среда, 23. новембар 2022.

NarkoNešić fizički prijetio Brdaru što je prešao u stranku Darka Banjca; Brdar prijavio prijetnje, ali je sve zataškano; NarkoNešić gradi narko mrežu u zemljama EU, primarno Austriji i Njemačkoj

Piše: Slobodan Vasković


Narkodiler Nenad Nešić, predsjednik raspadnute narkodilerske stranke, prijetio je fizički narodnom poslaniku Draganu Brdaru koji je izabran na listi narko stranke.


NarkoNešić je vulgarne prijetnje Brdaru uputio pred zasjedanje Narodne skupštine RS, a pridružio mu se i njegov brat Predrag Nešić, takođe, narkodiler.


Brdar je o svemu obavijestio takozvani MUP RS, ali je sve zataškanao.


Brdar je prešao u stranku Darka Banjaca, što je bio razlog za pokušaj obračuna.


Osim Predraga Nešića, DNS u arheološkim iskopinama parlamenta predstavljaju prošivena Nikolina Šljivić i Željko Dubravac.


NarkoNešića je prije par dana napustilo svih pet odbornika te narmkostranke u Prijedoru, a ranije i Aleksandar Glavaš sa kojim je i ušao u višemilionske narko poslove. Treći partner je Mladen Lučić koji je Radoju Zviceru predao pasoš za bjekstvo iz Sarajeva.


Lučić je Pasoš Zviceru predao u naselju Toplik (iza Lukavice), u jednom od poznatih restorana u Istočnom Sarajevu. Tom prilikom su se i fotografisali, a očekujem da ću uskoro doći i do te slike.


Nenad Nešić je obezbijedio bosanskohercegovački pasoš Radoju Zviceru na lažno ime, a taj dokument ubilačkom vođi Kavačkog klana iz Crne Gore poslužio je za bjekstvo u Južnu Ameriku (krajem marta ili početkom aprila 2021. godine), odakle je naredio niz likvidacija.


Nešić nastavlja da širi svoje narkoposlove, ali izvan BiH - na teritoriji, prije svega, Austrije i Njemačke. Nešić upravo diže “mrežu” saradnika na teritorijama ove dvije države.


Nešić bi, kako se tvrdi, uskoro trebalo da završi iza rešetaka, ali je preočito da Milanko Kajganić, Glavni tužilac Tužilaštva BiH, ima vrlo bratski odnos prema njemu.


Ipak, jedan član Nešićeve uže porodice Adi Nukić, pripadnik narkogrupe Elvisa Keljmendija i Denisa Stojnića, je iza rešetaka. (nastaviće se)