среда, 23. новембар 2022.

Pisamce mladom narkodileru Mladenu Lučiću, pripadniku Narkobande Nenada Nešića: Nisam znao da voliš gospođe od 79 godina


Piše: Slobodan Vasković


NarkoDečko,

Malo ti je što si narkodiler, pa narkoman, još si i teški perverznjak.


Tako ti ispod teksta “NarkoNešić fizički prijetio Brdaru što je prešao u stranku Darka Banjca; Brdar prijavio prijetnje, ali je sve zataškano; NarkoNešić gradi narko mrežu u zemljama EU, primarno Austriji i Njemačkoj” koji sam objavio danas, a u kojem se spominješ kako si u naselju Toplik dao pasoš BiH Radoju Zviceru, psuješ meni majku.


“Jebao ti Mladen Lučić mater lažljivu”, napisao si u “komentaru”.Vidi Mladene Lučiću, moja mati ima 79 godina pa je tvoje “jebavanje” baš perverzija. A ne bih rekao ni da je to sa tobom interesuje.


Koliko znam Jovanku, moju majku, takvo smeće kao što si ti ne bi ni pogledala sa svojih 79 godina, jer obožava Momira, mog oca, koji ima 85 godina. I sa kojim sretno živi punih 60 godina.


Još nešto, osim što bi nasrtao na starije gospođe, valjda našmrkan, nazvao si moju majku lažovom, a to ti nije baš pametno.


Dragan, Momir, Slobodan i Jovanka Vasković i
moj sestrić Stefan Elakovivć nedavno u Istočnom Sarajevu

Gospođa Jovanka nije ništa o tebi objavila; Takve kao ti ona baca u smeće.


Ja sam objavio, pa sljedeći put, nepismni skote, pokušaj, bez obzira na strah, zaustaviti drhtanje i probaj napisati smislenu rečnicu.


Zvicer koji je daleko ne može te zaštiti od mene, osim ako se duboko ne sagneš ili klekneš, pa da tako pokušaš.


Što se tiče predaje pasoša Zviceru, to si učinio ti, a ja ću uskoro dobitti fotografiju koju ću objaviti. Da li ćeš tada biti u zatvoru ne znam, ali svakako nećeš biti u vili “Kristina” koju si kupio parama od narkotika.


Što se plašiš slike sa Zvicerom: pa ti si je tražio; Zar nisi ponosan na nju!!!Pasoš za Zvicera je ilegalno uradio Nenad Nešić.


Dalje narkodečko, trebaš malo manje da šmrčeš tog smeća što ti i Idiot Nešić prodajete, inače će ti i to malo mozga skroz strunuti.


Sad bih ja mogao da opsujem tebi majku koja je nešto mlađa od mene, ali neću. Niti mi to pada na pamet.

Pošto si i budala i teški perverznjak, ne znam šta bih ti dalje pisao


Pazi, ako pokušaš prići mojoj majci, ona će te sa svojih 79 godina razbiti k'o pičku. 


Trebaće ti Tri Nešića i dva Vidića da te sastave. 


Ne znaš koji Vidić; Pitaj Nešića. 


Da, još samo rečenica - Kad si već toliko mudo, a ne najobičnija pičkica, što nisi navratio dok sam bio u Istočnom Sarajevu da mi “jebeš mater”.


Vjeruj da si navratio jako loše bi se proveo. Ja prstom ne bih mrdnuo, a Jovanka bi te bez milosti bacila niz stepenice. Izuzetno snažna žena. I mentalno i fizički.


I za kraj - tek ti slijedi zatvorska kazna za pomoć Zviceru, osobi koja je ubila desetine ljudi. I tebi i Nešiću.


Plus za sve ono što ste prodajom narkotika djeci učinili.


Ne mogu ni da te maršnem toliko mi se gadiš.