петак, 8. октобар 2021.

Epidemija mentalne truleži hara Sektom: Most "po glavi" Sektaškog funkcionera

Piše: Slobodan Vasković


1.

Vrlo teško je procijeniti ko je iz Sekte Milorada Dodika beskrupulozniji, bahatiji, toksičniji..., pogubniji po interese naroda. Naravno, Dodik je neprikosnoven po svim navedenim tačkama, ali bitka za Nečovjeka No 2 je velika, brutalna po narodne interese i, ukoliko taj isti narod ne presiječe na narednim izborima, zbog pljačke po sistemu “spržene zemlje”, biće istrijebljen sa teritorije BiH, odnosno Republike Srpske.


2.

Zdrav razum nikako ne može shvatiti gabarite grandomanije, Hubrisovog sindroma, od kojeg su oboljeli svi funkcioneri Sekte; Što je funkcija viša, to je i “Hubris” jači.


3.

Malo su im vile, otete pare, nekretnine, sada grade i privatne mostove; Patologija kojoj nema kraja, Sekta je oboljela od istog virusa - bestijalne otimačine samo otimačine radi, jer to što oni čine veće je zlo od kriminala; To je zločin kojim namjeravaju biološki uništiti narod.


4.

Jedan u predugom nizu sektaških zločinaca je i Boris Pašalić, ministar poljoprivrede, nasilnik koji se fizički obračunava u ministarstvu sa ženama, mentalno osakaćen i u načelu i u detalju, bez šanse za izlječenje.

5.

Pašalić je, kao i ostali visokopozicionirani Sektaši, željan da se dokaže imovinom, izgrađenom od skidanja kože narodu u kaiševima.


Zato je u nasleju Žitnjak, u Čelincu, odmah uz rijeku Vrbanju, podigao ogromnu viletinu u koju je uložio opljačkani novac.

6.

Viletina i ne bi bila neka novost da mentalna nakaza nije poželjela i svoj lični most do objekta koji svjedoči o njegovom zločinu nad narodom.


I, naravno, most je i dobio. Ministarski, iako je riječ o objektu koji kao MR oslikava smrdljivu trulež njegovog mentalnog sklopa koji se raspada i od kojeg će na kraju ostati samo toksični tragovi koji tuknu na ljudski ološ, najcrnji ljudski talog. 

7.

Daleko je Pašaliću da vozi 400 metara nizvodno gdje već postoji novi most koji je koštao cca 1,7 miliona KM.


8.

Rušenje starog mosta koštalo je opštinu Čelinac 110 hiljada KM, iako je ponuda firme “Zeljić komerc” bila 50 hiljada KM. 

Bio je to dogovor Jove Zeljića Tukca i prethodnog načelnika Momčila Zeljkovića Mrvice, takođe Sektaša, da se ide sa najmanjom ponudom, pa da se, dodatnim radovima, podupla.


Momčilo Zeljković


Standarda verzija pljačke Sektaša.


9.

Novi most u Čelincu, prema procjenama stručnjaka, nije mogao koštati više od 900 hiljada KM, što znači da je na njemu ukradeno još 800.000 KM.


Most nije ispunio ni uslove za izdavanje upotrebne dozvole, ali je Dodik naredio da se otvori, pa ko propadne propadne!


10.

Novi načelnik Čelinca Vlado Polupismeni Sektaš Gligorić, nakon ovog kriminalnog posla njegovog prethodnika, odobrava gradnju još jednog mosta, 400 metara uzvodno od sagrađenog 2019., da ne bi "umorni" ministar Pašalić, nakon brojnih prevara voćara, stopčara i ostalih poljoprivrednika, morao da se zamara previše vozeći tih dodatnih 400 metara do novog mosta, pa još 400 m nazad.


11.

Zaista je pažljiv Polupismeni Sektaš Gligorić prema teško oboljelom Pašaliću, a ima i razloga - ministar i bolesnik Pašalić uložio je orgoman novac, naravno pokraden, u izbornu kampanju kako bi Vlado Kilavi Gligorić pobijedio u trci za načelnika.


12.

Ministrov most koštaće opštinu Čelinac novih 800 hiljada KM, što je sitnica za jednu od nerazvijenijih opština u Republici Srpskoj.



Naravno, u sve se ugradio i ministrov intimus Vico Zeljković, sestrić Milorada Dodika.


Ovo je tek početak priče o hulji Pašaliću koji nemilosrdno pljačka i otima, prisiljava da mu se napravi novi lični most, pokušavajući izliječiti neizlječive komplekse, a narod jedva sastavlja “kraj sa krajem”. (nastaviće se)