среда, 9. новембар 2022.

Stanišićeva tetka mogla bi presuditi ko će biti novi predsjednik PDP-a

foto: Profimedia


Piše: Slobodan Vasković


1.

Zadivljen sam istraživačkim novinarstvom koje praktikuju valjdanovinari RTVBN.


Uspjeli su naći “portal” - Nacional.live za koji nikad niko nije čuo.


I na portalu splačinu od teksta Tanje Vukomanović, savjetnicu za medije Malog Zlog Patuljka Draška Stanivukovića, samoproglašenog pretendenta na čelnu poziciju PDP-a.


2.

Nije me zaprepastila snishodljivost Vukomanivećeve, njoj je to posao - da bude snishodljiva, ali me oduševilo istraživačko novinarstvo, upornost i beskompromisnost novinarskih vedeta Vlade Trišića koji su uspjeli da nađu napisane splačine, laži, manipulacije, obmane i gluposti koje je napisala snishodljiva savjetnica “nadahnuta” strahom šefa od propasti njegove akcije preuzimanja PDP-a, koji je Beskičmenjak Branislav Borenović, pristajući na brojne drske i bezobrazne ucjene Usahlog Lepršavog Neznalice, pretvorio u “mrtvački kovčeg”.


3.

Zaista ne mogu citirati snishodljivu savjetnicu Vukomanović koja bi trebala postati narodni poslanik, jer je ona potpuno nebitna. Radi šta joj se naredi. Ali mogu konstatovati da je sam naslov splačine “Stanivuković ima podršku naroda, ne treba mu Dodik”, notorna laž.


4. 

Mali Zli Patuljak nema nikakvu podršku naroda, a Dodiku je on potreban kao toalet papir koji je oktroisani orvelovski “Napoleon”, shodno svom mentalnom sklopu, prebrzo potrošio. Još je samo cilindrični karton ostao.


I njega će “Napoleon” upotrijebiti ukoliko mu to bude trebalo. A sada mu treba svaki komad smeća da bi prikrio maligni uticaj EU i Kristijana Šmita, visokog predstavnika protiv BiH, posebno Srba u BiH, na terotoriji Republike Srpske, gdje su ga, uprkos teškom porazu u trci za predsjednika, masovnom izbornom pljakom i falsifikatima pokušali proglasiti za predsjednika. 


Kako mu je smeće neophodno, ne čudi da se sjetio Stanivukovića.


5.  

Nadam se da će Udruženje novinara BiH i njihovi proRežimski derivati naći neku nagradu za ovako snažno demonstrirano istraživačko novinarstvo; na primjer - neplaćanje članarine u naredne dvije godine, a zna se da je naplaćivanje članarine krucijalni zadatak Udruženja novinara BiH i njihovih “Napoleonovih” sluga.


6.

Ako ovom vrhunskom istraživačkom poslu pridruže i vrhunski naplaćen pokušaj pranja biografije narkodilera, perača narkonovca i skrnavitelja nadgrobnih spomenika Nenada Nešića, možda bude i trogodišnje neplaćanje članarine. Zaboravih, posebno su vrijedni pažnje pokušaji da se narkoNešić predstavi kao "opozicionar". Čime je učinjena "ogromna" usluga opoziciji.


Neka se ovo trogodišnje neplaćanje članarine shvati kao moj prijedlog, a dodatno ću ga obrazložiti u vremenu koje dolazi.


7.

Vratimo se “mrtvačkom kovčegu” u šta su Borenović&Mali Zli patuljak pretvorili PDP; Prvi zato što je beskičmenjak, drugi zbog bolesne ambicije toliko velike da lični na ogromnu crnu rupu. Što, suštinski, jeste “politički” rad sline iz Gradske uprave Banjaluka.


Sve čega se dotakao progutala je "Crna rupa".


8.

Borenović se neće odmah predati, iako će morati otići; Mali Zli Patuljak je, sudeći prema istraživačkom novinarstvu BN-a, shvatio da ima podršku naroda samo u svojim morbidnim snovima, dok je podrška u “mrtvačkom kovčegu” (ako više volite - masovnoj grobnici Stanivukovićevih ucjena i Borenovićevog uzmicanja i samoponižavanja), toliko tanka da se možda njome može obrijati, ali nikako biti izabran za šefa “sanduka”.


9.

Budući da Borenović mora otići, a da Stanivuković neće doći, uprkos istraživačkom novinarstvu BN-a, poznajući djelovanje vrhuške “mrtvačkog kovčega”, sve mi liči da će se Mladen Ivanić, počasni predsjednik, Branislav Borenović, strogo formalni predsjednik, Igor Crnadak (koji nije loš u nastupima, ali je politička lijenština veća i od Borenovića), dogovoriti da još jednom zarotiraju sopstveni krug Trojke bez ideje i pokušaju oktroisati Crnatka.


10.

U tome bi im mogla pomoći i Tetka Miloša Stanišića, koji je bio član NarkoDNS-a, pa, nakon doživljenog proviđenja, prešao pod skute Malog Zlog patuljka. Čime smo dobili dva politička patološka mikroba unutar PDP-a.


11. 

Polako, treba pratiti razvoj situacije, nikako ne treba lagati Narod koji “podržava” usahlog zlog, pokvarenog slugu oktroisanog “Napoleona” odavde pa do Hokaida.


12.

Tek slijede pravi “istraživački” tekstovi na portaloidima Pajaca opasnih namjera, koje ćemo sa “uživanjem” čitati na portalu BN-a.