уторак, 26. октобар 2021.

Mračnjakova Maksova Vila - gradnja, kožom građana, brzo napreduje (nove fotografije)


piše: Slobodan Vasković 


Slavko Mitrović, prvi Mračnjak Milorada Dodika i ideolog njegove sulude politike, u pauzama pisanja psihotične krivične prijave protiv mene, radio je ubrzano i na gradnji svoje vile.


Gradnja je značajno napredovala u posljednja četiri dana, otkako sam objavio prve snimke te građevine u kojoj namjerava da živi Mračnjak koji je aktivan učesnik najvećih pljački Milorada Dodika, njihov suorganizator iz sjene.

Vila se gradi u Slatini (kod Banjaluke), naravno otetim parama, i to ubrzano da bi Crni Savjetnik mogao što intenzivnije da se posveti kreaciji monstruznih planova za biološko uništenje naroda koje sprovodi Milorad Dodik.

Rad na uništenju Srba je tradicija u Mračnjakovoj porodici započeta još u Drugom svjetskom ratu, a nastavljena i krajem prošlog vijeka kada dolazi za Dodikovog savjetnika (1998. g.). i  svih ovih godina 21. vijeka. 


Nastaviću da pratim tok izgradnje Maksove (Maks od Mračnjak) vile kako bi na vrijeme obavijestio građane o napretku radova plaćenih njhihovom oderanom kožom i preporučio im da se previše ne približavaju tom zdanju, jer nije nikako dobro za mentalno, ali ni fizičko zdravlje. 


Ostanite sa mnom. Sutra ujutro velika dokumentovana priča za vas. (nastaviće se)