уторак, 15. новембар 2022.

NarkoFarma: Veliki Dan Svinjara Šmita i Satlera

Svinjari

Piše: Slobodan Vasković


1.

Kristijan Šmit i Johan Satler, svinjari NarkoFarme u šta su pretvorili Republiku Srpsku, danas imaju svoju veliku proslavu - inauguraciju pripadnika kavačkog Klana u arheološkim iskopinama nekadašnje Narodne skupštine RS i, kao biber po pilavu, inauguraciju Oktroisanog “Napoleona” na poziciju predsjednika RS - Milorada Dodika.


2.

Teško korumpirani Šmit, visoki predstavnik protiv BiH, posebno Srba u BiH, i Satler, teško korumpirani šef Delegacije EU, pregazili su brojne leševe institucija BiH i entiteta, da bi stigli do današnjeg trenutka.


3.

Uništili su CIK, Apelaciono vijeće Suda BiH, brojne druge institucije, priznali teško pokradene izbore, falsifikate, nasilje tokom izbornog procesa i brojne druge zločine samo da bi Kavčane ustoličili na čelu Narkofarme, što im je bio primaran cilj.


4.

Da se odmah razumijemo i da me potpuno razumiju svinjari Šmit i Satler, posjedujem dokaze za njihova nedjela i čekam pogodan trenutak da ih objavim. Neće im biti prijatno niti će uživati kao danas.


5.

A danas na meniju imamo sljedeće - polaganje “zakletve” oktroisanog “Napoleona”, koja je najobičnija laž, jer će nastaviti, kao i dosad, činiti sve suprotno.


6.

Dodik je izjavio: “Ko nije Srbin taj je izdajnik”. Rijetke riječi samokritike Šefa Crvene Sekte; On nije Srbin, nije ni izdajnik, Dodik je Veleizdajnik, saradnik SOA i alat preko kojeg crne strukture Hrvatske i budala od predsjednika te države upravljaju većim dijelom BiH.


7.

Oktroisani “Napoleon” ujedno je i politički zaštitnik Kavačkog klana u RS; Takođe, učestvuje u finansiranju velikih tovara narkotika koji se prodaju u zemljama EU, što ih predstavljaju svinjari Šmit i Satler, pa je bilo logično da u imaginarni parlament (stvarni ne postoji, jer je takozvani parlament jedan od servisa “Napoleona”) uvede i neke od vođa Kavačkog Klana u RS.


8.

Vođe su Zoran Stevanović Gladni, Siniša Mijatović, Dejan Ilić Tigar (Zvornik), Ljuban Ećim (Beograd), Siniša Kostrešević Igor Dodik (Banjaluka).


9.

U skupštini su se našla dvojica Kumova - Zoran Stevanović i Siniša Mijatović. 

Prvi ima konekcije prema Radoju Zviceru, drugi prema Slaviši Kokezi.   


10.

Postoji i Klub NarkoPoslanika koji čine Igor Žunić, Nikolina Šljivić, Predrag Nešić. Listom Kavčani. 


Tu je i Vlado Crta Šajić, ali on je malo bliži Škaljarcima, međutim ima veze i sa Kavčanima, pa je Klub NarkoPoslanika upotpunjen.


11.

Pretpostavljam da će Ećim biti imenovan za šefa predstavništva RS u Rusiji, a Mića Danilović u Odbor za bezbjednost i nadzor rada MUP RS. Uz Miću bi u tom odboru odlično funkcionisali i Tomo Petrović i Aleksandar Mičić, zvani Aco Makedonac.


12.

Samo što su dobili od predstavnika srušenog CIK BH svinjarske Šmitove i Satlerove sertifikate, krenuli su sa prijetnjama i pokušajima preuzimanja “Alumine” kako bi konačno napravili NarkoFabriku, koja je u dvogodišnjem ekonomskom planu novog starog premijera Radovana Panja Viškovića jedan od prioriteta.


13.

Po kuloarima Kavačkog Klana u RS priča se da Gordan Pavlović Goci, vlasnik NarkoFirme “Pavgord”, koji je u osvajanje “Alumine” dosad uložio 70 miliona KM nije našao novac da vrati 43,5 miliona KM koje je posudio kako bi, nezakonito, kupio potraživanja takozvanih institucija “Napoleona” od FG “Birač”.


14.

Zato Pavlović prijeti Stevanoviću, a Stevanović tvrdi da prijeti Dodiku, a Dodik ga je sklonio iz Zvornika, gdje je sada vazduh znatno manje zagađen.


15.

Prijetnje upućene ka pojedincim iz “Alumine” su svakodnevne, nasilne, takozvana policija upada po anonimnim prijavama za koje naredbu izdaje tužilac OJT Bijeljina Saša Petković.


Ista ta policija nije riješila ni 1KM od preko milijardu KM ukradenih iz FG “Birač” i povezanih firmi.


Nije riješila nijednu od nekoliko desetina prijava protiv Pavlovića, jer je on iznad Zakona kao član Kavčana i sa indirektnom podrškom dvojice svinjara.


Nemojte se začuditi ako bude i “zadesa” u kojima će stradati neko od onih koji su protiv pretvaranja “Alumine” u Fabriku Droge.


16.

Za kraj sam ostavio teškog kriminalca Slavenka Ristića, vlasnika TRZ “Bratunac”, tvorca raznorane skalamerije koju preskupo naplaćuje, a ne koristi ničemu.


17.

Podljednji iz palete neupotrebljivih Ristićevih proizvoda je nekakvo kobajagi lako borbeno vozilo “Vihor”, koje je dobio ime po Draganu Lukaču, kojeg su u ratu zvali Vihor. Kao i poslije rata kada je sa svojom grupom pljačkao na putu ka Bihaću.


18.

Šteta je baš što svinjari Šmit i Satler neće lično inaugurisati pomenute, već su to morali učiniti iza kulisa.