понедељак, 4. октобар 2021.

(VIDEO) Grad Droge/Raspjevani Kumovi Zvorničkog NarkoKartela Zoran Stevanović i Siniša Mijatović u društvu lihvara Nedeljka Radića Struje i narkodilera Radeta Simića Cokija; VIDEO potvrđuje brojne narko veze Sekte i Podzemlja

Mijatović, zelenaš Struja (lijevo),
Stevanović (pjeva) i narkodiler Coki (desno)

Piše: Slobodan Vasković


Video koji objavljujem potvrđuje uske veze Zorana Stevanovića i Siniše Mijatovića sa Nedeljkom Radićem Strujom, lihvarem čiji se dužnici, zbog njegovog nasilja, ubijaju i organizatorom prebacivanja narkotika iz Zvornika u Lozničku regiju, kao i sa Radetom Simićem Cokijem, zvorničkim narkodilerom i suorganizatorom prebacivanja droge iz Zvornika u regiju Loznice. 



Video klip postavljen je na jutjubu 30.09.2017. godine, ali je itekako aktuelan jer je svjedočanstvo o vezama Crvene Sekte, njenih visokih funkcionera, sa najgorim ljudskim ološem - narkodilerima i zelenašima.


Mijatović i Struja

Naveo sam u nizu tekstova da su Zoran Stevanović i Siniša Mijatović, zajedno sa Dejanom Ilićem Tigrom, Kumovi Zvorničkog NarkoKartela.


narkodiler Rade Simić Coki

Detaljno sam objavio kako Struja i Coki prebacuju drogu iz Zvornika u Loznicu, gdje je preuzima Milan Popović Škembo, narkodiler koji je rastura po Lozničkoj regiji.


Dejann Ilić Tigar, šef ogranka Kavačkog klana u RS

Uz to, Tigar Ilić je šef ogranka Kavačkog klana u Republici Srpskoj čiji je logističar Bojan Raonić, koji je zadužen, zajedno sa svojim zetom Desimirom Deskom Babićem, za prebacivanje narkotika preko Zvornika, Grada Droge u kojem je, što je tragično, Stevanović gradonačelnik, a Mijatović potpredsjednik Gradske skupštine.

Siniša Kostrešević i Vlado Crta Đajić

Ilićevom Kavačkom ogranku u RS  pripada i Siniša Kostrešević, direktor Policije RS.


Kostreševiću to nije jedina narko-linija: Veoma je važna njegova duboka poslovnoprijateljska veza sa Bobanom Kusturićem, šefom Helikopterskog servisa Vlade RS. 

Boban Kusturić, narkopilot

Već sam objaviio da se helikopterima Vlade RS prebacuju narkotici i da je Kusturić zaradio milionske svote na tom najprljavijem kriminalnom poslu kojim se uništavaju životi djece i mladih.


Nije Kusturić prevozio samo "robu", već i velike narkodilere, o čemu ću detaljnije pisati u vremenu pred nama.

Koliko mnogo je novca Kusturić zaradio na ilegalnim poslovima, pokazuje samo jedan potadak koji ću danas objaviti: Nedavno je kupio dva stana u zgradi u Banjaluci, kod mosta "Venecija", i spojio ih u jedan. Cijena m2 u toj zgradi je, najmanje, 3.500 KM, a Kusturić je kupio ukupno 200 m2, koje je platio 700.000 KM! Otkud Kusturiću 700.000 KM za stan?! Izvjesno to nije novac od plate. Kusturić će uskoro aterirati na dugogodišnju robiju.

Siniša Kostrešević

Ranije sam naveo da se u Banjaluci, pod zaštitom Kostreševićevih ljudi, kriju četiri visokopozicionirana Kavčanina.


Nakon hapšenja Alena Škrijelja, ostala su ih tri. Škrijelj se krio u stanu koji mu je iznajmio Milan Ćurlić Ćurla, desna ruka Vlade Crte Đajića, koji je generalni direktor UKC RS Banjaluka i po čijoj naredbi je pacijentima oboljelim od korone davan industrijski kiseonik umjesto medicinskog, koji je lijek.

narkodiler i svodnik Ćurlić i Crta Đajić

Stan što ga je Ćurlić, koji je duboko u trgovini drogama, izdao Škrijelju, nije Đajićev kako su to pojedini mediji naveli, već pripada jednom odborniku skupštinske većine u Banjaluci koju predvodi Crvena Sekta.

Siniša Mijatović

Mijatović je direktna veza sa Kartelom Slaviše Kokeze, koji je oštetio budžet Srbije za preko 600 miliona evra, samo na švercu visokoakciznim robama. Kokezin Kartel radio je i narkotike.


Milorad Dodik i Zoran Stevanović

Video koji objavljuem potvrđuje da pripadnici Crvene Sekte, što jesu Stevanović i Tigar Ilić, i njihovi satrapi iz antinarodne koalicije, kao što je DEMOS, čiji je član Mijatović, imaju itekako uske veze sa narkodilerima, zelenašima i ostalim kriminalcima koji su dio Organizovanog Zločinačkog Udruženja, što jeste Crvena Sekta koju predvodi Milorad Dodik. (nastaviće se)