субота, 5. новембар 2022.

Osmicina i Šmrkova NarkoVojska; Jezivi Hadžibajrić; Kratko pisamce bolesnicima DTs Šehovcu i sitnom narkodileru Šiljegoviću, prvom rektalnom alpinisti Istočnog Sarajeva


Piše: Slobodan Vasković


1.

Jutros sam pustio prvo videoklip narkodilera Danijela Dade Džafića u kojem on potvrđuje da je “ober lopov”, a da su “ober lopovi” i Denis Stojnić i Elvis Keljmendi, desna i lijeva ruka Osmana Mehmedagića Osmice, direktora OSA BiH.


Džafić svjedoči i o paljevinama i nasilništvu, talovima…


Da ti se život smuči.


2.

Navešću sada pripadnike NarkoGanga Admira Arnautovića Šmrka, koji su još na slobodi i dalje dilaju narkotike.


Osmica, koji štiti i Šmrka, ima vojsku u BiH.


Da krenem redom: Glavna Šmrkova zvijezda i njegova ljeva ruka, Diler u Sjeni, kako ga još zovu, je Adnan Smajlovic LEPI.


LEPI i dalje radi svoj ubičaki posao - rastura kokain, heroin, skank…  Podrazumijeva se da je imao Skaj aplikaciju. 


Preko njegovih firmi i rent a cara pere se novac.


Imam imena firmi, “Diblong” i AR, valjda će ih naći Tužilaštvo.


3.

Lepi bi trebao imati nadimak Jezivi, a od trgovine narkoticima stekao je vilu na Dobrinji, nekoliko skupocjenih satova od kojih svaki vrijedi kao jedan stan, a Jezivi ih ima četiri.


4.

Šmrk je bio i menadžer, družio se sa tim lafo estradnim zvijezdama.


Te poslove, kao i druge, sada je preuzeo Sando Melić, brat Alana Melića Pipe, koji je kokainom snabdijevao uhapšenog Šmrkovog advokata Zlatka Ibrišimovića, na Skaju je imao ime “Consigliere”.


Njega je kokain baš bacio - sve do filma “Kum”.


5.

Koncert Ace Lukasa trebao bi se održati u dvorani “Zetra” polovinom ovog mjeseca; Koncert je organizovao Šmrk, a taj posao preuzeo Sanro Melić. Ostane li na slobodi imaće sa čim “pred Acu”.


6.

Sa Melićem radi Vedran Razdrić, uposlenik Aerodroma Sarajevo, zadužen da narko”elitu” “provlači” kroz vip ulaze, kuda se, između ostalog, prebacuju ogromne kolicčne narkonovca i skupocjeni satovi.


7.

Vedran gura koku u restoranu "Sindikat" na Skenderiji, koji Šmrk drzi pod kontrolom. Upravo u tom restoranu je došlo do problema između Šmrka i Edina Mulića, kojeg su Šmrkovi ljudi bukvalno polomili.


8.

Neka Tužilašto BiH provjeri da li je Sandro MeliĆ nedavno kupio dvije ville u Trnovu sa bazenima u vrijednosti 750.000 KM. Inače, nema dana radnog staža. Novac je Šmrkov.


9.

Neka Tužilaštvo BiH nađe i sakrivene skupocjene automobile -Audi Q8, Mercedes G 63 amg, Ferrari, brojne preskupe i atraktivne motocikle; Dio je sakriven u Barama. 


10.

Trebalo bi da provjere i teretane “All In fitness”, kojih ima tri u Sarajevu i utvrde da li se preko kupovine sprava za njih pere novac.


11.

Posjedujem brojne potvrđene informacije o Ibrahimu Hadžibajriću, načelniku opštine Stari Grad koje svjedoče da nije riječ o ljudskom biću, već o Nakazi.




Oteo je, između, ostalog zemljište koje pripada Jevrejima, gdje je sa Muamerom Aletom, vlasnikom “Amko komerca” gradio stambeno-poslovnu zgradu. 


Hadžibajrić se u tom poslu zvao “Općina Stari Grad”, a “Amko komerc” se zvao “Amko komerc”.



Pisano je o tome detaljno još prije dvije godine i pojeo Vuka Magarca.


12.

Hadžibajrić nije otimao samo Jevrejima, već i Bošnjacima koji vijekovima žive na Baščaršiji, imaju zanatske radnje, koje se prenose sa generacije na generaciju; Oteo im je radnje; Neki su preminuli zbog nepravde.


Niko prstom nije mrdnuo.


Imam još toliko toga o ogavnom Jezivom Hadžibajriću da je mučno čitati, a kamoli pisati.


Posebno šta je činio sa mezarjem.


Moje je da objavim istinu i činjenice, a da li će takozvane institucije šta učiniti, to je pitanje čiji odgovor vrijedi milione evra. 


P.S.

Opomenuo sam DTs Branimira Šehovca, načelnika Policijske NarkoUprave Istočno Sarajevo da se on i rektalni alpinista, sitni narkodiler i Nasilnik Stefan Šiljegović manu moje porodice u Istočnom Sarajevu. 


Nisu to još učinili, već im se pridružila i Nikolina Prva Čedna Šljivić, koja ne zna na koliko je mjesta sašivena, ali zna Nenad Nešić koji i dalje narkonovcem plaća intervjue.


Za narkočmarove Šehovca I Šiljegovića više nema spasa. Sada će tek spoznati kako je to kada se usudite da mi napadate porodicu.


Što se Šljivićeve tiče, tek će da je šiju, ali ne od batina. Taman posla. Zna ona odlično od čega.