петак, 25. новембар 2022.

Razgovorić o Draškić, Neškić, Mafijašić


Piše: Slobodan Vasković


1.

Sinoć me prijatelj pita: “Kako nam je Draškić”?


Pa dodaje da je saznao da mu je Kajić poklonio stanić od cijeli spratić u zgradić koji se gradi u poznati banjalučki Rupić!


2.

Ako tome dodamo i onaj mercedesić od cca 400.000 markić, ispade Draškić odličan trgovčić sa Kajić. I sve to u ime i preko grbačić narodić.


3.

Pitam prijatelja da li zna kako nam je Branić koji štiti Draškić prodajući mu rastureni strankić?


Kaže da ne voli baš beskičmenjačić, nekako ga jeza podilazić, pa da li se stoga možemo vratiti na Draškić.


4.

Samo što sam izustio “Gluvo bilo”, on mi reče da ne misli bukvalić već na par laganih zahvatić kojima su uklonjeni poznati madežići kod Draškić koji se vide na neki klipić.


Preko sdsić smo prešli sa grohotni smješkić.


5.

Onda mene prijatelj pita ko je muškarčić na nedavni slikić obučen kao ženskić?


Pustiću danas klipić tog muškarčić sa halterić, pa će, valjda, neko da ubodić.


Pa ću sačekati još par danić i objaviti ko je muškarčić!


Čisto zbog dramatić i burić u čaši vodić.


6.

Nastavljamo naš deminutiv razgovorić, dotakosmo se, tek ovlašić lažni predsjedničić i viškovičić u kojem zaključismo da je radovanić manje odvratić od mazalić, a mafijašić dodikić (ovdje baš nije išao deminutiv, ali hajde) pomalo unezvjerić.


7.

Idemo mi dalje, skačemo sa temić na temić; Zaključimo kako se Rišarlisonić prije onog golić baš bezvezić bacio na travić, mlatarao sa nogić zbog ravnotežić, ali šta da radić kada zakači loptić i plasira je u golić.


8. 

Napustismo brzo sportić; Rišarlisonić nas je baš zadeverić, pa pređosmo na narkić Neškić koji je groznić i brutalnić prijetio svom saradaniku narkić Glavašić da će biti premljevenić, ako pisnić o drogić koji su trgovčić po cijeli EUić.


9.

Narkić Neškić je baš poludić, jer je Glavašić prijetio da će biti zalivenić u nekoj betonarić ako pisnić.


10.

Fakat groznić. 113%! Faktičkić.


11.

Pitam kako se razvija narkićmrežić od narkićNeškić na teritoriji Njemačkić i Austrić, pa dobih odgovorić da svinjić Vidić radi intenzivić. I da je baš dobrić sa lović od narkić Neškić za razni kriminalni poslić.


12.

Razgovorić teče daljić, ali mi dosadi, pa pređog na augmentativ kako bih naglasio da svinjić Vidić nije uopšte svinjić, već Svinjurina čim atakuje na žene, sa čim se prijatelj složio i naglasio da se plaši da Krmčina ne smrša, što mu slijedi zbog saradnje sa bolesnim narkodilerčinom i skrnaviteljem grobova Nešićem.


13.

Dođosmo i do pravosuđa za koje prijatelj konstatova da je katastrofetina, a da je Kajganić kajaganica od pokvarenih jajca.


14.

Nekako razgovor poče da se gubi, nekavi šumovi na vezi, čuh samo da govori o nekoj zaštiti koja je baš jaka, neprobojna, plus preventiva. Veza slaba, kao da se smije… 


Puče veza - nestade u prostoru; Nemam pojma kako je razgovor završio, o kavoj je zaštiti govorio, možda o zaštiti Draškić; Da je skidanje madeža najbolja preventiva i zaštita.  


15.

Ma nema veze, čućemo se opet danas popodne, nakon što emitujem videić sa halterić.