петак, 15. октобар 2021.

Dodiku - Zlom, Nemilosrdnom, Otrovnom Istrebljivaču Srpskog Naroda


Piše: Slobodan Vasković


Moraš da ideš. Već uveliko kasniš.


Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti si Nemilosrdni, Beskrupulozni, Otrovni Istrebljivač Srpskog Naroda!


Svaki dan tvog boravka u BiH, Republici Srpskoj, je novi dan stradanja Srba, kao naroda i svakog Srbina pojedinačno. I svakog čovjeka, ma kako se zvao i koje vjere bio, koji živi u državi.


Svaki put kada ti pomeneš zaštitu Srba, oni su još ugroženiji; Padnu nove srpske glave - bilo od bolesti, bilo od droga kojima ih tvoji saučesnici truju, bilo od nemaštine, bilo od terora koji nad Srbima sprovodiš, zajedno sa zločincima kojima si okružen.


Svaki put kada ti pomeneš Pravoslavlje, Pravoslavaca je sve manje; Slamaju se kao pokošeno snoplje!


Svaki put kada lažno ustvrdiš da si ti Srbin i Pravoslavac - Bogohuliš, a tvoju blasfemičnost plaća narod Dankom u Dušama.  


Ti si Najveće Prokletstvo za Srbe koje im se desilo u posljednjih 100 godina i koje je spremno da narod biološki uništi.


Svaki tvoj postupak je novi krug fizičkog nestanka dijela naroda; Svaka tvoja riječ je mač koja odsiječe novu Srpsku glavu.


Trebaš da ideš, jer ti nisi Srbin, niti Pravoslavac. Ti si, jednostavno, Zlo, koje nema ni naciju ni vjeru; Zlo koje je spremno da uništi sve samo kako bi dokazalo da je Zlo, jer je to jedini način na koji se ostvaruješ - Zlom.


Već si vjekovno Zlo; Stogodišnje Prokletstvo koje nijedan narod nije zaslužio, ma kakav bio, makar najlošiji bio. Srbi nisu najbolji, ali ni najlošiji, a ti ih predstavljaš i činiš najmonstruoznijim.


Činiš sve da Prokletstvo bude potpuno, Zlo apsolutno ostvareno; Činiš sve kako bi Srbi nestali iz BiH, kako bi im se svaki trag zatro, zameo, izbrisao i već si mnnogo na tom Projektu Istrebljenja učinio - otišlo je preko 300.000 Srba iz BiH, a ti nastavljaš da ih izgoniš, progoniš, tjerajući ih u duhovnu i svaku drugu bijedu, likvidiraš.


One koji o(p)staju u BiH ne prestaješ, sadistički, da mrcvariš, satireš - već si ogromnu većinu doveo u status apsolutnog siromaštva, od kojeg je tek mikron do nestanka.


Uništio si Izvore Nacije, teško ih zatrovao, trebaće vijek da se oporave. Ako uopšte ima nade da će Narod imati taj vijek, da neće nestati prije njegovog početka.


Taj vijek počinje tvojim odlaskom; Svaki dan tvog ostanka u RS, Bakincima, bilo gdje na teritoriji BiH, je nova godina udaljavanja od početka tog Vijeka Oporavka Naroda.


Uništio si Zdravlje, Obrazovanje, Kulturu Nacije; Svaku Porodicu, kao matičnu ćeliju Nacije, ti si teško oštetio, skrunio do ivice nestanka.


Zlo je zarazno; Zarazio si mnoge oko sebe, kako bi saučestvovali sa tobom u Istrebljenju kompletnog Naroda; Srpskog!


Gori si od svake pandemije, a ovu posljednju, virusnu, iskoristio si da se dodatno obračunaš sa Narodom - trujući ga na sve moguće načine.


Sada spremaš Konačno Rješenje za Srbe - namjeravaš ih zatvoriti u Gulag koji si od Republike Srpske napravio; Gulag, ograđen Zlom koje isijavaš; Izolovati i učiniti sve kako bi bili u Konclogoru, kojim komanduješ, poništeni; Natjerani da odu; Prisiljeni da umru; Kako bi zauvijek Nestali!


Ukoliko Narod želi da preživi, a ti ne odeš, moraće naći način da te otjeraju; Ako to Narod ne učini počiniće Samoubistvo s predumišljajem; Što je nastavak Ubistva Naroda s predumišljajem, Zločina koji činiš iz dana u dan, iz sata u sat, iz minute u minutu!