субота, 26. новембар 2022.

Saradnici Skrnavitelja Grobova Nešića i Lučića koji ih javno podržavaju u tom monstruoznom poslu: Prekratki, Kratki, HalterPolitičar i ostala Bagra


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva, poznat po tome što mu veliki NarkoDiler Mića Danilović, kada mu je dosadno, gurne cuclu u usta, (i još ponešto), ujedno je odlično plaćeni sluga Kavačkog klana u RS.


2.

Zbog pozicije koju obavlja, a koja je potrebna narkodilerima, dozvoljeno mu je da pljačka, a nagrađen je i stanovima - u svakoj zgradi koja je napravljna od narkonovca, Prekratki Ćosić dobio je po stan.


3.

Prije toga, malo o asfaltiranju Dečanske ulice koju je radila firma “Iskop” u vlasnistvu Pere Maunage, ikoja nema licencu za izvođenje te vrste radova. 


Cijena sitnica - 970.000 KM. Pljačka standardnih 35 posto, što je minimalno.


Maunaga već tri godine nezakonito eksploatiše kamen, što mu odobrava gradska inspekcija koju kontroliše Ćosić.


NarkoDileri Ćosić, Dodik, Aco Makedonac

4.

Ćosic u skoro svakoj zgradi u Istocnom Sarajevu ima po stan koji je uknjižen na njegovu sestru Cecu Mičić;  Stanovi nisu prijavljeni za izdavanje, iako ih izdaje. 


Ćosić tako višestruko pljačka gradsku kasu.


5.

Falsifikovane licence za nadzor, koji se ne vrši prilikom izgradnje zgrada narko parama, izdaje firma “Unis”, čiji je vlasnik poznati falsifikator Đorđe Milišić. 


Pisao sam već o njegovim faslifikatima u vezi sa ferom oko MHE “Miljacka”. Naravno, ministroid Srebrenka Golić, kao i ministroid Dragan Lukač nisu učinili ništa po tom pitanju. Jer je suvlasnik "Miljacke" perač novca Ljubomir Mrda.


A Golićeva se na pres konferenciji “klela i u prsa busala” kako će to riješiti. 


Ministrid i Mrda

6.

Idemo dalje oko Prekratkog Ćosića - Aleksandra Milović, v.d. načelnica urbanizma, koja ne ispunjava uslove za tu poziciju, ucijenjena mora sve odobravati.


I Ćosić gradi, po Istočnom Sarajevu, a izvođač radova je Slobodan Sladoje.


7.

Ćosić je, kao što se da vidjeti, veoma zauzet kriminalnim poslovima, ali uspijeva da, s vremena na vrijeme, javno pretuče partnerku i to udarcima glavom.


Nije on običan bijednik, već toksični smrad rijetko viđen u Regionu.


8.

Kao i Staša Košarac, čija je supruga javno progovorila o paklu kroz koji je prolazila. Mali teško iskompleksirani Sadista nije zatvorski kažnjen, kao ni još niži, takođe, teško iskompleksirani sadista Ćosić, jer iza njih stoji Mafijaš Dodik.


9.

Košarac je kriminalno smeće, kao i Darko Babalj iz, navodno, suprotstavljenog lokalnog SDS-a.


10.

Svi navedeni su u poslovima sa NarkoDilerima i Skrnaviteljima Grobova Nenadom Nešićem i Mladenom Lučićem, kao i njihovim doskorašnjim partnerom Aleksandrom Glavašem.


11.

Zato su i podržali Lučića preko svog sluge i bota, narkomana, sitnog kriminalca i seoskog prevaranta, Radovana Vishe Rađenovića.



Bot Visha je trenutno “građevinac” na poslovima postavljanja rigipsa i prodaje amfetamina i kokaina. 


Nekada je bio vlasnik kafane “Vasa Ladački”, pa je kuma izvarao za novac i pobjegao van zemlje. 



“Vasa Ladački” je sada “Drama”, koju drži narkodiler Stefan Šiljegović i u kojem se otvoreno prodaje kokain. Pisao sam detaljno o tome.



12.

Bot Visha “radi” i za Sociopatu Lučića, naravno, rigips i sve što uz rigips ide, a najbolje ide kokain. Odlično to zna njegov punac Bitanga Zoran Tešanović.


Interesantno je, baš, da je Lučićev Bot i kći kriminalca Darka Babalja, koji je na nezakonit način stekao vilu “Andrea” koju je, ponosni tata, nazvao po kćerki. Mora da je tata nasavjetovao.


13.

Sada neka joj, roditeljski, objasni šta je radio u halterima i ženskoj odjeći dok je bio mlađi.


Ako ste mislili  da neću objaviti  - “Ko je ‘maskirani’ poznati političar iz BiH na slici”, prevarili ste se. 


A uz sliku i video!


14.

Jasno se vidi da je to Darko Babalj, šef iz sjenke ogrizaka SDS-a.


Halteri mu baš pristaju!

 


Sad može zajedno sa Lučićem i Nešićem kenuti u rušenje nadgobnih spomenika mojih pokojnih, jer ima, kao i oni, sve potrebne mašine. Pa halterPolitičar gradi veliki kompleks, ali o tome uskoro opširnije.


P.S. Budući da Tužilaštvo BiH neće da pohapsi navedene, kao i ostale narko kriminalce iz Istočnog Sarajeva, ali i cijele BiH, od ujutro počinjem objavljivati imena potplaćenih korumpiranih tužilaca, koji i poslije raskrinkavanja Diane Kajmaković, nastavljaju da čuvaju naeko grupe. 


Vrijeme je da se sva bagra imenuje, da Narod zna ko su i čuva djecu od n jih, a šta će ko uraditi nakon što objavim njihova imrna, uopšte me se ne tiče. Da naglasim, to je samo početak objava, jer ću saopštiti i imena funkcionera iz zemalja Regiona, koji ih štite.