субота, 2. октобар 2021.

Protokoli Sektaških Zločinaca: Dodiku medicinski kiseonik, dok je imao koronu, dovožen helikopterom, ostali COVID pacijenti "liječeni" i "liječe se" onim za zavarivanje; Kusturić helikopterima Vlade RS prevozi narkotike i zarađuje milione; Monstrum Stevandić predložio falsifikovanje uzroka smrti pacijenata preminulih od COVID 19, kako bi se “smanjio” broj umrlih od korone

Kusturić i Dodik

Piše: Slobodan Vasković


1.

U UKC RS Banjaluka još uvijek nije uspostavljen Protokol o liječenju oboljelih od COVID 19, što je direktan dokaz da i nakon što sam otkrio da se pacijentima daje industrijski kiseonik, a ne medicinski, koji je lijek, Sektaški Crveni Režim nastavlja sa neljudskim postupanjem prema pacijentima.


Neuspostavljanjem Protokola izbjegava se nabavka lijekova potrebnih za savladavanje virusa: Provjerio sam da li je konačno nabavljen ključni lijeka tocilizumab (Actemra)? Nije, pa je i dalje velika smrtnost oboljelih sa težom upalom pluća.



2.

Upravo lijek Actembra, kako stručnjaci navode, direktno moduliše imuni odgovor organizma, a “cikotinska oluja” je prejak imuni odgovor. Ukoliko se ne spriječi, u pravilu, dovodi do smrti pacijenta.


3.

Sve to znači da se pacijentima i dalje daje “šta ima ma stanju”, pa čak i Vitamin B, a ne ono što im je potrebno. Zločinci ne posustaju!


4.

Zbog ovakvih svjesnih propusta smrtnost u RS i jeste najveća u Svijetu, a samo Alen Šeranić, takozvani ministar zdravlja, zna neke “druge razloge” zbog kojih je ta morbidna statistika monstruozna. Naravno, ti njegovi razlozi bi opravdali Zločince koji upravljaju bolnicama, bez izuzetka.


5.

Šeranić pokušava opravdati i prikriti i sopstvenu odgovornost pa zato ne štiti samo zločince koji upravljaju bolnicama, već i zločince koji upravljaju i sa njim i sa njima - Milorada Dodika, Nenada Stevandića i brojne druge Neljude koji su učestvovali u svjesnom satiranju naroda; Posebno oboljelih od COVID 19, koje tretiraju kao izvanredan resurs za nelegalnu zaradu.


6.

Kakav je maliciozni nečovjek Dodik svjedoči i njegova tvrdnja kako je i on primao isti kiseonik, dok je bio smješten u UKC RS, (što zbog korone, što zbog straha od afere “Ikona”), kao i drugi pacijenti, što je notorna laž.


Dodiku je medicinski kiseonik dovožen iz susjednih država helikopterom, tako da je on imao privilegiju da prima lijek, a drugi pacijenti kiseonik za zavarivanje.


7.

Medicinski kiseonik je dovozio Boban Kusturić, koji je nesporni vladar Helikopterskog servisa RS.


8.

Da napravim malu digresiju: Kusturić je, otkako je na čelu Helikopterskog servisa RS, postao multimilioner; Toliki ilegalni, nezakoniti novac nije zaradio prevozeći “medicinski kiseonik”, već narkotike i to je afera podjednako velika kao i “kiseonik”.


9.

Letjelice u vlasništvu Vlade RS koriste se za prevoz droge; Kusturić je lični Dodikov ”vozač” helikoptera, pa se pitam da li Kum “Kriminalnog Sindikata” zna za Kusturićeve dodatne poslove kojima popunjava “kućni budžet”?!



10.

Kusturić je osoba koja direktno učestvuje u trovanju djece narkoticima i, bez sumnje, će završiti u zatvoru, jer su njegovi dodatni poslovi opštepoznati!


O ovom zločinu uskoro mnogo detaljnije!


11.

Da li Dodik zna da cijevi za kiseonik u bolnici u Istočnom Sarajevu nisu, prije ugradnje, odmašćene, jer je taj proces “bio preskup”, već su neodmašćene ugrađene u sistem za kiseonik, pa oboljeli dobijaju dvostruko štetan gas - industrijski kiseonik koji se dodatno zagađuje prolaskom kroz neodmašćene cijevi!!!


12.

Novac koji je trebalo dati za odmašćivanje cijevi završio je u džepovima kriminalaca. Sve je lako dokazivo, postoje svjedoci, samo je potrebno da Tužilaštva počnu raditi svoj posao!


13.

Zločinac Nenad Stevandić, koji je učestvovao u pljački desetina miliona KM, odjednom se “sjetio” da RS pravi fabriku medicinskog kiseonika.


“Firme iz Srbije će već u ponedjeljak ili utorak da dođu u Srpsku, riječ je o firmama koje su sposobne da brzo uvezu filtere, koji bi bili po evropskim standardima i da počnemo proizvodnju medicinskog kiseonika u Republici Srpskoj jer to je dio naše odgovornosti, da ga proizvodimo u Srpskoj, da ne zavisimo ni od kakvih carinskih i drugih začkoljica ili političkih igara”, izjavio je za RTRS  Zločinac, Ubica i Idiot Stevandić, indirektno priznajući da je pacijentima oboljelim od COVID 19 do sada davan industrijski kiseonik.



Firma “TGT” Stanislava Čađe, kao ni ostali snabdjevači bolnica u RS, nemaju dozvole za proizvodnju lijeka medicinski kiseonik, ni za njegovu distribuciju, a “TGT” je imao dozvolu za uvoz, ali nije uvozio nikada “medicinski kiseonik”.


14.

Ništa drugo nije bilo ni za očekivati od Monstruma Stevandića, koji je predožio da se falsifikatima “smanji smrtnost oboljelih od COVID 19”, tako što bi se, kao uzrok smrti, naveli drugi razlozi, a ne korona virus!


Samo bolesni um, spreman na sve da bi zaštitio oteto, može tako nešto predložiti. Monstruozni Stevandićev prijedlog je na razmatranju. (nastaviće se)