четвртак, 14. октобар 2021.

Grobar Vlado Crta Đajić iskeširao 250.000 KM za apartman na Jahorini


Piše: Slobodan Vasković


Vlado Crta Đajić, grobar po opredjeljenju, ubjeđenju i ručnom radu, nastavlja da se razbacuje novcem opljačkanim tokom pandemije.


Đajić, Sektaš No1 u Banjaluci, nedavno je iskeširao 250.000 KM za apartman na Jahorini u objektu koji se nalazi uz samu stazu.



Objekat je, kao što vidite, vrlo reprezentativan, a Đajiću je, između ostalog, vrlo bitno da je oko njega što više vremena sve bijelo. Iz razumljivih razloga.


Đajić ima ogroman broj nekretnina, desetine stanova u Banjaluci, odreda kupljenih prljavim novcem, jer su njegove veze sa narkodilerima jake i neraskidive, o čemu sam već objavio niz informacija.


Međutim, Crti crte ne daju mira pa je, uz apartman na Jahorini, kupio i cijeli sprat zgrade, koja je još u izgradnji, u Banjaluci u ulici Gavre Vučkovića, što sam nedavno objavio.



Dio tog krvavog novca je i od nabavke industrijskog kiseonika od firme "TGT" zločinca Stanislava Čađe; Industrijskim kiseonikom Đajić je "liječio" oboljele od COVID 19 u UKC RS Banjaluka, a u zločinu nad sopstvenim narodom učestvovali su i svi direktori bolnica u RS, te sam Vrh Crvene Sekte.


Crta je veoma blizu hapšenja, ne samo zbog svjedočenja Branislava Zeljkovića, uhapšenog direktora Instituta za javno zdravstvo RS, već i brojnih drugih kriminalnih djela koja se istražuju. (nastaviće se)