недеља, 6. новембар 2022.

Istorijski dogovor Evropske Unije i Šljama, Bagre, Ološa i Otrovnog Ljudskog Otpada u Republici Srpskoj

Piše: Slobodan Vasković


1.

Nakon masovno pokradenih, falsifikovanih izbora, što je zločin protiv Srba koje su snažno podržale zemlje EU, i otimanja podbjede Jeleni Trivić u trci za predsjednika RS, u velikoj sam dilemi kako ubuduće “titulisati” Milorada Dodika, bezočnog Mafijaša koji je izbore i pokrao.


2.

Samo na jedan način - “Napoleon”, ali ne Bonapatra, već onaj “Napoleon” iz “Životinjske farme” Džordža Orvela.


3.

“Napoleona” je Republici Srpskoj oktroisala EU, a njegov zadatak je da prepolovi preostalih cca 800.000 Srba (preko 350.000 je već protjerao); Napada Srbiju; Dozvoli bezgraničnu i nadzakonitu vladavinu Hrvatske, koja pripada EU, na teritoriji RS.


4.

“Napoleon” će uskoro biti ustoličen, nastaviće, sa Šljamom, Bagrom, Ološem i Otrovnim Ljudskim Otpadom, da maksimalno teroriše i progoni narod iz RS, da pljačka preostalo, da omogućava slobodno dilanje narkotika i da sve ostale “evropske vrijednosti” promoviše na tlu sprženog entiteta.


5.

Prije nego nastavim da naglasim da sam izdvojio SAD, jer su javno, u mjeri u kojoj su to zbog diplomatskih odnosa mogli, “izdvojili mišljenje” od EU, pa čak i Velike Britanije.


6.

Izdvojio sam i Rusiju kojoj je EU, koja se navodno bori protiv nje, izašla u susret i oktroisala “Napoleona” koji slovi kao “ruski čovjek”.


7.

Ja tako ne slovim, niti sam rusofil, pa sasvim hladnokrvo mogu konstatovati da je EU maligni uticaj u RS mnogo mnogo veći od ruskog malignog uticaja.


8.

Gdje je kvaka - rekao bih u činjenici da Evropljanima treba “Čisti Gas” i da ih  baš zabole što je Srbima u RS, za preživljavanje, neophodan bio “Čisti Zrak”, a da bi se on udahnuo neophodno je bilo saznati stvarne izborne rezultate, prema kojima je, izvan svake razumne sumnje, pobijedila Jelena Trivić.


Međutim, šta je za EU demokratija spram potrebe “Čistog Gasa” i inauguracije “Berlinskog procesa” koji je trajao dva dana, a onda se zagužvalo, po EU nalogu, na sjeveru Kosova!


9.

Da se ne bavim tim previše; Tek nekoliko pitanja i konstatacija: 

Pitanje za EU “demokrate” glasi: Zašto nije osnovana Zajednica srpskih opština na sjeveru Kosova? 

Zato što nećete “priče o secesiji kakve priča ‘Napoleon’ o secesiji RS”!

Pa zašto Vam je onda potreban “Napoleon”? Da bi pričao priče o secesiji i omogućio vama EU “demokratama” da ne dozvolite osnivanje ZSO.


Idemo dalje.


10.

Odmah da primijetim da Igor Kalabuhov, ruski ambasador u BiH, nije posjetio uništeni CIK, koji je prihvatio falsifikovane izbore po nalogu EU, pa ih dodatno falsifikovao, opet po nalogu EU, kako bi ih podržao, ali zato jeste ambasador Velike Britanije Džulian Rajli! Koji se na sve priče o falsifikovanju pravio ‘Englez’!


11.

EU, zajedno sa OHR-om, uništila je i CIK BiH, ranije još Sud BiH i sve ostale institucije u BiH i oba entiteta, koje su najobičnija trulež i služe za pljačkanje svih naroda u BiH, nikako za njihovu zaštitu.


12.

EU mogu biti zadovoljne, imaju namjeru da ostvare “zajednički bezbjednosni prostor” sa Regionom, s tim da su u zemljama Regiona, dok se to ne ostvari negdje u drugoj galaksiji, zaštićeni oni koji vladaju, a nezaštićen narod; U EU je sasvim obrnuto.


13.

EU je kolonizovala BiH potpuno, oktroisala “Napoleona”, pogazila sve ono što javno proklamuje, ali i dalje hoće da nas ubijede da smo kreteni.


Ne, gospodo: Vi ste Idioti (bez ikakve ograde) i samo umišljate da smo mi kreteni. Mi jesmo loši, ali vi ste gori i od nas!


14.

Vi držite i narkodilere i sav ostali Šljam u BiH, jer su to Vaši Neljudi, a podmećete ih nama kao kukavičije jaje, tvrdeći da su “naši”.


15.

Šmit, Satler i ostali “Europljani”, ali ne i intelektualci, su tek izvođači radova; Irgeti Kolonizatora. Zaduženi da nastave narode u BiH, sa akcentom na Srbe, držati u ropskom položaju. 


16.

Zaboravih na “kandidatski status” - Laž golema koliko i “Napoleon”! Tipično!