четвртак, 24. новембар 2022.

Potrošena osovina Zla: Mali Zli Patuljak, NarkoNešić, Osnovac i Pakosni perač njihovih biografija osvajaju pokojni PDP; Uspio sam ubijediti gđu Jovanku da ne propusti kroz šake narkodilera i narkića Lučića


Piše: Slobodan Vasković


1.

Narkodiler Nenad Nešić ponovo se ohrabrio pa je kroz svoju mrežu sitnih narkodilera, preko kojih truje djecu u Osnovnim školama, pustio značajnu vijest da će oteti betonaru Mići Daniloviću, vlasniku Pala.


2.

Mića je, takođe, narkodiler, ali vrlo opak i ima običaj da prebije NarkoNešića.


NarkoNešić je konačno naučio da eskivira batine tako što se na Palama rijetko pojavljuje, ali Mića je, koliko saznajem, veoma strpljiv. Kao betonara!


3.

Narkodiler Nešić spas traži u rektumu Milorada Dodika, lažnog predsjednika, ne shvatajući da ga Mafijaš uzima sebi kako bi ga žrtvovao: Dodik zna da moraju uslijediti hapšenja narkomafijaša kojima je okružen, pa mu je, za početak, lakše žrtvovati Nešića nego, na primjer, NarkoGenerala Sinišu Kostreševića.


4.

Hapšenje Nešića, Dodik će predstaviti kao borbu protiv kriminala svog Porodičnog Servisa, što je istniska uloga nečega što se nekada zvalo Vlade RS.


5.

Sve je trgovina, pa i hapšenja, a Glavni trgovac hapšenjima Milanko Kajganić, nakon što uhapsi NarkoNešića, reći će da je ulovio “krupnu ribu”. I to nije sporno, osim činjenice da je pustio da otplivaju brojne krupne ribe ili da plivaju i dalje u narkovodama, a da on prstom ne mrda.


6.

Uz Nešića će, naravno, uhapsiti i Mladena Lučića, koji na fotografiji iz Toplika, upotpunjuje kadar sa Radojem Zvicerom, morbidnim, monstruoznim ubicom kojem je Nešić pribavio pasoš BiH, a Lučić mu ga uručio.


7.

Moram na ovom mjestu napraviti malu digresiju - zamolio sam gospođu Jovanku, moju majku koja ima 79 godina, da ne izdegeneči Lučića ako ga gdje sretne, bez obzira što je psovao. Uspio sam da je ubijedim, pa Lučić može da se kreće u mjeri u kojoj to smije, jer ga svaki čas mogu uhapsiti.


8.

Zanimljivo je da narkodiler Nenad Nešić pravi narkomrežu po Njemačkoj i Austriji, gdje za njega radi nekakav Ruljak Vidić (još uvijek nisam saznao ime, ali uskoro ću), poznat po nasilju i napadima, primarno, na žene. 


9.

NarkoNešić je Ruljku Vidiću obećao da će biti šef mreže, a Ruljak, ponesen spoznajom da će postati nešto više od prišta na stražnjici, vihorno je krenuo da napastvuje sve oko sebe. Međutim, uskoro će to zaustaviti bezbjednosne agencije Njemačke i Austrije, jer je u tim zemljama neprihvatljivo napadanje osoba slabijeg pola, čemu je Sadista Ruljak veoma sklon. Zaustaviće, jer su, koliko mi je poznato, već obaviještene i detaljno upoznate sa navedenim.


10.

Toliko zasad o Ruljku, o njemu tek slijedi storija, vrlo detaljna, sa mapom prevara koje je počinio. Biće to, cijenim, Extra tekst.


11.

Do tada, nastavlja se srozavanje NarkoNešića na crijevnu bakteriju Dodika i jačanje veza sa Sociopatom Draškom Stanivukovićem.


12.

NarkoNešić je promovisao Malog Zlog Patuljka u budućeg predsjednika mrtvog PDP-a, pa će, valjda, pod okriljem te pokojne stranke, dok Nešića ne uhapse, zajedno dilati. (Imam neke fotografije Patuljka i Nakaze Stanivukovića sa narkodilerima, pa ću ih objaviti narednih dana).


13.

Nakon što ga je NarkoDiler i perač narkonovca Nešić promovisao u budućeg predsjednika pokojnog PDP-a, i sam Psihički Bolesnik je na RTRS-u iznio želju da bude na toj poziciji, svjestan da uvijek može kupiti Beskičmenjaka Branislava Borenovića.


14.

Psiho je iznio niz laži na Javnom servisu koji i služi za te svrhe, a najveća je da nije napadao Jelenu Trivić i to zajedno sa NarkoNešićem, potom peračem njegove biografije, ali i sa Borenovićem i, naravno, svojim dugogodišnjim emotivnim partnerom. 


15.

U toj ekipi je i Goran Osnovac Selak, doktor nauka koji ne zna nacrtati tri ovce, a kamoli ih čuvati, ali zato ima seku notarku Marinu koja obilazi manastire. Toliko je grijeha počinila. Čak se moli i Mići Daniloviću, čija je odlična prijateljica. I ne samo prijateljica, već i saradnica.


Rekao bih da je to veća narkogrupa u nastajanju, ali, teško, da će nastati, a Stanivukovići, kao što je poznato, vuku porijeklo iz Crne Gore, od Šarića. 


16.

Sve je tako logično. Još da Kajganić shvati!!!


17.

Iskreno, ne vrijedi mnogo trošiti riječi na Psihića i zaista mu treba dati da bude predsjednik PDP-a, jer će tada i zvanično ta pokojna stranka biti proglašena mrtvom.


18.

Do tada ću ja, svakako, objaviti još niz malicioznih napada te bijedne grupe na Trivićevu i njenu porodicu (sve članove, čak i maloljetne), a svi su naređeni od Stanivukovića, najveće nade Osnovca i Mrcine Nešića. Iako nijedan od njih trojice nema čemu da se nada.


19.

Da ne bi bilo da promovišem Trivićevu na mjesto predsjednika PDP-a, poznato mi je, iz izvora bliskih pobjednici u trci za predsjednika RS, kojoj je ta pobjeda oteta, da je ta funkcija ne interesuje; Može i slikovitije - interesuje je kao krampa i lopata.


20.

Kako će i kuda dalje Trivićeva koja ima najveći politički kapital na javnoj sceni vidjećemo, a što se tiče divljih svinja (među koje nikako ne svrstavam gđu Trivić) što sam ih nabrojao, pa poznato je kuda one idu.