среда, 2. новембар 2022.

“Manje nepravilnosti” u Zakonu o strijeljanju; Lukač iz nosa i određeni papir kojim je sasječen

Piše: Slobodan Vasković


1.

Prespavah. Ali se i naspavah.


Ne žurim nigdje, agonija će potrajati. U cijelom Regionu.


Veliki se tuku, mali već stradavaju.


U BiH je stradao izborni proces. Sad svi čekamo Apelacioni Sud da vidimo ima li i zere pravde u BiH.


2.

Listam portale.


3.

Mafijaš Dodik predložio neki zakon o kriminalizaciji klevete, lažnih vijesti, širenja govora mržnje…, pa bi, valjda, neki novinari trebali u zatvor po tom Zakonu ako se usvoji.


4.

Lično sam za usvajanje takvog Zakona, velika većina takozvanih novinara ionako je na Dodikovoj strani, pa ne treba da brinu. U toj velikoj većini su i “strani plaćenici”, oni koji su na raznoraznim projektima.


5.

Izdvojiću od navedenih BIRN, CIN i “Transparensi”, iako članovi “Transparensija” nisu novinari. Njih nikako ne svrstavam među navedene.


6.

A navedeni iz tačke 4. - pa za svakog od njih imam dokaze. I nije mi muka od njih, poodavno sam ih “svario”. Čak su gori i od Dodika.


7.

Usvajanje takvog zakona je odlično, jer dodatno potvrđuje da je Republika Srpska koncentracioni logor. U kojem Dodik želi sada da zatvara po što kraćem postupku.


8.

Treba uvesti i strijeljanje, koje se može okarakterisati kao “manja nepravilnost”. Biće u redu, ako je bijeli zid iza, mogućnost da se izabere povez za oči i cigara za kraj.


9.

Pa “strijeljaju” Senada Hadžifejzovića, na osnovu laži već danima, a Udruženje novinara BiH izdaje impotentno saopštenje u kojem ga kao brane, ali ga i ne brane. Možda Senad nije platio članarinu. Jer, Udruženju novinara BiH i njihovim idiotskim derivatima bitna je članarina, koji grant; Sve ostalo je manje bitno. 


10.

Uvođenjem takvog zakona konačno će prestati i laži kako je kleveta dekriminalizovana; Tek je to laž - suđenja, parnična, po tužbama za klevetu su prioritet svih sudova. To je ostalo kao amanet Idiota Milana Tegeltije.


11.

Korumpirane sudije hitaju da daju lažne “sertifikate o poštenju” kriminalcima i zločincima poput Dodika i njegove Koza Nostre na bakinački način.


12.

To što Dodik širi najviše lažnih vijesti, ne prestaje sa govorom mržnje, uvredama, pljuvanjem, nasrtanjem na neke novinare, inspirisanjem napada na njih…, taj zakon neće sankcionisati; odnosno neće njega sankcionisati.


13.

On je iznad zakona. Kao i članovi Sekte. Traje to deceniju i po.


14.

Psihopata sruši izborni proces, pretvori ga u prah i pepeo i dobije podršku od dijela stranaca, ali i od ogromnog broja takozvanih novinara koji su sada, kao, protiv zakona o strijeljanju, zatvaranju i mučenjima raznih vrsta.


15.

Inkvizicija se vratila.


16.

Ključni doušnici Sektaških džukela-lovaca biće baš oni koji se nazivaju novinari; Posebno oni koji su na stranoj sisi. A sada se kao bune.


17.

Koliko njih je samo učestvovalo u prikrivanju likvidacija objavljivanjem lažnih vijesti, promovisanju narkodilera, silovatelja, odbrani ubistava na UKC RS, odbrani teških zlodjela…


18.

Da ne nabrajam dalje… A sada se kao bune. Bagra i Šljam. Čim završi ovo oko izbora, krenuću sa imenima. Biće to vrlo vrlo interesantno.


Ne bježim od toga da i oni krenu na mene. Jedva čekam te jadne male licemjere.


Toliko o takozvanim novinarima.


19.

Primijetio sam jutros da su iz nosa ponovo izvukli zločinca i teškog kriminalca Dragana Lukača. Da on nešto kao kaže.


Nema potrebe da ga ubjeđuju, samo ga podsjete na određeni papir iz određene istrage kojim je on posječen.


20.

Nisam pročitao da je neko od “novinara”, posebno onih koji se “bune”, bilo šta napisao o tom papiru kojim je Dodik Lukača sajsekao.


21.

Objaviću ja, polako, ne žurim.


22.

Odoh popiti još jednu kafu, večeras će i Protest. (nastaviće se)