четвртак, 7. октобар 2021.

Dodik zatražio ostavku Pavlovića, gradonačelnika Prijedora, ali ne i njegovog dilera; Umjesto Pavlovića nacista Kovačević; Dodikova “Pekara” i kriminalac Pekar Saša Trivić koji je cijev kojom krade vodu priključio prije vodomjera; Nova vila kriminalca-ministra Pašalića

 

Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik nije više što je bio: Pod pritiskom javnosti zatražio je ostavku Dalibora Pavlovića, gradonačelnika Prijedora, čije sam amoralne fotografije objavio 03.10. u tekstu “Na čemu je Dalibor Pavlović, gradonačenik Prijedora” i dan poslije u tekstu “Crvena Sekta/Presjek Stvarnog Stanja: Dodik, koji sve zna, sigurno zna i na čemu je Dalibor Pavlović, Sektaški gradonačelnik Prijedora (FOTO)”.


2.

Objavljeni tekstovi proširili su se po Regionu, Pavlović je pokušao nemuštim objašnjenjima da demantuje ono što se demantovati ne može, pa je Dodik, glumeći “moralnu” vertikalu odlučio da zatraži njegovu ostavku.



3.

“Očekivao sam da ću kao predsjednik stranke, koja Vas je zajedno sa građanima Prijedora dovela do mjesta gradonačelnika, čuti ili pročitati jasan demanti na sadržaje koje posljednjih dana možemo da vidimo u javnosti, a nisu dostojni funkcije koju obavljate, ni godina koje imate. Pošto je izostalo Vaše jasno ograđivanje od sadržaja koje je javnost mogla da vidi, a koji nisu dozvoljeni ni sa stanovišta javnog morala ni pravila ponašanja koje SNSD njeguje, u obavezi sam da Vas pozovem da odstupite s funkcije koju obavljate”, istakao je lider Crvene Sekte u pismu upućenom Pavloviću.


Ja, lično, sam očekivao da Dodik, osim zahtjeva za ostavkom, naloži svojim poltronima da pronađu Pavlovićevog dilera, potom šefa tog dilera, pa ih kazne, jer bi na taj način pomogao otkrivanju bar dijela narko mreže koja je sastavni dio Crvene Sekta. I koja truje i Vladu Crtu Đajića, direktora UKC RS Banjaluka koji je prečesto Teško Stimulisan. I to u Dodikovom društvu.


4.

Dodik je morao zatražiti i ostavku Pavlovićevog dilera!!! Valjda nije smio ili mu je toliki broj ostavki odjednom - previše!


5.

Pavlović je ispričana priča, doživio je debakl, jer selfiji znaju biti veoma opasni; Bolje da se sručio kraj WC školjke, koja je njegovo prirodno stanište, nego, ne daj Bože, niz neku liticu, praveći selfi.


Pavlović u prirodnom staništu

Pavlović treba pod hitno na liječenjje u neku ustanovu koja se ozbiljno bavi tim slučajevima, a na liječenje bi trebao i zamjenik gradonačelnika Žarko Kovačević koji se slika sa šapkom na kojoj su nacistički znakovi - kukasti krst.


6.

Kovačević je, očito, član Crvenog Kombija, jer sva ta bragra iz mafijaške nacističke zločinačke grupe Nenada Stevandića, na čelu sa njim, su fašisti.


Nacista Kovačević, zamjenik gradonačelnika Prijedora

7.

Pavlović je platio danak selfijima, a, osim njega, u vrhu Crvene Sekte je ogroman broj funkcionera na “dizalicama” i “spuštalicama”; Djeluje da su građevinski radnici, a ne narkomani.


8.

Javili su mi da su članovi Dodikove najuže porodice počeli da me pominju na svojim profilima; Njima se ne bavim iz prostog razloga što su nerelevanti i ne znače ništa; Uz to, smatram da je sasvim dovoljno što se godinama bavim “Glavom” porodice, koja je, ujedno i Kum Kriminalnog Sindikata koji je razorio RS. Bio sam ubjeđenja da je to džentlmenski odnos u situaciji u kojoj teško kritikujem Dodika, koji je esencija Zla.


Očito je da se članovi njegove porodice osjećaju vrlo frustrirano što ih nema u mojim tekstovima.

9.

Ne dijelim savjete, neka piše šta god ko hoće, pa i članovi Dodikove najuže porodice, ali biće vrlo loše po njih ukoliko se baš raspišu, pa ja budem morao da im liječim frustracije, i objašnjavam zbog čega jednu od najbližih članova porodice Dodik tretira kao “Pekaru”; Da ne pominjem ostale odnose. I firme.


Što se tiče vile koja se gradi u blizini Parka Mladen Stojanović, ona jeste porodice Dodik i bilo je, unutar te skupine, mnogo teških riječi, ali i gorih stvari od verbalnih duela, oko njene izgradnje. Nije mi problem da to u jednom od narednih tesktova detaljno pojasnim, ukoliko nastave da me vuku za tastaturu. Plus helikopterske ture i “robe” u njima, veze sa Crnogorskim podzemljem, te teže stvari od navedenih.


10.

Uzgred, Stanivuković mi se ne može dodvoriti kao ni “Pekara”, kojoj bi najmudrije bilo da se mane plitkih opservacija; Da je ne bih “man’o k’o jagodu” u prigodnom serijalu!

Ne može mi se dodvoriti ni Dodik, “Pekara” valjda to zna! Ako ne zna neka pita Tatu! Biću strpljiv do tada!


11.

Još par rečenica o Dodikovim Sektašima koje je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, adhok manipulator, plitak kao suv potok, smjestio oko sebe: Naravno, riječ je o kriminalcu, kradljivcu vode, Saši Triviću, koji je, Stanivukovićevom odlukom, član njegovog Ekonomskog savjeta.



Poslali su mi njegov odbranaški, laživi tvit u kojem, parafraziraću, piše kako će “vodomjer” izmjeriti silne kubike vode koje je taj maliciozni kriminalac ukrao.


12.

Trivić je zaista jadan; Valjda misli da mi je nepoznato da se ilegalno priključio na gradsku mrežu, sijekući cijev prije vodomjera koji mjeri utrošak vode u njegovoj robovlaničkoj firmi “Krajina klas”.


Koliko bijedan moraš biti da kradeš vodu na taj način, a zaradio si milione dovoravajući se Dodiku: Na koljenima, što je manir bitange Saše Trivića, licemjernog "bicikliste" koji se uvijek dodovorava vlasti, duboko pognutih leđa, a gazi ranike, držeći ih na ivici preživljavanja.


13.

Ukoliko rukovodstvo “Vodovoda” ne podnese krivičnu prijavu protiv kriminalca Saše Trivića, učiniću to lično, jer ta licemjerna bitanga treba da završi u zatvoru. 



Trivić sada zna da neće vodomjer izmjeriti njegovu pljačku, nego nadležno Tužilaštvo.


14.

Za kraj, objavljujem sliku nove vile Borisa Pašalića, ministra poljoprivrede, koja se nalazi u Čelincu i radovi na njoj se privode kraju.



Za danas, fotografija, a već sutra svi detalji o tome kako je izgrađena, odnosno kako je deranjem kože s leđa građana napravljena! (nastaviće se)