pohapšeni još prije godinu dana, ali su na slobodi još uvijek zbog teško korumpiranih tužilaca Tužilaštva BiH.


7.

Diana Kajmaković, kriminalac i saradnik narkogrupa koja je uklonjena iz Tužilaštva BiH, nije jedina koja je odlično zarađivala prodajući informacije NarkoKartelima, oslobađajući kriminalce kršeći zakone i da ne nabrajam dalje. 


8.

Kajmakovićeva je samo jedna u nizu tužilaca Tužilaštva BiH koja je to činila i zaradili milione KM na tome. Ima ih još mnogo. Ima ih još mnogo ne samo u Tužilaštvu BiH, već svim drugim tužilaštvima.


9.

Treći napad na grobove mojih pokojnih članova porodice koji se odigrao u noći 24/25.11. ove godine, a koji je naredio psihički bolesnik Mladen Lučić, kap je koja je prelila čašu.


10.

Vrijeme je za konačni obračun sa tom Bagrom, sveukupnom, a što jadna takozvana opozicija ćuti na sve, potom raznorazna takozvana udruženja  novinara, svjedoči samo o ličnoj mentalnoj bijedi tih osoba od kojih su mnogi na platnom spisku narkodilera. Biće vremena i za to!


11.

Zato Crvena Sekta i može da radi šta hoće, pored ispraznih pozera koji joj se prodaju za siću, dok Sektaši uništavaju sve što pogledom obuhvate; Na čelu sa Glavnim Mafijašem Miloradom Dodikom.


12.

Nema dileme da NarkoGrupu Nenada Nešića, Mladena Lučića i Aleksandra Glavaša, štiti primarno Branimir Šehovac, a potom po vertikali funkcioneri MUP RS, sve do Narko”Generala” Siniše Kostreševića.


13.

Mala digresija - Gang je napustio Glavaš, najinteligentniji od Trojke Monstruma, smatrajući da je uhvatio “zadnji voz” da se izvuče. O tom potom da li će se izvući.


14.

NarkoGang Nešić, Lučić, Glavaš dugo je prao ogroman novac (milione evra) i za Radoja Zvicera, najopasnijeg vođu Kavačkog klana u Crnoj Gori, najmonstruonijeg zločinca kojeg je Region vidio.


15.

Zato je Zvicer iz Crne Gore (krajem marta, početkom aprila 2021.) pobjegao u BiH, jer je bio siguran da će imati zaštitu i slobodno otputovati u Južnu Ameriku.


16.

Zaštita su mu bili Mića Danilović, njegov stari prijatelj sa kojim je direktno radio drogu, ali i Nešićev Gang koji je za njega, kao i za Miću prao pare od narkotika. Pasoš mu je nabavio Nešić, a predao Lučić. 


17.

Dio ovog ganga duboko je involviran u institucije države i entiteta; Idiot Miloš Lučić, brat jezivo bolesnoh narkomana Mladena Lučića, ministar je u Savjetu ministara BiH; Glavaš je bio narodni poslanik, a Nešić poslanik u parlamentu BiH.


18.

Lučićev šef kabinet u ministarstvu je Mlađan Božović, ubica i teški kriminalac, koji je punac Predragu Lučiću, bratu Nenada Nešića, koji je sada narodni poslanik. Tu je i Nikolina Šljivić, preko čije firme XXX, Nešićev Gang, takođe, pere novac. I ta spodoba je narodni poslnik.


19.

Božović je likvidirao Srbe koji su mu smetali u švercu cigareta i nafte u ratnom periodu, a sada je predstavnik Srba u instiucijama države BiH. Ubica Srba predstavnik Srba može biti samo kod Srba! Naravno, likvidirao je i Bošnjake i Hrvate, po potrebi!


20.

Osim na Zvicera, Nešićev Gang je direktno naslonjen i na opasni kartel Milana Matkovića , trostrukog ubice koji je planirao nekoliko ubistava u Novom Sadu. Među metama su bili i neki od funkcionera tog grada.


21.

Ne pišem ništa nepoznato, a u svemu će se istražiti i uloga Nešićeve grupe koja je usko sarađivala sa Matkovićem i zajedno su prali narko novac kroz gradnju atraktivnih objekata u Novom Sadu.


22.

Moć je opasna - posebno kada je u rukama totalnih Budala, Sociopata i Psihičkih bolesnika.


23.

Mladen Lučić je totalni idiot, jer je odlučio da se, miš mali, obračuna sa mojom porodicom. 


Kreten nije svjestan da ću se ja obračunati sa njim i njegovim zaštitnicima, a on će završiti iza rešetaka. To što tvrdi da se ne boji, samo svjedoči o količini njegovog straha. I dubini koja će tek da poprima giganstke razmjere.


24.

Ne postoji mjesto na Svijetu gdje se može sakriti od mene.


25.

Dok je taj glupan, skorojević, sociopata, dijelio, teško drogiran, “crvene kartone”, po sarajevskim kafeima svima koji se druže sa nekim od članova moje porodice, mogao sam to i da istrpim.


26.

Ali kada je krenuo, nakon Nešića, da preko svojih narkodilerčića, oskrnavljuje spomenike pokojnih članova moje porodice, sam je sebi potpisao strašnu presudu, koja nije ni nasilna, ni prijeteća, ali zbog koje će biti u sopstvenoj bolesnoj glavi, satrulog mozga, u zatvoru svaki dan.


Iščekivanje je gore od svakog pritvora; Pritvor od svakog zatvora. Najgori je zatvor u sopstvnoj glavi.


27.

Ogroman broj onih koje sam doveo u vezu sa narkoticima već je iza rešetaka ili u procesu optuženja.


Ni Nešić ni Lučić, a ni Glavaš neće izbjeći tu sudbinu. 


28.

Pojma te mrcine nemaju koliko sam strpljiv čovjek. I u situaciji kada skrnave grobove mojih pokojnih i kada pokušavaju organizovati napade preko debelih svinja na moje članove porodice.


29.

“Ne znam da li je ovo početak kraja ili kraj početka”, rekao je svojevremeno Vinston Čerčil.


Ako bih ga parafrazirao, rekao bih da je ovo kraj početka, nakon čega slijedi početak kraja i brzi kraj mafijaša Nešića, Lučića, Glavaša, Božovića… I mame Lučićevih koja će biti posebna tema, kao i pljačke koje je izvršila kao direktor balkan Investment Banke, kasnije Banke Srpske, a obje su propale.


P.S.  

Ne znam ko je Radovan Visha Rađenović koji se usudio pominjati mog pokojnog sestrića Ognjena u komentarima. Ne znam ga lično, niti me interesuje ko je. Ali znam da je zet Bitange Zorana Tešanovića iz Istočnog Sarajeva.


Zato Visha imaš dva sata da sam obrišeš svoj komentar u kojem pominješ ime mog pokojnog sestrića. Ukoliko to ne učiniš staviću te u kategoriju sa Mladenom Lučićem u kojoj se već nalazi tvoj punac i zapamtićeš dan kada si se usudio i pomisliti, a kamoli pisati o mom pokojnom sestriću. Nemoj da sutra bude kako te nisam na vrijeme vrlo korektno opomenuo.