четвртак, 10. новембар 2022.

NarkoDiler Šmrk putem Skaja Ćuku, NarkoDileru: Zvao sam ja Kajmakovićku; Sinoć je javila biće za tebe u redu (Dokument - Skajprepiska Šmrka i Ćuka)


Piše: Slobodan Vasković


1.

NarkoTužiteljka Diana Kajmaković ostala je bez policijske zaštite, objavljeno je danas.


Vijest je jeziva, jer je Kajmakovićeva bila Glavna Zaštitnica i Saradnica NarkoKlanova, Ubica i ostalih kriminalaca.


2.

Ona je, dosad, mogla dobiti kao “zaštitu” samo zatvorske čuvare, ali neće izbjeći toj sudbini, ma koliko disciplinski postupak protiv nje trajao.


Vjerujem da neće dugo i da će, nakon što je već suspendovana, biti vrlo vrlo brzo zatvorena.


3.

Da mora biti, svjedoči i Skajprepiska Admira Arnautovića Šmrka, velikog NarkoDilera iz Sarajeva i Zlatana Ćuka, velikog narkodilera iz Bijeljine, koji je glavni snabdjevač kokainom Kavčana iz Republike Srpske, zajedno sa Desimirom Babićem.


4.

Ćuk je još uvijek u bjekstvu.


5.

Kao što se iz prepiske vidi, Šmrk, koji je trenutno u pritvoru, kao i niz njegovih saradnika, piše Ćuku da je zvao Kajmakovićevu oko “Ćukovog slučaja”.Dalje navodi da mu je Kajmakovićeva rekla da će biti sve u redu.


6.

Ćuk na to odgovara “Top”, a Šmrk mu govori “Opušteno, ti si naš brat”. Ovaj dio može se iščitati i da je Kajmakovićeva poručića Ćuku "Ti si naš brat", a pare, naravno, nisu problem, što je jasno iz prepiske.


7.

Ova Skajprepiska više nego dovoljno svjedoči o dubokoj involviranosti Kajmakovićeve u narkoposlove i potvrđuje njenu pripadnost narkogrupama, o čemu sam napisao desetine tekstova.


8.

Ne mogu navesti, zbog interesa istrage, o kojem narkopredmetu se radi, odnosno na koji se odnosi Skajprepiska.


9.

Ona je, zajedno sa Osmanom Mehmedagićem Osmicom, godinama štitila Šmrka i zajedno su svoje “narkočedo” podigli do neslućenih narkovisina.


10.

Mehmedagića je Tužilaštvo BiH, istragom, već teško pribilo uza zid; Teško da ga i Sud, gdje on ima značajnu kontrolu još uvijek, može spasiti. Što se tiče Kajmakovićeve, za nju spasa nema, a zaslužila je milijardu godina robije. (nastaviće se)