уторак, 29. децембар 2015.

"Zaštitnik žena" Ministar Lukač uspješno sa stotinama policajaca/specijalaca/snajperista premlatio Ženu

piše: Slobodan Vasković

"I ovaj put, a i u budućnosti ako budem u prilici uvijek ću spriječiti bilo kog nasilnika da napadne i povrijedi ili zaplaši bilo čije dijete ili ženu i nikada od takvih stvari neću okrenuti glavu, bez obzira kako tužioci kvalifikovali ova djela ili kako sudije presudili u postupku i po cijenu da moram ići u zatvor zbog toga što sam samo branio djecu i žene. I na to sam spreman, ali nikad neću dozvoliti da moja ili druga djeca ne smiju izaći na ulicu i bezbrižno se igrati i svađati u svojim bezazlenim igrama a da ih ne ugrozi neki nasilnik koji smatra da ima pravo da prijeti i tuče malu djecu", istakao je Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač u saopštenju, emitovanom 01. septembra ove godine, nakon što sam objavio da je protiv njega podignuta optužnica zbog premlaćivanja Dejana Spasojevića.


U Narodnoj skupštini RS, 28.12. 2015., imali smo priliku vidjeti kako Lukač štiti Žene: Njegovi pitbulovi su vukli/tukli Ranku Mišić po podu skupštinske dvorane, povrijedili je svjesno, nasilno prema njoj postupali, iako je Mišićeva nedavno operisala kičmu.

Lukač je “zaštitio” Ranku Mišić - Ženu i tako što su je njegovi nabildani specijalci tukli pred Skupštinom, oborili je na tlo, o koje je snažno udarila glavom. Mišićeva je nakon svega završila u Hitnoj pomoći.

Lukač je otvoreno, pred TV kamerama, prijetio Ranki Mišić, lažući da je pozvala na nasilje. A na nasilje je pozvao on, jer je na goloruke radnike doveo  stotine policajaca, do zuba naoružane sprecijalce i na krovove zgrada, sa kojih se vidi plato ispred Parlamenta, postavio snajperiste. Da bi zaštitio kriminalce iz vlasti.

Da li bi Lukač naredio da pucaju? Naravno, i to u goloruki narod, ali je velika sreća da je Ranka Mišić zahtijevala od radnika da se ne sukobljavaju sa policijom.

Dragan Lukač je spreman upotrijebiti oružje protiv naroda i štititi Zločinački Režim Milorada Dodika, koji je opljačkao RS.

Zato je i doveden: rekao je upravo to Milorad Dodik 9. januara ove godine, ističući da će ga Lukač odbraniti.

Sada Lukač ima novi Zakon o policiji, pa može nesmetano napadati Žene na ulici, upadati im u kuće/stanove, privoditi ih i maltretirati  na razne druge načine.

Dragan Lukač je prvog septembra ove godine napisao da je spreman zaštiti i svako dijete i slagao. Na UBKC-u su godinu dana onečišćenim respiratorima trovali novorošenčad, ugrozili im živote, ali Dragan Lukač nije preduzeo ništa! Nije nimao vremena, pripremao je snage za goloruke radnike i obračun sa Ženama. Sledeći projekat mu je da odjednom premlati najmanje dvije Žene.